Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לפני שמישהו סובר שמדובר במתיחת 1 לאפריל שאיחרה להתפרסם אציין שמדובר במידע אמיתי אך מעט חלקי....

כל המצויין בכותרת נכון - אך בוא נשלים את המידע:

מדובר באלפא רומיאו מיטו איבזור "זגאטו" (אכן הזנייה מירבית של המותג...) שתמכר בשלושת ימי המכירות של אלפא בתאריכים 6-8 לאפריל.

http://www.alfaromeo.co.il/d-say/alfa/saleday_april/?ref=facebook&media=status&AttrValue=175&utm_source=homepage&utm_medium=post&utm_campaign=mito_tiltan

מעט השלמת פרטים : המיטו הזו היא הפשוטה ביותר. הזגאטו היא רמת הגימור הפשוטה דווקא - למשל חישוקי ברזל...

המנוע אכן מוגדש טורבו אך נפחו רק 875 סמ"ק ויש לו רק שתי בוכנות. ה"זגאטו" הזו מאיצה ל - 100 ב- 12 שניות לערך...

ScreenShot_20160402112744.jpg

דווקא הג'ולייטה המוזלת

Competizione אוטומטית עם 170 כ"ס במחיר של 158,900 ש"ח נראית די אטרקטיבית.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המחיר של הג'ולייטה לא חריג, הם יורדים לסביבה הזאת לעיתים קרובות במבצעים כאלה ואחרים.

המחיר של המיטו מצד שני... סבבה והכל, אבל חישוקי ברזל? מה עוד יש שם? מאוור כחול כזה על הדשבורד וחלונות ידניים?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש קשר לקומפטיציונה האגדית המדהימה המופתית והמטורפת מבית היוצר של פיאט?

אם לא, איך הם מעזים להשתמש בשמה המפורש?!

לגרדום!

וקצת יותר לעניין, הג'ולייטה אכן נראית כמו מבצע לא רע בכלל, השאלה מה יש ברמת האבזור הזאת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הג'ולייטה לא כזאת אטרקטיבית, שכן זו רמת האבזור הבסיסית, עם בקרת אקלים פשוטה ולא מפוצלת, ללא חיישני חניה/גשם/אורות, ללא פאדלים מאחורי ההגה, ללא יציאת מיזוג לאחור ועם חישוקי 16''.

המיטו זגאטו דווקא מאובזרת סביר, השאלה היא מה הציפיות ממנה. חורכת אספלט היא לא, גרסת כניסה סבירה עם מנוע עם "קטע", תאוצות ביניים לא רעות ועיצוב שיקי (שמשום-מה הרבה אנשים אוהבים, אני פחות) היא בהחלט כן. מה שאני פחות מצליח להבין זה מי קהל היעד שלה ולמה לא הביאו גרסא רובוטית כדי להרחיב אותו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לנוחיות המתעניינים להלן מפרטי האבזור של המיטו והג'ולייטה.

ניתן היטב להתרשם על מה מוותרים מבחינת המפרט והאיבזור כשהולכים על גרסאות הבסיס שבמבצע.

http://www.alfaromeo.co.il/files/technical/giulietta_1_2015.pdf

http://www.alfaromeo.co.il/files/technical/mito_1_2015.pdf

פורסם

דווקא ההבדל בין גרסאות המיטו לא גדול מידי:

חישוקים קלים, חלונות מושחרים, משענת יד. השאלה מה ההפרש בפועל מבחינת המחיר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

סופרמיני במחיר כזה צריך הצדקה, עם המנוע והאבזור המביכים האלה לא נשאר כלום חוץ מסמל

"אלפא זגאטו טורבו ידנית" זה לגמרי clickbait, צריכים לקרוא לרכב הזה "סמל עם גלגלים ב106 אלף"

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מה שאני פחות מצליח להבין זה מי קהל היעד שלה ולמה לא הביאו גרסא רובוטית כדי להרחיב אותו.

כי אין.

סופרמיני במחיר כזה צריך הצדקה, עם המנוע והאבזור המביכים האלה לא נשאר כלום חוץ מסמל

"אלפא זגאטו טורבו ידנית" זה לגמרי clickbait, צריכים לקרוא לרכב הזה "סמל עם גלגלים ב106 אלף"

זה בדיוק מה שהיא, גרסאת כניסה למי שרוצה סמל ואוטו חדש. זו לא הפעם הראשונה, בסיבוב הקודם הביאו מיטו 105 כ"ס.

פורסם (נערך)

מחזק את קוף הנינג'ה. עם מנוע טווין אייר של פנדה/פיאט 500, האוטו הזה, אגב, טרום מתיחת פנים קלה שהוצגה בז'נבה, הוא אלפא כמו שארדואן עושה קואליציה עם הכורדים...

ואם כבר ארדואן, הייתי חייב;

http://news.walla.co.il/item/2948489

עריכה אחרונה על ידי 504L

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

המנוע אכן מוגדש טורבו אך נפחו רק 875 סמ"ק ויש לו רק שתי בוכנות.

עד כמה שידוע לי, מדובר במנוע 3 צילינדר הקיים גם בלנצ'יה אפסילון ובפיאט 500.

מנוע רועש ורועד אך זריז וחסכוני.

לא ידוע לי על 2 בוכנות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה מנוע שנקרא TwinAir והוא אכן עם 2 בוכנות.

בתגובה מספר 7 יש מפרטים של הרכבים ותוכל לראות את זה גם שם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הטווין אייר לא תפס בארץ (די צפוי), בעיקר כי אנשים נרתעו מהרעש שלו, שלדעתי דווקא מגניב לגמרי ומזכיר וספה. בנוסף, הוא גם לא חסכוני בפועל, מאחר וכדי כן ליהנות מהזריזות היחסית אם משווים לדוגמה את ה 500 1.2 לטווין אייר, אתה די נאלץ להיות עם רגל על הגז כל הזמן ולשמור את הרכב בסל"ד גבוה. בזמנו, הטווין אייר הגיע גם בפנדה וגם ב 500 בהספק של 85 כ"ס ולאחר מכן ב 500 בלבד בהספק גם של 105 כ"ס כמו במיטו בשידוך לגיר ידני 6 הילוכים. אני מתאר לעצמי שברכב יותר כבד כמו המיטו, הוא עוד יותר לא חסכוני וגם לא זריז כמו ב 500 כך שלא בטוח שזו עסקה אטרקטיבית מי יודע מה. דווקא בשידוך לפנדה הקלילה יחסית הוא עשה עבודה טובה, אבל סמל"ת הביאו אחדות בודדות של הדגם והשיווק הופסק מזמן.

• תוכן חדש...