Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העינין מוכר. באותו קרטינג גם לי לא היה מזל וקיבלתי אחד שפשוט לא מאיץ, גז ברזל בברזל לא עזר, בקטעים היותר ישרים, פשוט המתחרים פתחו פער. הרגשתי שאני נוסע על מכסחת דשא ולא על קרטינג.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה שטויות? איזה אינטרס יש לי לשקר...?

אני אומר מה היה המצב בזמני כשאני הייתי זה שכייל את הרכבים. אני מאוד מקווה שזה המצב עדיין, יכול להיות שלא. לא רואה את מנהל המסלול זורק עד כדי כך, אבל לך תדע...

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

העובדות בשטח מספרות שהמצב שונה ממה שאתה מכיר. אגב אחרי שעשיתי את המקצה השני הראיתי לו את ההבדלים בזמנים, הוא ממש לא התרגש, גיחך ומלמל משהו, די נפנף אותי. אם אתה רוצה לראות דפי תוצאות - יש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• אחראי פורום
פורסם

spire, בהחלט כך ואף העליתי פה פוסט בעניין לפני שנה-שנתיים, על כך שהמצב שם התדרדר

(יוצא לי לנהוג שם מדי פעם ב-5-6 שנים האחרונות, יש לי מדד כלשהו).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ההבדל בין הקארטים ללא ספק מאוד משמעותי, יצא לי להרגיש בדיוק אותו דבר.

אגב, גם בחוצות המצב לא ממש טוב יותר.

פורסם

אני שם פעמיים בשבוע, אבל נוהג רק על פתוחים.

בגדול החברה שם די רציניים.

יתכן וההפרש נבע לא מקארט לא מכוייל אלא מתקלה אחרת (לחץ אוויר?) וחשוב גם לציין שהזמנים על מסלול קר ומסלול חם שונים מאד (בקארט פתוח מדובר על 3 שניות בקלות בין זמן שאתה עושה ב8 בבוקר כשאתה הראשון שעלה על המסלול לבין 10 בבוקר אחרי שהמסלול בשימוש כבר שעתיים).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל ענייני אחיזה/לחץ אויר/חימום מסלול לא רלוונטים במקרה הזה מהסיבה הפשוטה שבקרט האיטי נסעתי פול גז כל המסלול בלי להחליק בכלל, אז לא הגעתי למגבלות אחיזה - משמע זאת לא הסיבה. בקרט המהיר הייתי צריך להרפות מהגז טיפה בסיבובים החדים אחרת הייתי מחליק. מעבר לזה אני מדבר איתך על מצב שבהאצה בקו ישר כולם משאירים לי אבק, בהפרש גדול.

אין כאן שום מקום לספק או לתרוצים, זה רק כיוון מנוע/דוושה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...