Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אתה צודק בזה שהוא מגיע ממש ריק, אבל לעט לעט עם סבלנות אתה יכול להשיאר אותה בובה :-), אם המראה זה מה שאיכפת לך.

לגביי "עגלה"' עוד פעם, מניסיון אישי, זה לא רכב טורבו, זה לא רכב כדי לעשות 0-100 ב5 שניות, אבל נסעת יופי יופי, אני החלפתי רק כי היתי יכול ורציתי משהו יותר גדול.

אתה עדיין לא סגור על עצמך ? :)

שוב, ההחלטה צריכה לבוא מהתקציב שלך , לא ממה שאומרים ...

אם אתה יכול ללכת על 1.2 מבלי לרושש את עצמך , אז לך על זה

אם 1.2 כבד לך מבחינה תקציבית , אז לך על 1.4 , היא יותר איטית מ ה 1.2 ויש לה פחות כוח זמין , אבל את הנסיעה שאתה צריך לעשות היא תעשה בכל מקרה , גם אם זה יקח עוד 5 דקות בעליות של ירושלים ...

תחשוב שהכל יחסי , אפשר להגיד ש 1.2 היא "עגלה" ביחס ל 1.4 , ו 1.4 "עגלה" ביחס ל 1.8 ...

הכל עניין של $$$

בהצלחה

עניתי לשניכם :)

הבנתי אתכם אני לא אחד שמחפש להגיד לכולם "היי עשיתי מ-0 ל-100 בחמש שניות". אני אחד שרוצה אוטו מהיר שיכול להאיץ מהמקום ולקבל חווית נהיגה ו-0 תקלות! אני מקווה שבידני 1.2 טורבו לא אחווה בעיות כמו בגירים של ה-DSG האוטומט. כי לא ישאר לי כלכך כסף לתיקונים חלילה . יש לי תקציב ל1400 ועוד ישאר לי עודף. אבל בשביל 1.2 טורבו אצטרך לעבוד עוד חודש (זה לא אומר שאני לא עובד ברוך השם אני עובד חוסך ואחרי זה אעבוד גם זו לא שאלה בכלל) ואוכל להביא שנת 2014 , ידני, קופה, 1.2 טורבו ואהיה עם זה בלב שלם הרבה יותר! כי אם אלך על ה1.4 תמיד אהיה בחצי לב שלם בגלל האבזור הפנימי הדל והמגעיל מאשר הFR ששם יש הרבה יותר ואיכותי יותר . ואהיה שמח רק מאיך שנראה האוטו וככה לא אהיה מרוצה מהנסיעה, חוויה ו/או מהדיבורים עליו. אני רוצה להנות בכבישים הרגילים ובוא נודה באמת אני לא נוסע הרבה לירושלים או אילת או ים המלח אני גר באיזור ראשון/בת ים/תל אביב ולא יותר מדי עבודה בית חברים מדי פעם נסיעות קטנות וזהו. קיצור מקווה שהבנת את הרצון שלי מהאוטו. אני לא הולך להוסיף תוכנות ו/או צינורות אני לא אחד כזה. אני מקבל אוטו נוסע בו שומר עליו וזה הכל ללא שום תוספות. מקסימום תוספות חיצוניות "אבזור". וברור שהכל זה עניין של כסף וכסף בא וכסף הולך הכל בסדר אני חושב שלהשקיע עוד קצת ולהביא 1.2 טורבו בשביל להנות מחווית הנהיגה זו לא שאלה בכלל. מה גם אני רואה כלכך הרבה מוכרים 1.4 ביד 2 ועוד מקומות ואת ה-1.2 טורבו בקושי מוכרים :/

עריכה אחרונה על ידי yaron123456
  • תוכן חדש...