Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ביטוח חובה ומקיף לרכב שהחל אם אינני טועה מחודש 10/2015, עכשיו כמדומני החל החוק של הוזלת הביטוח חובה, מה קורה עם פוליסה קיימת? לצפות להחזר קטן או איך זה עובד?

זה לא שכ 100 ש''ח ישנו לי את החיים אבל לא נעים להרגיש פראייר.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אין שום הוזלה.

ההוזלה היחידה היא במחיר לנהגים צעירים וחדשים, אופנוענים וכאלה מרובי תביעות בפול.

לשאר האנשים המחירים יעלו עם הזמן בכמה אחוזים כדי לממן את ההוזלה.

חברות הביטוח לא יפסידו כסף. אתה כן.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

גם לי לא היית הוזלה בפוליסה חדשה. אתה יכול להיות רגוע. אולי יש הוזלה לבעלי רכבים עם מערכות בטיחות מתקדמות ונהגים צעירים וגם זה רק דרך הפול ולא דרך חברות הביטוח.

• תוכן חדש...