Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מהעבודה איתגר אותי שהוא 'נותן לי בראש' בקרטינג. כמובן שלא יכולתי להתעלם מהעניין.

הלכנו בצהרי היום לדן קרטינג בקניון חיפה, ועלינו למקצה יחד עוד כמה עוברי אורח.

הייתי די רגוע שאני מנצח אותו, אפילו אם במקרה קיבלתי קרט קצת איטי - הנחתי שהפער בנהיגה יפצה על זה.

כמה טעיתי...

זינקתי ראשון ומיד הבנתי שקיבלתי 'עגלה', הקרט בקושי מאיץ. אבל נשארתי אופטימי בתקווה שגם השאר עגלות.

בדרך כלל אני נוהג עם קרט פתוח כי יש לי תעודה שעברתי קורס, אבל לא השתמשתי בה במקרה הזה כדי להשוות את התנאים. כעבור חצי הקפה התחילו להדביק אותי האחרים (גם סתם נהגים אקראיים), הבנתי שאין מצב - עצרתי בפיטס ועברתי לקרט אחר.

המצב קצת השתפר, אבל עדיין מצאתי את עצמי מדדה באיטיות לעומת החבר שהגיע אליי והאיץ בקלות בישורת הרבה יותר מהר ממני (אנחנו במשקל דומה). הבנתי שאכלתי אותה..

בסיכום יצא שהוא עשה זמן של 31.76 ואני 32.88 (על הקרט הראשון עשיתי מעל 36..).

מצב בלתי נסבל מבחינתי - דיברתי עם המפעיל שם, ארנסטו, אמר לי שאין מצב שזה הקרטים כי 'הם מכויילים לפי סל"ד מדוייק'. החלטתי לקחת עוד מקצה עם הקרט של החבר.

כבר בזינוק הרגשתי את ההבדל, ופתאום הייתי צריך גם להרפות מהגז בחלק מהפניות.

סיכום - הורדתי 2 שניות מהזמן שלי - 30.60, רוב ההקפות שלי היו מהירות מההקפה המהירה של החבר, והיו לי גם גורמים 'מפריעים' על המסלול.

הבדלים כאלה בין הקרטים מוציאים את כל העניין מהתחרות לטעמי, ואני אמנע מלהגיע למקום הזה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• אחראי פורום
פורסם

לצערי זה לא חדש וגם איתי הם התעקשו שלא יכול להיות.

תחזוקה לא אחידה. הבעיה הגדולה שלנו הצפונים, זה היעדר חלופות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

דומה מאוד.

אני מבקר עם הבן שלי כל כמה שבועות בחוצות המפרץ.

בלא מעט מקרים הוחלף הקארט באמצע מקצה.

אני על פתוח, הבן על סגור.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

המסלול בפת פשוט משעמם עם קארט סגור. אין סיבה לבלום כמעט, נהיגנ קלה מדי וכמעט אוטומטית.

לדעתי זו הבעינ בכל מסלולי הקניונים. מקווהה שאצל ברק בבילו עכשיו יהיה יותר שמח.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

המצב הזה אופייני לרוב מסלולי הקארטינג בארץ, למרבה הצער. כשפותחים את הקארטים יש שיפור, אבל עדיין הפערים ניכרים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני חייב לציין שלפני כמה שנים עבדתי במסלול המדובר ואני בעצמי הייתי מכוון את הקארטים. את כולם היינו מכוונים להקפה של 25.5 שניות (זה היה אז תוואי מסלול אחר, אין לי מושג מה הזמן שלוקח היום) עם סטיה של לא יותר מ2-3 עשיריות למעלה או למטה, כלומר שבין הקארט הכי מהיר להכי איטי יהיה הבדל של לא יותר מחצי שניה.

האחזקה של הרכבים הייתה זהה לחלוטין - כולם עוברים טיפול מקיף אחת לחודש. רכב שלא עומד ברף, יורד מהמסלול עד שהוא מתוקן. ארנסט פדנט שלא ברא השטן הכל הנוגע לאחזקה של הקארטים, וכל מיני "כמעט"ים לא עוברים אצלו. הקארט טוב? אחלה. לא טוב? החוצה. היו ימים שבהם היינו נשארים עם פחות מעשרה רכבים. כי כל השאר לא עברו את הרף.

תלונות על הבדלים בקארטים תמיד יהיו, אבל לא תמיד הן מחזיקות מים. אני רוצה לקוות שבשנים מאז עזבתי את המסלול מצב הרכבים והתחזוקה שלהם לא השתנה, אבל הכל יכול להיות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תמיד יש את אלה שמתבכיינים אחרי שהפסידו, אבל כאן הוכחתי בצורה חד משמעית - הורדתי 2 שניות עקביות מהזמן שלי כשעברתי לקארט המהיר, אי אפשר להתווכח עם זה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אפשר להתווכח לשם הויכוח, במקרה הזה - אין מקום לספק, הבדל כזה מובהק בזמנים, בצורה עקבית בכל ההקפות שלי - אי אפשר להסביר בשום צורה אחרת.

מה שמדהים זה שהצלחתי ליפול על שני קאטרים עגלות בזה אחר זה, אחד היה מגה-עגלה, והשני סופר-עגלה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
המסלול בפת פשוט משעמם עם קארט סגור. אין סיבה לבלום כמעט, נהיגנ קלה מדי וכמעט אוטומטית.

לדעתי זו הבעינ בכל מסלולי הקניונים. מקווהה שאצל ברק בבילו עכשיו יהיה יותר שמח.

תודה, אשקול שנית אם להגיע למקום.

פורסם
אני חייב לציין שלפני כמה שנים עבדתי במסלול המדובר ואני בעצמי הייתי מכוון את הקארטים. את כולם היינו מכוונים להקפה של 25.5 שניות (זה היה אז תוואי מסלול אחר, אין לי מושג מה הזמן שלוקח היום) עם סטיה של לא יותר מ2-3 עשיריות למעלה או למטה, כלומר שבין הקארט הכי מהיר להכי איטי יהיה הבדל של לא יותר מחצי שניה.

האחזקה של הרכבים הייתה זהה לחלוטין - כולם עוברים טיפול מקיף אחת לחודש. רכב שלא עומד ברף, יורד מהמסלול עד שהוא מתוקן. ארנסט פדנט שלא ברא השטן הכל הנוגע לאחזקה של הקארטים, וכל מיני "כמעט"ים לא עוברים אצלו. הקארט טוב? אחלה. לא טוב? החוצה. היו ימים שבהם היינו נשארים עם פחות מעשרה רכבים. כי כל השאר לא עברו את הרף.

תלונות על הבדלים בקארטים תמיד יהיו, אבל לא תמיד הן מחזיקות מים. אני רוצה לקוות שבשנים מאז עזבתי את המסלול מצב הרכבים והתחזוקה שלהם לא השתנה, אבל הכל יכול להיות.

שטויות, וזה בלשון המעטה. פותח השירשור ציין משהו נכון, שכל מי שמבין טיפה היה שם לב לזה.

היה לי מקרה דומה עם חבר. אני יודע שהוא יודע לקחת קויום. הוא זינק ראשון, ואני אחריו, וכבר בחצי הקפה התחלתי להדביק אותו. אחרי כמה הקפות התחלתי לראות אותו שוב באופק (הקידמי)

הוא סיים אחרון. שאנשים שכנראה אין להם מושג בנהיגה קרעו אותו. אחרי זה עלינו לעוד הקפה, הוא עלה על קרט אחר והמצב היה טוב יותר. אבל אני עליתי על אחד שבקו ישר כולם התקרבו אליי. כמובן שאף אחד מהצוות לא מעוניין לשמוע.

• תוכן חדש...