Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

על תורת ההסתברות ופאנצ'רים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

40-50ש"ח לתיקון פנצ'ר? אתה אוהב שעושקים אותך?

אצלנו 20ש"ח מאז ומעולם (ראש פינה) אז על מה מכפילים אצלכם? נותנים ארוחה בזמן העבודה?

אצלי,7שנים כרגע עם שישה רכבים שונים,היה לי רק פנצ'ר אחד (בורג סיבית באורך 6ס"מ),וגם עליו נסעתי בערך 10ק"מ עד ששמתי לב (מה לעשות,בבוקר לא שמים לבד לכל דבר,בטח לא ב5AM)

אגב הצמיג היה יוקוהומה SDRIVE,אז הנזק הסתכם רק בתיקון הפנצ'ר ולא בהחלפת צמיג :p

דרך צלחה ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תאמין לי חשבתי שיצאתי בזול...

המקום חביב. לא הייתי שם 5 דקות והמשכתי לדרכי, אז לא נשאר לי זמן להנות מהאירוח...:wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מה אתם משווה לי מחירים בראש פינה? :) בראש פינה אני קונה בוילה במחיר של דירת ארבעה חדרים במרכז.

40 שקלים לפנצ'ר זה בסדר גמור ואפילו זול.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היה קצת שקט...חשבתי שהתופעה נעלמה ולכן לפני שבועיים שבורג התנחל בצמיגי הפורד, לא חשבתי לבוא ולעדכן כאן.

שוב תיקון וזהו...

אבל הבוקר זה שוב קרה, שוב בפורד. הפעם זה היה שונה. הולך רגל הצביע על הגלגל. האמת לא הרגשתי כלום. הייתי מרחק 1 ק"מ מהפאנצ'רמאכר, כך שהמשכתי ישר אליו.

אסון! הצמיג פורק ובתוכו סאמטוכה שלמה של פירורי גומי. תוצאה של נסיעה עם צמיג ללא כל לחץ. בוצע תיקון זמני והוזמן צמיג חדש.

סיפור יקר רצח. הוצעו לי צמיגים חלופיים אמנם של פירמות טובות. אבל שאר 3 הצמיגים במצב מצויין ולא ראיתי סיבה להחליף זוג. (הוצע לי לרכוש יחיד, אבל אחד כמוני בחיים לא יסע במכונית עם 2 צמיגים שונים על אותו סרן...)

מישלן במידה 235/45/18 98W. מחר יותקן.

חוזר הבייתה מוטרד מעט מזה שהתופעה אולי אינה מקרית. עושה סיבוב בחניה ומגלה שברכב השכן שמקביל אלי יש 2 ברגים. בקדמי ובאחורי.

שלחתי לו מייל.

המשך יבוא...

פורסם

נשמע חשוד מידי. יש לך איזה שכן עצבני? :|

לי היה יום עם פנצ'ר בכל גלגל. שבוע אחרי ל"ג בעומר. למזלי הייתי על רכב ליסינג ביום המדובר. אבל בכל זאת צרוף מקרים לא נעים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רק אני רואה פה את התמונה?

אתם מבסוטים שהפנצ'רמאכרים שלכם כל כך זולים ומגניב לתקן אצלם עד הפעם הבאה, מה הסיכוי שהם עצמם מסדרים לכם ביקור אצלם בכל פעם מחדש..?

פורסם

עדכון:

אחד הברגים אצל השכן תקוע באמצע הסוליה כאשר הוא בולט כחצי סנימטר בחוץ.

המיקום שלו זה ברבע גובה - שזה בדיוק המקום הכי נוח להברגה.

כעת, אין לי ספק.

אם השכן היה מזיז את המכונית - לא היה סיכוי שהבורג יבלוט החוצה. מכאן המסקנה שהבורג הוברג בחניית הבית.

פורסם

The plot thickens.....

עצוב שדווקא מישהו ששם משפטים מעוררי השראה בחתימה כמוך צריך להתעסק עם אותו הנושא מהצד השני.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני חושב שעם כל הכסף שהשקעת על הצמיגים פעם אחת להשקיע במצלמת אבטחה תפתור את הבעיה

אגב, אני משתמש בדמה שעלתה לי 5$ וזה מספיק מרתיע.

דייהטסו שרייד ידני 93: מדהים כמה שאפשר להתעלל ברכב

יונדאי אקסנט קופה ידני 02: ללמוד איך שומרים על הרכב

רנו מגאן I אוט' 02: מתחיל להבין במה מטפלים

פורסם

האם הברגים שלך ושל השכן שלך או הברגים שכל פעם "אכלת" היו דומים אחד לשני ?

כאשר אתה בפנצ'ריה,סרוק קצת מסביב וראה אם ברגים דומים לשלך מסתובבים שם.

פורסם

לא חשוד ולא נעליים. קרה, קורה ועוד יקרה לאנשים אחרים. גם לי היה פאנצר, ומסתבר שהיו לי 2 ברגים ממש קטנים, כשאחד ראיתי ואחד לא, במרחק קטן אחד מהשני (השני כבר נראה לי היה מסמר בלי ה ראש).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מקווה בשבילך שתמצא את המפגע ברכבך ו"תגמול" לו.

בכל מקרה במקומך מזמן הייתי משתמש בחומר נגד פאנצ'רים ברכב.

http://www.rhinotire.co.il

בצורה הזאת גם אם שוב יהיה לך בורג בצמיג שלא תשים לב אליו לפחות לא תצטרך להחליף צמיגים כל שני וחמישי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
עדכון:

אחד הברגים אצל השכן תקוע באמצע הסוליה כאשר הוא בולט כחצי סנימטר בחוץ.

המיקום שלו זה ברבע גובה - שזה בדיוק המקום הכי נוח להברגה.

כעת, אין לי ספק.

אם השכן היה מזיז את המכונית - לא היה סיכוי שהבורג יבלוט החוצה. מכאן המסקנה שהבורג הוברג בחניית הבית.

שני יהודים - שתי דעות... :wink:

אותי דווקא שכנעת שיש בסמוך למקום החניה שלכם לא מעט ברגים פזורים, לי קשה להניח שמסתובב בקרבתך אדם שנועץ ברגים בצמיגי השכנים, אם מישהו ירצה להזיק הוא יפזר ברגים בסמוך לגלגלים ולא יבריג שכן הסיכוי להיתפס גבוה.

אי אפשר לחזור על אותה פעולה פעם אחרי פעם בלי שאף שכן ישים לב לכך.

קח דוגמא שקרתה לי כדי להמחיש את העניין: לפני מספר חודשים הבן שלי ספג פנצ'ר ויומיים אח"כ גם אני ומבורג דומה.

העניין הוא שבמשך כל השבוע הבן היה בת"א (אני כפי שניתן להבין תושב של אזור אחר) עם הרכב שלו, כך שזה בלתי אפשרי שאדם אחד עשה את שני הפנצ'רים.

לפעמים צירוף מיקרים הוא רק צירוף מיקרים...

• תוכן חדש...