Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר שלי ברכב יושב מאחורי פלטת עץ כך שהגישה אליו היא דרך המושבים האחוריים כלומר חיברתי פלטה בבגז' כדי שהמגבר לא יראה שפותחים את הפגז כרגע המגבר מתחמם שאני מגביה את העוצמה במערכת ואני מתכוון לקרר אותו ע"י הצמדת לוחות קירור של מעבדים של מחשב, ועל הלוחות להפעיל מאווררים שיעזרו באידוי החום(בדיוק כמו במעבדים במחשב) השאלה שלי האם הרעיון של הלוחות ועליהם המאווררים הוא רעיון רציונלי או שזה סתם טחינת מים ועדיף כבר לסובב את המגבר לכיוון הבגז המחשבה שלי היא שהמאוורים והלוחות יקררו את המגבר טוב יותר מלהפוך את המגבר

רעיונות והצעות יתקבלו בברכה

HU-premier 770 AMP1-jbl gto 75.4

AMP2-lightning-audio 150.2 SUB-KICKER COMP 12

REAR- infinity refrence COMPONENT-morel dotek

פורסם

בעקרון רוב המגברים מגיעים כבר עם צלעות קירור... אני לא חושב שזה יהיה כל כך יעיל..

ואם המאווררים שלך לא יגמרו לתחלופת של אוויר בין הבאגז' לתא שנוצר לך בין הפלטה לכסאות...

אז הם לא יהיו ממש יעילים. או שתדאג לחורי איוורר בפלטה ועליהם תצמיד מאוורר שידאג לתחלופה של אוויר. או שתעשה כמוני...שזה קצת יותר קיצוני... מתחת למושב הקדמי בחלק מהמכוניות יש יציאה של מזגן לרגליים. פשטו תחבר ליציאה הזאתי צינור או 2 שירוצו מתחת לשטיח עם הכבל מתח עד למגברים.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

גם ליש יש התקנה דומה תשים מאורר או שנים(לפי הצורך) על המגבר שיזרקו עליו אויר(אם אפשר אל הצלעות קירור שלו או חריצים קטנים כאלה של המגבר) ועוד מאורר שיוציא אויר דרך פתח בפלטה

פורסם

תודה לעוזרים אני יוותר על הצלעות קירור ופשוט אתן למאוררים לדחוף אויר על המגבר עצמו

פורסם

היום חיברתי מספר מאווררים ברכב השאלה שלי עכשיו היא האם אני יכול לחבר אותם לחיווט של המגבר כלומר לחוטי הפלוס מינוס שמגיעים מהמצבר ??

אשמח לתגובות כיצד לחבר אותם הבנתי מאדם שמתעסק בזה שאין צורך בריליי כי הסוויץ משמש כמפסק ולכן המאווררים לא יעבדו שהאוטו כבוי

הצעות בבקשה

פורסם

ג'ורג'

מן הסתם תפקידם של המאווררים הוא לקרר את המגבר/ים. המגברים זקוקים לאיוורור רק כאשר הם עובדים, כלומר כאשר המערכת פועלת. לכן המאווררים צריכים לקבל את מתח העבודה שלהם מכבל הרימוט שמגיע מהרדיו דיסק למגבר/ים. מכיוון שלכבל הרימוט לא יהיה מספיק זרם להפעיל גם את המגברים וגם את המאווררים, יש להוסיף ממסר. הממסר צריך להיות ממסר שנקרא NORMAL OPEN לזרם של כ - 2 אמפר, ומתח העבודה של הסליל שלו צריך להיות 12Vdc. יש לחבר רגל אחת מהסליל של הממסר לאדמה את הרגל השנייה של הסליל צריך לחבר לכבל הרימוט שמגיע מהרדיו דיסק (יש לנתק את הכבל הזה מנקודת הרימוט של המגבר). יש לספק לרגל אחת של המפסק של הממסר מתח קבוע של 12 וולט, אפשר לקחת את המתח הזה מהפלוס הראשי שמגיע מהמצבר למגבר. את הרגל האחרונה של הממסר מחברים לנקודת הרימוט במגבר ולמאוורר. את החוט השני של המאוורר מחברים למינוס.

בהצלחה,

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

ובמידה וחיברתי מספר מאווררים האם החיבור דומה או שיש דרך לחבר כמה ביחד?

דרך אגב לא באמת קוראים לי ג'ורג' :wink:

פורסם

כאשר מחברים כמה מאווררים יש לחבר את כל המאווררים במקביל. השאלה היא כמה מאווררים אתה רוצה לחבר וכמה זרם צורך כל מאוורר. אתה צריך להכפיל את מספר המאווררים שאתה מעוניין לחבר בזרם שכל מאוורר כזה צורך (זה רשום על המאווררים) ואז תדע מהי צריכת הזרם הכללית של המאווררים. תוסיף לצריכת הזרם של המאווררים עוד כ - 0.5 אמפר צריכת זרם של כל מגבר שאתה מעוניין להפעיל ותיראה מהו הזרם הכללי שיתקבל. על פי זה תדע כמה זרם הממסר צריך להוליך דרכו. יתכן והממסר שהמלצתי לך עליו בתגובה הקודמת (2 אמפר) לא יספיק. מקסימום תקנה ממסר של 5 אמפר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לידע כללי:גם 200-300mA יספיקו להפעלת כ"א מההגברות בכניסת הרימוט.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...