Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר שאלות על אופן חיבור המערכת

boxer 19
שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הרכיבים הם פנסוניק CQ-C5401W מגבר GBL GTO 75.4 וקומפוננט מורל הייבריד

איך כדאי לי לחבר את הקומפוננט, ערוץ אחד מהמגבר לכל צד יספיקו? או מומלץ לעשות 2 גישורים וכל גישור לקומפוננט?

שאלה נוספת היא באיזה צד להעביר את החוטים של הרמקולים קדימה לקרוסים בצד ליד הכבל מתח או בצד ליד ה RCA (אני לא מתכוון להעביר אותם לחוד מתחת לשטיח של הרכב)

ושאלה אחרונה איזה עובי חוטים אני צריך להעביר אל הקומפוננט? 1.5 מ"מ יספיקו?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכיבים הם פנסוניק CQ-C5401W מגבר GBL GTO 75.4 וקומפוננט מורל הייבריד

איך כדאי לי לחבר את הקומפוננט, ערוץ אחד מהמגבר לכל צד יספיקו? או מומלץ לעשות 2 גישורים וכל גישור לקומפוננט? תחבר ערוץ אחד מהמגבר לכל סט, את שני הערוצים הנותרים של המגבר תוכל לחבר בעתיד לסאב.

שאלה נוספת היא באיזה צד להעביר את החוטים של הרמקולים קדימה לקרוסים בצד ליד הכבל מתח או בצד ליד ה RCA (אני לא מתכוון להעביר אותם לחוד מתחת לשטיח של הרכב) הכבלים של הרמקולים יכולים לעבור ביחד, גם עם כבלי המתח וגם עם כבלי ה - RCA.

ושאלה אחרונה איזה עובי חוטים אני צריך להעביר אל הקומפוננט? 1.5 מ"מ יספיקו? עדיף 2.5 מ"מ.

תודה

התשובות באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה שלו

שאלה נוספת, אם אני לא מתקין את הקומפוננט אצל המתקין שממנו אני קונה אותם יכול להיות שהוא יעשה לי בעיות אם אני אבוא אליו במסגרת האחריות עם טויטר שרוף בטענה שההתקנה שלי לא הייתה טובה והם לא אחריים כי הם לא התקינו, פשוט הזהירו אותי מזה, עד כמה זה נכון? מה הזכויות שלי במקרה כזה?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נכון ידידי לגבי המון מתקינים .

זה לא שחס וחלילה אני מזלזל בך אבל יש המון אנשים שלא יודעים לכוון מערכת ואז בעצם הטויטר נשרף.ועוד כמה סיבות דומות ולכן יש בעיה אם האחריות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאתה אומר "לכוון נכון" למה אתה מתכוון? מה יכול לשרוף את הטויטרים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באיזה תדרים הייתם תומכים את ההיבריד?

זה משנה משהו אם אני אתקין את הקרוסים מאחורה בבאגז כי לא ממש יש לי מקום מקדימה?

בקשר לעובי של הכבלים יש פה עוד דעות לגבי העובי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבלים 1.5 מ"מ יספיקו ויעשו את העבודה כמו שצריך אבל רצוי 2.5 מ"מ. אתה יכול להעביר אותם עם הRCA רק שה-RCAלא יעברו עם הכבל מתח

::FEEL THE {XS} power::

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכוונה היא לתחמה נכונה של התדרים בהם הם מנגנים.

איזה תחימה בדיוק ? מדובר בקומפוננט עם קרוס פאסיבי בהגברת סינגל צ'אנל, אם מישהו יטען שהטוויטרים נשרפו בגלל תחימת תדרים לא נכונה היחיד בעולם שאפשר לבוא אליו בטענות זה המהנדס של מוראל או מי מטעמה שתיכנן את הקומפ' הזה !

דווקא אני מניח שיחיאל מדבר על גיין גבוה מידי וכתוצאה מזה קליפינג חריג - דבר שטוויטרים לא אוהבים בכלל, ושל מוראל עוד יותר

בקשר לחוטים של הרמקולים, כמו שנאמר רק להפריד RCA ומתח, את החוטים של הרמקולים אני מאז ומתמיד בכ-ל ההתקנות שביצעתי העברתי את צד שמאל בשמאל וצד ימין בימין ככה אין צורך שבחלק הקידמי של הרכב כבל רמקולים יחצה את הרכב לרוחב - נוחות נטו,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...