Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיגו 206 ואלפא 159ו.

העניין ברכבים האילו הוא לא קווים אופנתיעם אלא שכול אחד מהם הרמוני ביותר והעיצוב שלו מאוד פרופורציונלי ואחיד.

לכן הפיגו גם לאחר 17 שנה עדיין נראית טוב מה שנוגע גם לאלפא

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

E36 נראת אומנם טוב מאוד אבל ניכר בה עיצוב שנות התשעימי. לעומת זאת המחליפה שלה E46 שהיום כבר בת 17 נראת עדכנית ועכשיוית. נתראה בעוד 13 שנה!

E46 330CI

פורסם

אלפא 159. אלמותית. קשה לי לדמיין מצב בו אני מסתכל עליה ומרגיש שהעיצוב מיצה את עצמו... לדעתי בדיוק בגלל התכונה הזו מדובר בהישג העיצובי הכי מרשים של אלפא, בדיוק בסופ"ש דיברתי על זה עם מישהו, איזו אירוניה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בראש בראשונה, בפער עצום מהשאר לפי דעתי היא פיג׳ו 206. העיצוב פשוט מושלם לפי דעתי, נראית רעננה ועדכנית מאז 1998.

אלפא 156/159. אין ביניהן מספיק הבדל בשביל שיתפסו 2 מקומות.

רנו מגאן 2 האצ׳בק כמו שכבר נכתב לפניי.

מיני דור 1 בעידן המודרני

פיאט 500

סיטרואן קקטוס

וכמובן:

אני חושב שהקליאו במיוחד בצע הבורדו תיראה מודרנית לעוד הרבה זמן.

אני משוחד אבל מסכים!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מסכים, מאזדה 6 ו-3 הדורות הראשונים יישארו עדכניות להרבה שנים

אבל מאיפה אנחנו יודעים, אולי פעם גם אמרו דברים כאלה שרכבים יישארו עדכניים הרבה זמן? אבל אז השתנה קו העיצוב לגמרי, אולי ככה יקרה גם במקרה שלנו...

פורסם
וכניראה מספר אנשים יקנו אותה ישאף ל 0.

יופי זה בעייני המתבונן,הפונטו הייתה אחלה היום העיצוב כבר ללא ספק מיושן,אי אפשר להעמיד אותה למשל מול הקליאו או 208.

דווקא ה-208, בדיוק כמו אותה פונטו, היא בעלת עיצוב שלדעתי ישרוד לא רע את מבחן הזמן (וגם הוא מאוד "עגול"). אבל כן, שים את העיצוב של הפונטו עם רכיבים מודרנים במחיר אטרקטיבי, ואני לא רואה סיבה לא לבחור אותה על פני איזו i20 או איביזה. אתה יודע מה? שים את אותה פונטו דור ראשון, עם כל המנוע וכל הרכיבים המקוריים שאיתם היא נמכרה לפני 20 שנה (אבל חדשה מהמפעל, לא כזו שישבה במחסן 20 שנה) במחיר של הסנדרו, ואני בוחר את הפונטו על פני הסנדרו any day of the week.

עריכה: גם לגבי ה-206 מסכים לחלוטין

פורסם

יופי הוא בעיניי המתבונן, לטעמתי מכוניות משלהי שנות ה-30 וה-40 (האלו עם פנסי הצפרדע הבולטים) נראות יותר יפה מרוב המכוניות המודרניות, ואולי זה בגלל שאני אוהב קלאסיות באופן כללי.

פורסם

מזדה 6 סטישן הנוכחית בהחלט תגרום לי להתלהב אם תחלוף מולי עוד 30 שנה:

mazda6_ge_wagon_front_960x540.png

כל מי שמעלה כל מיני רכבים אקזוטים/ ספורט, הם מעוצבים ביי דיפולט, מדובר בשרשור על רכבים יום יומים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

אתן לך עוד אחת - פולקסווגן קורדו (היו בארץ כמה במיוחד עם מנועי ה VR6)

מכוניות שגם כיום (יש בארץ כמה) ניראות מדהים (הן מבציר של שנות 89! )

vw-corrado-16.jpgVw_corrado4.jpg

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קוראדו וגם השירוקו מהדור השני, עם החלון האחורי בסגנון פיריוס והלוק הכללי של הדלוריאן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לדעתי די מצערת ירידת קרנן של סדנאות העיצוב האיטלקיות - פינינפארינה, ברטונה ואפילו ג'יוג'יארו.

רוב היצרנים מעדיפים לעצב בעצמם, והן נותרו די מחוסרות תעסוקה.

אני לא חושב שזה נכוון,

ראה את המקרה של יודנאי וקיה

מאז שהתחילו לעבור תחת ידו של מעצב גרמני והחלו להיות דומות במוטיבים מסויימים לאודי (אותו מעצב) ופולקסווגן הן ניראות אחרת לגמרי

לעומת העיצובים הישנים שהיו פנימיים שלהם

קובי

:-)

• תוכן חדש...