Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפוש מצאתי:

התנאים לקבלת אזהרה, וכולם חייבים להתמלא לשם המרה לאזהרה:

1. וותק רשיון נהיגה של 5 שנים לפחות

2. ללא הרשעות ב 24 חודשים שקדמו ליום המקרה

3. הנהג מודע בעבירה שביצע.

4. עבירה שאינה חמורה או דינה הזמנה למשפט.

אורן

השאלה היא מה נכלל בהגדרה "עבירה חמורה" מבין העבירות שדינן הוא לא הזמנה למשפט

האם דיבור בפלאפון נכלל בהגדרה?

פורסם

עבירות עליהן לא ניתן לרשום דו"ח אזהרה ע"פ נהלי אגף התנועה:

1.אור אדום

2.מטען יתר (משאיות וטנדרים וכ"ו)

3.זימון לדין (כלשהו)

4.עקיפות

כל השאר אין שום בעיה עקרונית להמיר לדו"ח אזהרה, ובדרך כלל זה ייעשה במעמד רישום הדו"ח ע"י השוטר עצמו.

ע"מ לקבל אזהרה על עבירת תנועה יש להודות בעבירה בפני השוטר, וותק של יותר מ-5 שנים לאותו סוג רכב, ושאין אף דו"ח משטרתי בשנתיים שקדמו ליום ביצוע העבירה.

בנוגע לשימוש בסלולרי אין שום בעיה לקבל אזהרה בלבד.

פורסם

אני המרתי לאזהרה דו"ח מצלמה. (123 במקום 90)

אז...?! :? זה בדיוק העניין,מהירות גם ניתן להמיר באזהרה אם היא עדיין בתחום הכספי ולא הגיעה לתחום הזימון לדין...

פורסם

מה, פשוט שולחים מכתב למשטרת ישראל ומבקשים להמיר את הדו"ח באזהרה כי בשנתיים האחרונות לא קיבלתי אף דו"ח וכל שאר התנאים מתקיימים?

והם תמיד מסכימים? או שזה משתנה?

נשמע לי מוזר. כאילו מישהו ברחוב יביא לי כסף סתם ככה.

Back to the original - NC again.

פורסם
מה, פשוט שולחים מכתב למשטרת ישראל ומבקשים להמיר את הדו"ח באזהרה כי בשנתיים האחרונות לא קיבלתי אף דו"ח וכל שאר התנאים מתקיימים?

והם תמיד מסכימים? או שזה משתנה?

נשמע לי מוזר. כאילו מישהו ברחוב יביא לי כסף סתם ככה.

מה קורה בחור...?! :-) בכל מקרה,אם אתה מודה, בעל וותק של 5 שנים, אין לך אף עבירה בשנתיים האחרונות, ולא עברת אחת מהעבירות שהזכרתי,אתה שולח בקשה להמיר לאזהרה ליחידת התנועה בה נרשם לך הדו"ח והם יחזירו לך תשובה. לרוב, אם תשלח בימים הראשונים לאחר קבלת הדו"ח,הוא יומר לאזהרה. בהצלחה...!

פורסם

ומה אם אני יגיד לכם שאני מכיר משהו שקיבל שתי דוחות אזהרה בתקופה של חצי שנה ??

אחת העבירות הייתה לסוע 70 קמ"ש מעל המותר (במקום 90 160)

פורסם
ומה אם אני יגיד לכם שאני מכיר משהו שקיבל שתי דוחות אזהרה בתקופה של חצי שנה ??

אחת העבירות הייתה לסוע 70 קמ"ש מעל המותר (במקום 90 160)

אז אני אגיד לך שכהשוטר בדק את העבר שלו בפעם השניה, האזהרה הראשונה לא הופיעה כי עדין לא הוזנה למחשב משרד התחבורה, קורה,הרוויח, זה הכל.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=193246&highlight=%D7%93%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA

ביום ששי דיברתי עם שוטרי מתנ"א ,הם לא ידעו מה החוק קובע, כלומר מה מותר ומה אסור ושלחו אותי לדבר עם הקצין.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...