Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מנוע כיפי מאוד, אין לי נסיון עם מנועים חזקים במיוחד אבל פשוט כיף לי עם הטווין אייר הזה, ואני לא היחיד- גם קלארקסון כתב על 500 עם טוויןאייר: " The 500 is a great little car. And now you can have it with what is almost certainly the best engine … in the world."

http://www.driving.co.uk/car-reviews/the-clarkson-review-fiat-500-twinair-2011/

בקשר לצריכת דלק, אם נוסעים על 100-110 בכבישים פתוחים הוא עושה באמת 1-20 ויותר טוב.

אבל ביום יום בנהיגה משוגעת כמו שהמנוע הזה מבקש עושה 1-10.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מסתלבטים על אנשים? גם רכב עם מנוע כזה קטן + ערום + מחיר הזוי?

אני עוד חשבתי כשראיתי את המבצע שמדובר בדגם הטורבו עם ה 100+ כ"ס במיטו

מצטער, אבל טיפש מי שקונה את זה.

אגב ליאור, לא יודע לגבי הטווין אייר אבל בנסיעות ארוכות שלי אני כמעט ולא יורד מתחת ל 1-20 בממוצע על 100+ קמ"ש ואצלי זו ה 500 עם המנוע 1.4 הרגיל

נ.ב - הלוך חזור ראשון לציון דימונה פחות מרבע מיכל.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

המיטו זגאטו דווקא מאובזרת סביר...

השאלה הנשאלת היא כמה זמן יעבור עד שיקום הפונקציונר ב FCA ויכריז רשמית שהמיטו זגאטו הייתה "בושה למותג" או משהוא אחר בסגנון הכ"כ אופייני להם לאחרונה.

הטווין אייר לא תפס בארץ (די צפוי), בעיקר כי אנשים נרתעו מהרעש שלו, שלדעתי דווקא מגניב לגמרי ומזכיר וספה.

כי אלפא עם רעש של ווספה זה שיא הסטיל.

ב.מ.וו בדיוק עובדים עכשיו על הטמעת רעש האגזוז של האיזטה ב M3 החדשה...:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
השאלה הנשאלת היא כמה זמן יעבור עד שיקום הפונקציונר ב FCA ויכריז רשמית שהמיטו זגאטו הייתה "בושה למותג" או משהוא אחר בסגנון הכ"כ אופייני להם לאחרונה.

אם היה מונח בפני ההסכם עם מערך היח"ץ שלהם, הייתי אומר לך :lol:

בהינתן האופנה האחרונה של הזרמת "רעש מנוע" מלאכותי דרך מערכת השמע, גם זה אפשרי :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני עוד חשבתי כשראיתי את המבצע שמדובר בדגם הטורבו עם ה 100+ כ"ס במיטו

מה אתה רוצה? זה באמת דגם הטורבו עם ה-100+ כ"ס :lol:

האמת שדווקא ההפרש באבזור בין הגרסאות לא כזה נוראי בכלל. ג'אנטים ומשענת יד מוסיפים תמורת עוד 10K וקיבלתם מיטו במחיר של פאביה. תכל'ס לא כזה נורא בכלל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שתי הערות:

אני מכיר היטב את מנוע הטווין איר משידוכו ללנצ'יה אפסילון. שם הוא בגירסתו היותר חלשה של 85 כ"ס. דווקא בתפעול ידני של הגיר הרובוטי ניתן להפיק ממנו ביצועים סבירים בהחלט ולגבי הרעש והחווייה - אמנם בהחלט סובייקטיבי - אבל אני נהנתי בהחלט. אופי חביב ומיוחד.

הערה שיווקית נוספת:

אולי יש מי שזוכר אך ב - 2002 היבואן של אלפא סמל"ת החליט ל"שבור את השוק" והוזיל את גרסת הבסיס של ה - 147

ל -99,900. אכן, יחסית, המהלך הוכיח עצמו ונמכרו הרבה רכבי 147 ב - 2002.

אם הפעם היו בסמל"ת מנסים להוזיל את המיטו הבסיסית לפחות מ - 100,000 ויוצאים בפרסום מתאים אולי היו מצליחים לשחזר את הצלחת סיאט במבצעי האיביזה 2 דלתות ידנית בגרסת "ספורט".

פורסם

אם כבר למתוח אנלוגיה למכירת ה-147 הבסיסית ב-100K, זה להציע ג'ולייטה 120 ב-130K. המיטו, גם ב-100K, לא יכולה לספק נפח מכירות כמו ג'ולייטה, שפונה לקהל רחב הרבה יותר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
האמת שדווקא ההפרש באבזור בין הגרסאות לא כזה נוראי בכלל. ג'אנטים ומשענת יד מוסיפים תמורת עוד 10K וקיבלתם מיטו במחיר של פאביה. תכל'ס לא כזה נורא בכלל.

הפאביה הכי יקרה עולה ₪104,900, וברצינות איך בכלל אפשר להשוות בין השניים?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תשמע, אני לא יכול להגיד שהמיטו הזו היא ה-go to סופר מיני כרגע בשוק, אבל כשאתה מסתכל על מה אתה מקבל אצל המתחרים - אאודי A1 ומיני one ב-130 בערך למנוע לא יותר חזק, ולא יותר אבזור (למעט ג'אנטים), או DS3 שנותנת יחידת הנעה גסה, אבל גם כאן, עולה 120 אלף שקל.

ביחס לשאר העסקאות הרעות בסגמנט הזה, ההצעה של אלפא דווקא נשמעת טוב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כשאתה משווה אותה לגרסאות הזולות של מיני\אאודי\DS אתה נותן למיטו מחמאה

מבחינתי היא ממש לא שם, בטח שלא בגרסת 0.875T.

אם משווים אותה למאזדה 2, פיג'ו 208, פולו/פאביה/איביזה, i20 ושות' היא מרגישה כמו מוצר אפוי למחצה במקרה הטוב

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה לא עניין של מחמאות, אלא של מיצוב. מי שרוצה מאזדה2, 208 או כל סופרמיני אחרת לא מסתכל על המיטו, אין לה מה להציע לו גם עם מנוע אחר מהפקפק. מול ה-A1 ושות' יש לה מה להציע, לדעתי רק בזכות המחיר, שכן מדובר בדגם בסוף מחזור חייו.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נינג'ה, זו הסופר-מיני פרימיום (ואם אתה מהשמרנים, אז "אופנתית") הזולה ביותר שיש. סה טו. וכמו שכבר ציינו אחרים, היא מיישרת קו עם דגמי הכניסה של המתחרות ועולה בפער פחות.

עוד רגע היית אומר שעדיף לקנות סנדרו על פני האלפא הזו.. ;)

:idea:
פורסם

רק לא עוד holywar (קרי shitstorm)...

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בדיוק מה שאמרתי...אלפא לא, 500 כן.

פורסם
שתי הערות:

אני מכיר היטב את מנוע הטווין איר משידוכו ללנצ'יה אפסילון. שם הוא בגירסתו היותר חלשה של 85 כ"ס. דווקא בתפעול ידני של הגיר הרובוטי ניתן להפיק ממנו ביצועים סבירים בהחלט ולגבי הרעש והחווייה - אמנם בהחלט סובייקטיבי - אבל אני נהנתי בהחלט. אופי חביב ומיוחד.

הערה שיווקית נוספת:

אולי יש מי שזוכר אך ב - 2002 היבואן של אלפא סמל"ת החליט ל"שבור את השוק" והוזיל את גרסת הבסיס של ה - 147

ל -99,900. אכן, יחסית, המהלך הוכיח עצמו ונמכרו הרבה רכבי 147 ב - 2002.

אם הפעם היו בסמל"ת מנסים להוזיל את המיטו הבסיסית לפחות מ - 100,000 ויוצאים בפרסום מתאים אולי היו מצליחים לשחזר את הצלחת סיאט במבצעי האיביזה 2 דלתות ידנית בגרסת "ספורט".

הם לא עשו את זה עם הפונטו (כשעוד היתה איכשהו רלוונטית) והשאירו את המחיר שלה לא ריאלי גם במבצעים אז למה שיעשו את זה עם מותג הפרימיום שלהם? לא נכנס פה לשאלה אם אלפא היא מותג פרימיום. בעיני היבואן ובעיניי לפחות, כן, למרות שאפשר לקרוא למיטו פונטו בתחפושת וכו.

• תוכן חדש...