Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

לא היה לי זמן להתקשר היום לסיאט ולשאול אותם אז אשאל פה.

לסיאט איביזה יש את רמת גימור FR ויש רמת גימור SPORT, נכון?

(אלו התת דגם שאני מחפש).

עכשיו ברמת גימור FR יש 1.2TSI (אוטומט) והאם יש גם ידני? זה הגיוני במנוע TSI יש ידני?

כי עד היום לא שמעתי על זה וראיתי רק או 1.4 ידני ו/או TSI שזה 1.2 טורבו.

יש לכם מושג האם יש גם TSI וגם ידני ברמת גימור FR?

פורסם
לי יש 1.0 tsi ברמת גימור fr ידני

אוקיי שלך זה 2015-2016, נכון? בגלל שהם את גרסת ה-1.0 הוציאו לא מזמן ב-FR..

אבל בשנתונים 13-14 יש FR עם ידני?

הוא יותר זול מ-FR אוטומט , נכון?

פורסם

קיים FR 1.2 ידני.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
קיים FR 1.2 ידני.

אז זה יותר זול מאוטומט...

מוזר כל מה שמוכרים ומה שראיתי עד היום בחיפושים שלי זה מתי שמוכרים תת דגם FR זה רק אוטומט ואם מוכרים ידני זה רק 1.4.

מוזר אבל בסדר אם יש זה מעולה. תודה

פורסם
לפני שקניתי את שלי ראיתי הרבה איביזות fr ידניות ביד2. שווה בדיקה.

מה הכוונה לפני שקנית את שלך? מה יש לך איזה דגם והכח?

פורסם
איביזה החדשה 1.0 fr red edition

היא יותר חזקה מאשר ה-1.2 טורבו שיצאה ב-2014? והאם שווה להשקיע בשביל טורבו עוד כמה אלפי שקלים? חשבתי ללכת על ה1.4 עם 85 כוח סוס אבל הרבה אמרו שהיא לא סוחבת עליות ונסיעה ותחילת נסיעה זה איטי לא כמו הטורבו שתקח... אני הולך רק על ידני לכן הטורבו אני לא חושש ממנו הרבה. מה דעתך?

פורסם (נערך)
היא יותר חזקה מאשר ה-1.2 טורבו שיצאה ב-2014? והאם שווה להשקיע בשביל טורבו עוד כמה אלפי שקלים? חשבתי ללכת על ה1.4 עם 85 כוח סוס אבל הרבה אמרו שהיא לא סוחבת עליות ונסיעה ותחילת נסיעה זה איטי לא כמו הטורבו שתקח... אני הולך רק על ידני לכן הטורבו אני לא חושש ממנו הרבה. מה דעתך?

הכל תלוי מה אתה מחפש ומה התקציב שלך.

לי הייתה איביזה רפרנס (1.4 MRP או MPH -לא זוכר באמת איך קורים לזה :lol:- ידני עם 85 כ"ח, הדגם הפשוטה ביותר) ואבא שלי לקח לי את הרכב לשישי-שבת 1 לנסוע מבת ים לטבריה והיה ברכב: אבא שלי, אמא שלי, אחותי, אחיינית שלי והבעל של אחותי, כולל מזוודות (לא יודע כמה את האמת) ואת ההגלה של בתינוקת, ונסעו יפה מאוד, הלוך חזור + עצירה בדליאת על כרמל (או איך שלא כותבים את זה), אז מי שאמר לך שלא סוחבת בעליות, משקר.

עכשיו, היום הדגם 2016 רפרנס 5 דלתות (מגיע עם 90 כ"ס ומנוע TSI, לא כמו שלי הייתה) עולה בסביבות ה78 אלף... (ידני).

הדגם FR 3 דלתות ידני, עולה פה ושם נגיד 111 אלף.

הFR 5 דלתות מגיע רק אוטומט נראה לי (לא בטוח) ועולה קצת יותר, אבל לכזה הרבה.

תלוי מה התקציב שלך ומה אתה רוצה מהרכב.

ודרך אגב, יש TSI ידני בשנות ה2011 האלה, לא הרבה אבל יש, ראיתי הודעה בפיסבור על מכירה של 1 כזה וגם אני חשבתי שלא קיים עד עכשיו, אבל יש כמה.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי kurko1992

פורסם
הכל תלוי מה אתה מחפש ומה התקציב שלך.

לי הייתה איביזה רפרנס (1.4 MRP או MPH -לא זוכר באמת איך קורים לזה :lol:- ידני עם 85 כ"ח, הדגם הפשוטה ביותר) ואבא שלי לקח לי את הרכב לשישי-שבת 1 לנסוע מבת ים לטבריה והיה ברכב: אבא שלי, אמא שלי, אחותי, אחיינית שלי והבעל של אחותי, כולל מזוודות (לא יודע כמה את האמת) ואת ההגלה של בתינוקת, ונסעו יפה מאוד, הלוך חזור + עצירה בדליאת על כרמל (או איך שלא כותבים את זה), אז מי שאמר לך שלא סוחבת בעליות, משקר.

עכשיו, היום הדגם 2016 רפרנס 5 דלתות (מגיע עם 90 כ"ס ומנוע TSI, לא כמו שלי הייתה) עולה בסביבות ה78 אלף... (ידני).

הדגם FR 3 דלתות ידני, עולה פה ושם נגיד 111 אלף.

הFR 5 דלתות מגיע רק אוטומט נראה לי (לא בטוח) ועולה קצת יותר, אבל לכזה הרבה.

תלוי מה התקציב שלך ומה אתה רוצה מהרכב.

ודרך אגב, יש TSI ידני בשנות ה2011 האלה, לא הרבה אבל יש, ראיתי הודעה בפיסבור על מכירה של 1 כזה וגם אני חשבתי שלא קיים עד עכשיו, אבל יש כמה.

בהצלחה.

אוקיי אחי. עכשיו בלבלת אותי לגמרי אני שם לב שאין לי אפשרות להגיע לתקציב גבוה. יש לי אפשרות לקנות את ה-1.4 ידני , קופה ובתל דגם ספורט. האף אר וה1.2 טורבו כבר יקרים ב-10 אלף יותר ואני חא יודע אם שווה להשקיע מעבר לזה. התקציב שחי עד 65 אלף. זאת אומרת שה1.4 ידני נכנס בזה. כולם כל הרשת והחברים הקרובים והרחוקים אומרים חי שה1.4 ״עגלה״ ואין טעם לקנות את זה מה שכן קראתי גם חוות דעת בודדות על ה1.4 שהוא סביר וטוב. אבל עכשיו לא יודע... עוד פעם הסתבכתי. גם האבזור ב1.4 מעפן יותר מאשר ה1.2 טורבו ושזה האף אר. אוף אני לא יודע מה לעשות ומה לבחור

פורסם
אוקיי אחי. עכשיו בלבלת אותי לגמרי אני שם לב שאין לי אפשרות להגיע לתקציב גבוה. יש לי אפשרות לקנות את ה-1.4 ידני , קופה ובתל דגם ספורט. האף אר וה1.2 טורבו כבר יקרים ב-10 אלף יותר ואני חא יודע אם שווה להשקיע מעבר לזה. התקציב שחי עד 65 אלף. זאת אומרת שה1.4 ידני נכנס בזה. כולם כל הרשת והחברים הקרובים והרחוקים אומרים חי שה1.4 ״עגלה״ ואין טעם לקנות את זה מה שכן קראתי גם חוות דעת בודדות על ה1.4 שהוא סביר וטוב. אבל עכשיו לא יודע... עוד פעם הסתבכתי. גם האבזור ב1.4 מעפן יותר מאשר ה1.2 טורבו ושזה האף אר. אוף אני לא יודע מה לעשות ומה לבחור

אתה צודק בזה שהוא מגיע ממש ריק, אבל לעט לעט עם סבלנות אתה יכול להשיאר אותה בובה :-), אם המראה זה מה שאיכפת לך.

לגביי "עגלה"' עוד פעם, מניסיון אישי, זה לא רכב טורבו, זה לא רכב כדי לעשות 0-100 ב5 שניות, אבל נסעת יופי יופי, אני החלפתי רק כי היתי יכול ורציתי משהו יותר גדול.

פורסם

אתה עדיין לא סגור על עצמך ? :)

שוב, ההחלטה צריכה לבוא מהתקציב שלך , לא ממה שאומרים ...

אם אתה יכול ללכת על 1.2 מבלי לרושש את עצמך , אז לך על זה

אם 1.2 כבד לך מבחינה תקציבית , אז לך על 1.4 , היא יותר איטית מ ה 1.2 ויש לה פחות כוח זמין , אבל את הנסיעה שאתה צריך לעשות היא תעשה בכל מקרה , גם אם זה יקח עוד 5 דקות בעליות של ירושלים ...

תחשוב שהכל יחסי , אפשר להגיד ש 1.2 היא "עגלה" ביחס ל 1.4 , ו 1.4 "עגלה" ביחס ל 1.8 ...

הכל עניין של $$$

בהצלחה

• תוכן חדש...