Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנתיים BRZ - תהליך בנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יפה, תהנו בכייף.

ניהול המנוע מאפשר מצב מפה אחת בלבד, או יש אפשרות להרגיע קצת בתנאי היום-יום.

ולשנות מצב מפה כאשר רוצים יותר הספק.

אייל.

עוד משהו ששכחתי לציין, תכנת ניהול המנוע היא של ECUTEC , מאפשרת ארבע מפות שונות שניתן לעבור בינהן באמצעות ידית הקרוז קונטרול. יש מפות רגועות ויש עצבניות. יש מפה עם פיצ'רים מעניינים : בקרת שיגור, rev matching , העברת הילוכים ללא הורדת הרגל מדוושת הגז..
  • תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא נהגתי ב m135 בכדי להשוות.. אבל מי שיש לו מוזמן להציע נסיעה משותפת ונבדוק אחד את הרכב של השני..

פורסם

ידעתי שג'ון מעורב...שכן טוב גם.

היתה לי הרגשה שחוץ מהחלקים שהוא יהיה מעורב בפרויקט שכזה.

אחלה בחירה ואחלה איש,מדויק מאוד.

פורסם

נשמע רכב לעניין.

הרכב הזה הוא אחלה פלטפורמה לשיפורים עם חלקי אפטרמרקט בלי סוף.

מהסתובבות קצרה ודיבורים עם החברה המקומיים (״במקרה״ יש לי גם BRZ) - התכנון שלי הוא טורבו.

הקיטים הרבה יותר אמינים , דורשים פחות התעסקות ומורכבים פחות מכאנית - וההבדל בלינאריות הוא על גבול הזניח (חפש לדוגמא את הקיט של Speed by design שהוא דיי גירסא משופרת של הקיט של גריידי - אותו מפעל טורבו טיפה שונה). ההפרשים אגב גם במחיר הם ניכרים. יש פה גם תמחור מאוד אגרסיבי עליהם (אפשר קיט דיי מושלם כולל קולר , וקורה קדמית מתאימה להתקנה Bolt on ב3.5 , כולל Ecutec או OFT - ב4 בחלקים ונגיד בסביב ה5 אלף דולר על הרכב - כששאר השיפורי מתלה - כל הבארים של קוסקו - קדימה אחורה למעלה למטה + תושבות + מוטות + קוילאוברים מגיעים לסכום דומה)

הכיוון Ecutec זה תוכנת מדף?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני רואה שהתקנת את הדש קומנד...ספר קצת על האפליקציה

אם כדאי,איזה טאבלט זה ? והגודל של הטאבלט 7?

אני פשוט מתקין כנראה גם ומחפש רשמים.

יש EGT?

גדישה?

אשמח את תפרט אפילו בפרטי לא בלחץ כשיש זמן,תודה.

פורסם

יוסי, יפה מאד, תודה על השיתוף.

יש לי שאלה, בדחילו - המומנט נשמע לי נמוך ביחס להספק של 290 סוסים, האם זה בגלל הסופר?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• אחראי פורום
פורסם

אהבתי לקרוא, פרוייקט מעניין מאוד. כל הכבוד על ההשקעה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
28 קגמ הם די והותר :wink:

תלוי למי ובהשוואה למה.

לא שאלתי כדי להשוות פינים, שאלתי כדי להבין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

איזה כיף לראות פרוייקט כזה בארץ, תמשיך להנות ממנה וסע בדרכים טובות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

שאפו.

גרמת למכונית לממש עצמה. הצלת נפש!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...