Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לשאול מה לפי דעתכם עלול להיות הגורם לכך שכאשר לוחצים על דוושת הגז על מנת להאיץ ומחזיקים את הדוושה קבוע המנוע מגיב כך שמרגישים שהוא מאיץ כמה שניות וכמה שניות אחרי זה יש הרגשה של ירידה בכח הסחיבה,וכך לסירוגין.

תודה מראש.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

בניוטרל סל"ד הסרק נשמע לי בכל אופן תקין לגמרי- אין רעידות והמנוע עובד יציב יחסית.

פשוט מעניין אותי באיזה כיוון צריך לחפש האם בעיית חשמל או בעייה עם אספקת הדלק? אולי משהו אחר?

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

כן לא ייתכן שזה קלאץ' כי הקלאץ' הוחלף לא מזמן לחדש.

אני רוצה לחדד בתיאור הבעיה- כאני לוחץ על הגז באופן אחיד הרכב כמה שניות מאיץ ומרגישים את התאוצה וכמה שניות אחרי זה הוא נשאר במצב שהוא כאילו מספק כח קבוע (כאילו שהורדתי את הרגל קצת מהגז) ואז עוד פעם מאיץ יותר וחוזר חלילה.

אני רוצה לציין שזה לא מורגש באופן בולט- לא הייתי קורא לזה קרטוע ( למרות שהרכב לפעמים כן מקרטע) אלא מין חוסר אחידות

בייצור הכח במנוע.

ממה זה יכול לנבוע?

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

אני מניח שהרכב מצוייד בקרבורטור. אם כן זה כיוון שהייתי בודק בתור התחלה, פילטר דלק- מתי הוחלף?

בעיקרון גם בעיה במערכת ההצתה יכולה לגרום לבעיה כזו.

לאחר שלילת פילטר דלק סתום הייתי ממשיך דווקא לבדיקה עם שעון וואקום. יכול להיות שהוא יעזור לעלות על הבעיה מהר.

פורסם

אכן, וקח בחשבון שלמיטב זכרוני זהו קרבורטור שאינו פשוט כלל ועיקר. ממש לא מהסטנדרטים.

מובן שאין חובה שהבעיה תיהיה מהקרבורטור המתקדם שברכבך, נסה כפי שאביב רשם, להחליף ראשית פילטר דלק.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...