Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 206 ושאני נועל את הרכב המערכת והתאורה נדלקים למספר שניות ואז כובים.

הרכב אצלי חודש וככה זה מאז שקניתי את הרכב יד שניה, שאלתי את הבעלים הקודם שאמר לי כי ככה זה בפיג'ו, ברגע שאני נועל האיתורן צריך לשלוח איכון ולכן הוא מפעיל את החשמל של הרכב ולכן גם המערכת נדלקת, הגיוני?

למישהו יש ניסיון עם איתורן בפיג'ו 206 ויכול לומר לי האם התופעה מתרחשת גם אצלו?

תודה מראש לעונים

פורסם

הבעיה נובעת כנראה מחיבור יציאות "התאורה/וונקרים" של האיתוראן ו/או חיבור הרדיו לחיוט שאינו מקורי ואינו ייעודי.

לא ממליץ שכן, ולא ממליץ שלא, בכל אופן-- ניתן "לחיות" עם זה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא הבנתי, יש בעיה בחיבור? צריך ללכת לתקן משהו?

מה זאת אומרת ניתן לחיות עם זה? זה מהורס משהו או מקצר את החיים של המצבר?. כי אם כן אני הולך לתקן את זה, אני משלם מספיק לאיתורן בשביל שהם יחברו אותו כמו שצריך ושזה לא יגרום נזק לרכב.

מה אני צריך לעשות?

פורסם

ניגשתי היום למתקין שאמר לי שההדלקה של המערכת לאחר נעילת הרכב לכמה שניות היא תכונה של ה-206CC. הוא טוען שאין בעיה ושאין טעות בחיבור של האיתורן. יכול להיות?

למישהו יש ניסיון עם 206CC ואיתורן?

• תוכן חדש...