Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יפה.. למכור מנה מזוייפת?! :-):-D:wink:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אז כל הסיפור עם לך ולזרעך נתתי את הארץ ועם עקידת יצחק זה בגלל שאברהם התבלבל בשיח?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האמת שהצמח מאוד דומה. ההבדל היחיד בעלים, לעין לא מיומנת\מסטולה מה**ת, הוא שלעלי שיח אברהם אין חריצים לרוחב העלה.

פעם בקרתי חבר סטלן והבאתי לו ענף כזה באורך מטר (חשוב מאוד להוריד את הפרחים קודם...). המתיחה האולטימטיבית.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
האמת שהצמח מאוד דומה. ההבדל היחיד בעלים, לעין לא מיומנת\מסטולה מה**ת, הוא שלעלי שיח אברהם אין חריצים לרוחב העלה.

פעם בקרתי חבר סטלן והבאתי לו ענף כזה באורך מטר (חשוב מאוד להוריד את הפרחים קודם...). המתיחה האולטימטיבית.

סטלן אמיתי היה מתעצבן עליך כי אין פרחים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
חס וחלילה קיקיון!

ידוע גם בשמו "צמח 2 הצעדים".

הטועם ממנו מצליח (בדרך כלל) לצעוד 2 צעדים, עד שהוא נופל. אגב, הוא מת לפני שהגוף נוגע בקרקע.

בעיקר אגדה יפה.

:)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הקיקיון הוא שיח בר נפוץ מאוד בארץ, ניתן לראותו בשולי הדרכים וגם בערים.

העלים הצעירים מאוד דומים לקנאביס, העלים הבוגרים כפי שניתן לראות בתמונה מעל שצורפה - פחות.

הוא אכן צמח רעיל !! 2 הצעדים הם אכן הגזמה, אך בהחלט אפשר לקפח את חייך בניסיון לצרוך אותו בצורה כלשהי...

זכור לי מקרה, לפני כ 3-4 שנים, הגיעו לבי"ח נהריה שני נערים במצב קשה לאחר צריכה של תוצרי פרי הקיקיון !

פורסם

הקיקיון זה לא הדאטוּרה? אם כן.. אוהווו

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

צמח הקיקיון מכיל רעל קטלני מסוג ריצין (Ricin) שממנו מספיקה כמות של 0.2 מ"ג כדי להרוג אדם בוגר. לרעל אין תרופה והמורעל מת לרוב תוך מקסימום שלושה ימים. עוד פרטים: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%9F

מסקנה: אל תתעסקו עם קיקיון!

• תוכן חדש...