Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לתגובה על הגיר שקודמי רשם שוב פעם עוד מישהו שבחיים לא נהג על גולף או חיפושית.

אני מציע לך להתייעץ עם אנשים שיש ברשותם רכב מסוג זה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מה אתה מתנפל?!

בסך הכל אמר (ובצדק) שלא הגיעו הרבה גיר רגיל...

וכדי שלא תתנפל גם עליי אז יש לי מהזבל הזה בבית (גולף 2 ליטר אוטומט)...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• אחראי פורום
פורסם
בקשר לתגובה על הגיר שקודמי רשם שוב פעם עוד מישהו שבחיים לא נהג על גולף או חיפושית.

בכל הזדמנות אתה חייב להקניט.

התגובה שלך היתה מתאימה אם אלעד היה קוטל את הגיר.

והוא כמובן צודק, הרוב המוחץ הגיעו אוטומטיות, מתאים בול לאביזר האופנה הזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

פשוט מאוד מרק מכיר בחיסרונות של הגיר הידני בדגמי פולקסווגן, כמו שההילוך הראשון משתלב רק בעמידה וכו.. ולכן מתגונן.

פורסם

מתגונן?

אף אחד לא תקף :roll:

חוץ ממני...

מעט...

אבל בחברות :wink:

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
מה אתה מתנפל?!

בסך הכל אמר (ובצדק) שלא הגיעו הרבה גיר רגיל...

וכדי שלא תתנפל גם עליי אז יש לי מהזבל הזה בבית (גולף 2 ליטר אוטומט)...

ג.

שמא תוכל לצרף צילום של רשיון הרכב. אנא אל תסיק מבקשתי חשד כלשהוא שאין לך זבל בבית. אלא שאולי לפי מספר השלדה, נוכל לאבחן למה יש לך זבל בבית.
פורסם

הואלתי לעלות לחנייה...

לא הבנתי מה קשר מחט ל...

מספר שלדה: WVWZZZ1JZ1W113721

2 ליטר אוטומט שנת 2001...

תאיר את עיניי :roll:

ג.

•  

פורסם

חבר קנה כזאת אוטומטית לא מזמן. כעיקרון רכב חמוד בעל עיצוב יחודי ומחיר מופקע (כחדש וגם שנתונים

מסויימים יד שניה), בשנתונים נמוכים החיפושית דווקא משתלמת ולעתים עולה אף פחות מהגולף.

המרווח מאחור דווקא הפתיע אותי לטובה, ובכלליות הרכב הרשים אותי לטובה בעיצוב המיוחד

(גם הפנימי) וגם באיכות ובאבזור של הרכב.

1.8T 8)

פורסם

שלום מרק,

צר לי לצער אותך, אבל בגולף נהגתי כמה וכמה פעמים (גם באוטומט וגם בידני), ואם לא די בזאת, הרי שבבעלות אבא שלי בורה 1.6 אוטומטית עליה נהגתי לא מעט. מספיק טוב בשבילך?

כשאני לא בטוח במשהו, או שאני לא מגיב או שאני מגיב ומראש מסייג את דבריי.

אם הגבתי בכזאת נחרצות, כנראה שאני יודע טוב מאוד מה אני אומר.

לתשומת לבך!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...