רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,574 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 850 צפיות
שלום לכולם, האמת שאני לא בטוח איפה לרשום את זה. אני רוצה לדעת אם יש הבדלים ברמת אבזור בין השנים. אשמח אם תגידו לי איפה אפשר לבדוק את זה או פשוט לתת לי דעה. אני יכול לבדוק באתר היבואן בקלות מה הרמת האבזור של רכב חדש, השאלה איך זה היה בשנים הקודמות פגו 208, 1.2, ידני, רמת גימור ACTIVE
הודעה אחרונה מאת KaLimeRo-, -
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
שלום, יש לי שאלה היום יצאתי מאשקלון מהצומת הצופנית לכיוון אשדוד .. יש שם מצלמה כתומה נכנסתי לצומת בכתום ויצאתי באדום ובגלל שהיה לפניי רכב שהוא נסע קצת איטי הייתי באדום מלא 4 שניות בערך האם אני אקבל דוח ? והאם המלצמה מצלמת גם שפונים שמאלה? או רק ישר? כי שיוצאים מאשקלון לוקחים שמאלה ..
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי , לא היה לי זמן להתקשר היום לסיאט ולשאול אותם אז אשאל פה. לסיאט איביזה יש את רמת גימור FR ויש רמת גימור SPORT, נכון? (אלו התת דגם שאני מחפש). עכשיו ברמת גימור FR יש 1.2TSI (אוטומט) והאם יש גם ידני? זה הגיוני במנוע TSI יש ידני? כי עד היום לא שמעתי על זה וראיתי רק או 1.4 ידני ו/או TSI שזה 1.2 טורבו. יש לכם מושג האם יש גם TSI וגם ידני ברמת גימור FR?
הודעה אחרונה מאת yaron123456, -
- 5 תגובות
- 845 צפיות
שלום, רציתי לברר מה המחיר מחירון של לוי יצחק ל*** כאן היו פרטים שצריכים להיות בלוח המודעות*** אוגוסט 2007, איזה שנה אני אמור לפרסם במודעה? 2007 או 2008? תודה,
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
לפי מה שנאמר לי על ידי מנהל בכיר ביבואן, גרסת ה2.0 טורבו של הF20/F21 בדרכה לישראל וכבר הוזמנו ממנה מספר יחידות (ואפילו אחת ידנית). העלות: בין 230 אלף ש"ח ל260 אלף ש"ח כאשר הגרסה הסטדנרטית של ה230 אלף מגיעה עם חבילת הM Sport יחד עם קסנון או פנסי LED. להבנתי הגרסה הבכירה היא עם סאנרוף וחבילת M Sport Plus. הרכב מגיע עם מנוע 2.0 ליטר טורבו (Twin Scroll), כ220 כ"ס וכמובן הנעה אחורית. שימו לב שצ'יפ בסיסי בעלות של כמה אלפי שקלים בודדים מעלה את ההספק לכ280 כ"ס.
הודעה אחרונה מאת SHAY820, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הדיון אומנם רלוונטי לדעתי יותר מפעם,מאחר ונושא ייבוא האישי של רכבי "אספנות" הופך וצובר תאוצה. מה גם שרכבים שגילם 30 כבר אינם "ענתיקות" שקשה להסתדר איתן ורק "מבינים" יכולים לתחזק ,מדובר ברכבים יחסים מודרנים עם מנועי הזרקה,הגה כח,ושאר יצורי נוחות. אז מה הדבר הבא? ואיזה רכבים כבר מתחילים לתפוס תאוצה. הנה כמה דוגמאות שהצלחתי לחשוב עלהן. נתחיל מהמובהקת,ואולי זה הרכב שהיינו מייבא ארצה אם לא הייתי חושש מעלויות אחזקה במקביל לקורבט- פורשה 928 S4 ובכלל כל ה928 המתחילות לעלות בערך שלהן כאשר גיסאות מאוחרות כמו הGT וGTS זה כבר נהיה לא ריאלי בעליל. אך ניתן למצוא S4 וS2 במחירים שפויים. מעבר לפינה-ניסאן 300zx אמנם עם אשרת כניסה לארץ רק מבעוד שנתיים וחצי,לדעתי הערך שלהן…
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
אחת הגדולות בעיצוב נכון של מכונית, שאין מה לעשות, זה הדבר הראשון שמושך את העיין, ולא שלא היו מכוניות נהדרות שעיצוב לא היה הצד החזק בהן. בכל זאת, מעטות המכוניות שהוצגו לפני 30-40 שנה ועדיין נראות עדכניות ורעננות, ברמה כזו שבשינויים קלים אפשר בשקט להחזירן לאולמות התצוגה.. לצערי, קשה לי לחשוב על מכונית חדשה בת זמננו שתותיר את חותמה לעוד הרבה שנים. קיבצתי כמה דוגמאות מייצגות למכוניות ישנות שעיצובן יזכה (כנראה) לחיי נצח. W124 של מרצדס. עיצוב נהדר של ברונו סאקו, פרופורציות נהדרות, סרח עודף קדמי מינימאלי, ישבן טרפזי ושמשה פריזמטית. סיטרואן CX. גם אחרי 42 שנה שחלפו מהיום בו הוצגה, נראית ה CX מודרנית, עדכנית ואוונגרדית. עבודה נהדרת של רוברט אופרון, שהיה אחראי גם על…
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
זה קרה בלילה. במשך כל הנסיעה השמשה הקדמית הייתה מלוכלכת אפילו עצרתי בצד וניסיתי לנקות עם מגבונים אך ללא הצלחה זה הפך את הראות ליותר מטושטשת. הגעתי לצומת מרכזית של יציאה מאיילון כשהכל היה מטושטש וסמכתי על וויז שאמרה לי לפנות שמאלה .פניתי שמאלה וגיליתי שאני נגד הכיוון וחסמתי עשרות מכוניות ברמזור ירוק ביציאה מאיילון שבמזל קלטו את הטעות שלי ועצרו. נכנסתי להלם למספר שניות שאחריהם איפסתי את עצמי ועשיתי פרסה על המקום כדי לצאת מהמצב. כעת אני מפוחד וחסר בטחון, אני שוקל לא לנהוג יותר. מה כדאי לעשות במצב כזה?
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
- 3 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
היי חברים! די זהו נמאס לי. אני הפעם רוצה לשים לזה סוף ולקבל תשובות ישירות מה שבסיאט לא נותנים לי! אני החלטתי לפני חודש ללכת על סיאט איביזה , 3 דלתות (קופה) , ידני. תוספות - סאנרוף, גאנטים, מולטימדיה (העיקרי בשבילי). זה מה שאמרתי בכללי. עכשיו כשעובר יום ועוד יום ואני שם לב שיש עוד דברים חדשים שלמדתי על הרכב זה אף פעם לא נגמר! פה הגיע מנוע אחר אבל פה זה יותר יקר וכו'. התקציב שלי היה עד 67K גג! אמרתי אלך על תת דגם SPORT מכיוון שבאותה שנה (2014) ה-FR עולה עוד 10 אלף. אמרתי שהמנוע לא כלכך מעניין אותי אני לא אחד שמחפש מהירות יתר או רעש וכו'. אז תחשבו שמנוע 1.2TSI גם אם זה ידני אין לי צורך בו. מה גם שהמנוע הזה עם חוות דעת שליליות בכל רחבי הרשת באר…
פתיח: סדנאות השיפורים נכנסו לחלל שהשאירה סובארו ומציעות קיטים לחיזוק נקודת התורפה העיקרית של ה-BRZ. האם זה הפך אותה למכונית לה קיווינו? להלן סיכום שנתיים עם הסובארו BRZ , שנה ללא גדישה ושנה עם.. בדצמבר 2013 הוזמנה BRZ לבנה מהסוכנות במחיר מצוין והמסירה נקבעה לאפריל 2014. מס' שבועות לאחר מכן, הופיעה אחת כזו בלוח יד 2, בת חצי שנה, כ 1500 ק"מ במד אוץ מהסיבה שבעלת הרכב הבינה שרכב משפחתי עם שני ילדים, זה לא. כך יצא שקיבלתי רכב יד שניה , 1500 ק"מ, ידני, דגם מפואר עם ריפודי עור, במחיר נמוך ממחיר הקניה המתוכנן ב 10% . כך שהתפנה תקציב למה שחסר לרכב. הרכב נרכש מתוך ידיעה על המגרעות שיש לו ותוכנן להיבנות . ההנחה הבסיסית היא לקנות רכב ספורט בסיסי עם שלדה ,הנעה, ת…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 956 צפיות
התקשרו אלי והציעו ביטוח בעלות של שבעה שקלים לחודש לאחר שתמו שנתיים של אחריות היצרן. על פניו נראה לי מיותר. מדובר על קופסה אטומה לחלוטין שלא עובדת קשה וכנראה שאין לה כל בלאי. אולי יש איזו סוללת גיבוי שצריך להחליף מדי פעם. דעות נוספות? מישהו פעם מימש אחריות של איתוראן או שילם ביוקר כיוון שלא היה לו ביטוח?
הודעה אחרונה מאת matansab, -
זה מתחיל בד"כ בצורה דומה: נסיעה איטית, כשפתאום לרחש המכני המוכר מצטרפת תהודה מחזורית או צליל של תיק-תיק-תיק. אם זה הצליל מהסוג השני, התובנה מגיעה מיד. אם זה מהראשון, אני נאלץ לבדוק עצמי שוב ושוב. האם אני שומע משהו חדש או שזה נדמה לי... כשאני משתכנע...אני מנסה לזהות מאיזה מ 4 הפינות אני שומע את זה. עוצר...מתכופף, לעיתים לא מוצא את מה שחיפשתי...חוזר לסוע ואז זה שוב מופיע... עוצר, והנה התגלית - בורג שחדר לסוליה. תמיד, אבל תמיד עד כה, תפסתי את הברגים האלו כשמצב הצמיג ולחץ האוויר עדיין תקין. קופץ לפאנצ'רמאכר ומוציא - 30-40 ש"ח, עד לפעם הבאה. וכאן נכנסת תורת ההסתברות - ב 3-4 שנים האחרונות חטפתי כבר כ 10 ברגים! בעשרים שנה שלפני כן אפילו לא חצי... איך זה…
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לדאבוני צדקתי. לפני כשבוע פרסמתי כאן פוסט על תאונת מגאן דור I קטלנית בה נהרגה נוסעת לא חגורה ושלושת הנוסעים כולל הנהג יצאו פצועים קל לאחר ההתהפכות. הרנו נראתה לאחר ההתהפכות שלמה יחסית ללא קריסת מרכב או נזק קטסטרופלי. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?596330-%D7%93%D7%95-quot-%D7%97-%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-%D7%A7%D7%98%D7%9C%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%AA%D7%95%D7%91%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%9D העליתי תובנה שטענה: בתגובות רבות מומחים, מטעם עצמם, חלקו על התובנה שהעליתי. למשל נטען : והנה אתמול אירעה שוב תאונת התהפכות ברכב ישן. הפעם בדרום - מאזדה 323 ישנה ש…
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 34 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
טוב לפני שמישהו סובר שמדובר במתיחת 1 לאפריל שאיחרה להתפרסם אציין שמדובר במידע אמיתי אך מעט חלקי.... כל המצויין בכותרת נכון - אך בוא נשלים את המידע: מדובר באלפא רומיאו מיטו איבזור "זגאטו" (אכן הזנייה מירבית של המותג...) שתמכר בשלושת ימי המכירות של אלפא בתאריכים 6-8 לאפריל. http://www.alfaromeo.co.il/d-say/alfa/saleday_april/?ref=facebook&media=status&AttrValue=175&utm_source=homepage&utm_medium=post&utm_campaign=mito_tiltan מעט השלמת פרטים : המיטו הזו היא הפשוטה ביותר. הזגאטו היא רמת הגימור הפשוטה דווקא - למשל חישוקי ברזל... המנוע אכן מוגדש טורבו אך נפחו רק 875 סמ"ק ויש לו רק שתי בוכנות. ה"זגאטו" הזו מאיצה ל - 100 ב- 12 שניות לערך... …
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 23.6 אלף צפיות
כשמישהו קונה רכב מהיבואן הוא נחשב יד ראשונה, אבל ברישיון רשום 00. הרבה פעמים אני נתקל במודעות שהמפרסם החליט לרשום שהרכב יד ראשונה, כשבעצם הוא היד השנייה. בפירוט הוא מציין "יד 01 ברישיון". אני לא מדבר על אלו שפרסמו כיד שנייה ובפירוט רשמו 01 ברישיון, אלא על אלו שבאים לבלבל (ככה אני רואה את זה) את הקונה ולגרום לו לחשוב שהרכב יד פחות. זה קורה לרוב כמובן בידיים יותר גבוהות וברכבים ספורטיביים שהבעלים שלהם נחושים למכור ביותר. מה אתם חושבים על התופעה?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 55 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
סתם שאלה שעלתה לי בראש היום אם אתם מתדלקים ומישהו בא לנקות לכם את החלונות ברכב בלי שביקשתם אבל החלונות באמת היו מצריכים ניקיון, אתם משאירים טיפ? לתדלקנים אתם משאירים טיפ? אשמח לשמוע את האג'נדה שלכם בעניין. *אלו שמתדלקים בתדלוק עצמי, אין טעם שתענו "אני מתדלק עצמי"
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
נתקלתי בפוסט הזה בפייסבוק. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=554131101428083&id=150504551790742 *כמובן שלא אני צילמתי והקרדיט הוא למי שהעלה את זה אבל מאוד מסקרן לדעת מה העלויות ייבוא ומי הביא לרכב אישור שירות וגם איך אישרו להטעין אותו (האם רק טעינה מנוהלת או כל שקע ביתי).
הודעה אחרונה מאת eli z, -
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש לעשות קורס נהיגה מתקדם,מחזיק ברשיון כ-13 שנה. מעולם לא עשיתי קורס נהיגה מתקדם או דומה לו. אני מתלבט איזה קורס לעשות, מצד אחד אני לא רוצה קורס בסיסי חסר אנדרנלין שאני לא אשתעמם. אך מצד שני אני לא רוצה קורס של נהיגת דריפטים שהיא חוויה מטורפת בפני עצמה אך פחות תתרום לנהיגה נכונה ביום יום(אם אני טועה וזה תורם המון תקנו אותי כמובן ) בנוגע לאילוצים טכנים: אני מחפש קורס של יום (4-6 שעות) ולא קורס בהמשכים. תקציב 1000-1500 ש"ח יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת אילן המאה, -
אני מקבל שרות מעולה מהמוסך שלי. איכות העבודה טובה, תמיד מקבלים אותי ומשחררים אותי בזמן, המחירים סבירים, עומדים לצידי בתביעות אחריות ונותנים לי לעמוד ליד הרכב בזמן הטיפול. מנהל המוסך כבר מכיר את "השריטות" שלי, יודע כמה אני קפדן וזורם איתי בלי בעיה. המוסך נותן שרות לרכבי סיאט ופולסווגן בלבד. בעבר היה לי ניסיון לא טוב עם המוסכים השונים כך שנראה לי שהרכב הבא שלי יהיה מוגבל לרכבים הנ"ל. * כמובן שתמיד אפשר לקנות יפנית\קוריאנית אטמוספרית שלא זקוקות לשום שרות יוצא דופן. מה אצלכם? האם זה נכנס למכלול השיקולים בקניית רכב?
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 743 צפיות
שבת שלום חברים. למיטב הבנתי מצלמות אחוריות הפכו לנפוצות וזמינות מבחינת מחירים נוחים ולא יקרים. איני מחפש מוצר hi-end אלא מצלמה אחורית פשוטה יחסית שרק תתן לי זוית ראיה טובה ומקיפה בעת החניה לאחור. הרכב הינו סיאט לאון 2010, יש לי RCD 510 מקורי כך שאולי ישנו ממשק שיכול להסתנכרן עם המצלמה (?). להלן כמה דרישות חשובות: 1. הדבר החשוב ביותר הוא שההתקנה לא תהיה של גורם חיצוני, אלא שאקנה את המוצר ואהיה מסוגל להתקינו בעצמי (יש לי חוש טכני מעבר למשתמש ההדיוט). 2. אני מעוניין לרכוש את המצלמה אונליין ולא בארץ (לא רוצה לשלם פי 2,3 או 4 לגזלנים פה). 3. תקציב - עד 250 ש"ח פלוס מינוס. 4. דבר אחרון ולא פחות חשוב, שהתקנת המצלמה לא תהיה כרוכה בק…
הודעה אחרונה מאת Dittohead, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חבר מהעבודה איתגר אותי שהוא 'נותן לי בראש' בקרטינג. כמובן שלא יכולתי להתעלם מהעניין. הלכנו בצהרי היום לדן קרטינג בקניון חיפה, ועלינו למקצה יחד עוד כמה עוברי אורח. הייתי די רגוע שאני מנצח אותו, אפילו אם במקרה קיבלתי קרט קצת איטי - הנחתי שהפער בנהיגה יפצה על זה. כמה טעיתי... זינקתי ראשון ומיד הבנתי שקיבלתי 'עגלה', הקרט בקושי מאיץ. אבל נשארתי אופטימי בתקווה שגם השאר עגלות. בדרך כלל אני נוהג עם קרט פתוח כי יש לי תעודה שעברתי קורס, אבל לא השתמשתי בה במקרה הזה כדי להשוות את התנאים. כעבור חצי הקפה התחילו להדביק אותי האחרים (גם סתם נהגים אקראיים), הבנתי שאין מצב - עצרתי בפיטס ועברתי לקרט אחר. המצב קצת השתפר, אבל עדיין מצאתי את עצמי מדדה באיטיות לעומת החבר שהגיע אליי ו…
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כיצד בודקים את ההיסטוריה של הרכב הפרטי שלך? אני מעוניין לבדוק אם הוא הגיע בייבוא אישי ארצה, כפי שטוענים הבעלים הקודמים של הרכב.
הודעה אחרונה מאת david brown, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, התכנון שלי כרגע ללכת על רכב ידני שנת 2013-2014. במידה ובעתיד אחליט לשדרג , לשנות, למכור ולהתרחב מהאוטו אותו אני רומה לקנות כיום שהוא בעצם ידני, אז מה לדעתכם השיקולים שאני צריך לעשות לגבי ידני/אוטומט? אני יודע שכשאקנה את הרכב אותו אני רוצה הרבה זמן וכמובן הידני כי אני רוצה ויודע שאני בלב שלם עם ידני אז בסופו של הדבר בשנים הקרובות לא אמכור את הרכב אלא בעתיד אם ויצא ואצטרך להחליף רכב או דברים כאלה ואחרים (סתם מחשבות על העתיד). כמה יהיה קשה לדעתכם למכור את הרכב הידני? הרי צעירים אוהבים את זה את הידני ורכב ספורט יפייפה וכדומה (לדוגמא רכבי ספורט 3 דלתות) אז יהיה קשה למכור? שמתי לב שהרבה עושים טסטים על אוטומט בזמן האחרון ורוב הרכבים הם אוטומט ואני לא מדבר על רכבי עבודה…
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש תושבת (כרית) מקורית לאייפון 6 פלוס לסיאט לאון 2013 צורה חדשה. ברדיו מילאנו מבקשים ממני 550 ש״ח וזה מחיר די אסטרונומי בשביל דבר כזה. מישהו בבקשה יכול לעזור לי למצוא דבר כזה במחיר נורמאלי? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת דיטק, -
- 2 תגובות
- 745 צפיות
יש לי ביטוח חובה ומקיף לרכב שהחל אם אינני טועה מחודש 10/2015, עכשיו כמדומני החל החוק של הוזלת הביטוח חובה, מה קורה עם פוליסה קיימת? לצפות להחזר קטן או איך זה עובד? זה לא שכ 100 ש''ח ישנו לי את החיים אבל לא נעים להרגיש פראייר.
הודעה אחרונה מאת refaelhe, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3654499,00.html זה מה שמצאתי בנושא. ואם לא, זה אפשרי מבחינה טכנית לשים התקנים של פזומט ודלקן ביחד?
הודעה אחרונה מאת guya72, -
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Udi Etsion, -
-
- אחראי פורום
- 46 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום לכולם, פיג'ו GTI 208 וסדרת ה"סטריט" של KTM ייפגשו באירוע MOTOXP באירוע שייערך בשישי הקרוב (1.4.16 - וזו אינה מתיחה) בחניון הנתיב המהיר ליד מחלף שפירים, יתקיימו מופעים של רוק בגורוס – אחד מרוכבי הפעלולים הטובים בעולם ורוכב הבית של KTM ובנוסף יערכו במקום נסיעות התרשמות מהפיג'ו 208GTI והדרכה על מסלול ג'ימיקנה ייעודי ונסיעות התרשמות על סדרת הסטריט של KTM . ספויילר - ההתרשמות מה- 208GTI תהיה במתחם הסגור, אבל לרשות חובבי הרכב יעמדו כל יתר דגמי פיג'ו לנסיעות מבחן. במסגרת האירוע יערכו שלושה מופעים של רוכב פעלולים מהצמרת העולמית - רוק בגורוס שהוא גם הרוכב הרשמי של KTM בעולם. המופעים יתקיימו בשעות 10:00 בבוקר, 11:30 בבוקר ו-13:00 בצהריים. בגורוס יבצע את …
הודעה אחרונה מאת sapancool, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, יש לנו רכב שרשום על שם אישתי, ויש עליו ביטוח לכל נהג. רציתי להוסיף את שמי לביטוח כדי שישמר לי העבר של העדר תביעות, אך הנציגה אמרה לי שאין לה אפשרות לעשות זאת כל עוד הביטוח הוא על כל נהג, אלא שהיא יכולה לעשות ביטוח רק על שמינו. מצד שני היא אומרת שבמידת הצורך הם (הפניקס) ורוב חברות הביטוח מקבלות גם טופס העדר תביעות של האישה/ההורים. האם כך הדבר? תודה נ.ב. אם השרשור מתאים יותר לפורום משפטי אודה אם תעבירו לשם.
הודעה אחרונה מאת micha, -
ערב טוב, אני גאה להגיד שהתישנתי ברנו קליאו ספורט, הרכב שנת 2001 נרכש מחבר פורום (שלייקס) אני יד רביעית, תמונות אפשר לראות בשירשורים של שלייקס או בהמשך אחרי שאני אשטוף אותה. כרגע התוכנית היא לטפל באוטו לבד אבל קודם כל אני רוצה לקחת אותו לאיזה מישהו שמכיר את הרכבים שיוכל לתת הסתכלות לעומק, לתת ריג׳קטים (אפיךו שלדעתי אני מכיר את כולם). אז ראשית, אשמח לקבל שמות של מקומות שיכולים לעזור לי בנושא. בהמשך מתוכנן טיפול עצמי (מקווה שחברי הכנופיה יסכימו להכניס בוקסה בריאה למנוע צרפתי). בנוסף סוגיה חשובה שעוד לא נפתרה, לאוטו אין שם, אשמח לעזרה בנושא. הקריטריונים- היא אישה, והשם 'קלואי' לא יתקבל. (על תקלות נדבר בהמשך, בנתיים זה שירשור שמח)
הודעה אחרונה מאת rupni,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 289 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- santiago
- itaimoto
- גולדן191
- Alberrto
- BoazB11
- ישיר
- Jeka88
- gollu
- nir eli
- הרקוליטו
- bogib
- meny5