Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 125i M Sport בדרכה לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

CIVIC 98 כל עוד אן ולא ברור וודאי שהרכב פה בארץ,אנשי המכירות לא אמורים לדעת לתת לך הסברים.

ואי אפשר או לא רוצים לשחרר מידע מוקדם כזה או אחר...למה שתקבל אינפורמציה לא מדוייקת.

אם וכאשר וודאי שהרכב אמור לנחות בארץ,איש המכירות או נציג ,ילמד ויידע עוד מידע לתת לך.

הכירות אישית בסוכנות מרכז ת"א,שכונה וחפרים לא עובדים שם...מקצוענים שביקשו מהם לא לענות לך.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה בלבולי מוח, חוסר אמונה ודרמה על פוסט בודד באתר אינטרנט. מקווה שאתם לא כותבים את זה בזמן נהיגה בפקקים (כמו שאר 95% מנהגי ישראל) הבלתי נתפסים לאחרונה שהביבי הטיל עלינו.

הדגם יגיע, יש כבר הזמנות. מן הסתם, עם רצון מינימלי להפעיל רציונל בסיסי, יכולתם להגיע בעצמכם למסקנה שאף סוכן זוטר לא יגיד לכם על הדגם בטלפון ובטח שלא יתן לכם להזמין דרך הטלפון כי מן הסתם, סוכנים זוטרים אינם מודעים\אינם מורשים למסור מידע כלשהו על דגם שלא הושק רשמית.

מי שבאמת רוצה להזמין, יתאמצץ מספיק כדי להזמין. מי שלא כל כך רוצה את הרכב מיד, יוכל להמתין להודעה הרשמית.

פורסם

איזו סיבה יש ל BMW לשמור בסוד את ההגעה העתידית של הרכב?

לא אמורה להיות להם מוטיביציה למכור כמה שיותר ? זה הרי רכב נישה ,שאין לא הרבה מתחרים בשוק!

פורסם

לא מבין בזה, אבל אני מניח שהשקת דגם חדש זה קצת יותר מהדפסת ברושורים.

יכול להיות שכרגע מבצעים כל מני הכנות לתחילת שיווק, ובינתיים כמה לקוחות קבועים/רציניים שביררו בעבר על הדגם קיבלו טלפון.

*כל זה כמובן בהנחה שהמידע שהובא כאן נכון.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

משלוחים ראשונים של רכבים מעניינים נמכרים כמעט תמיד ב"שו-שו" למקורבים ולקוחות וותיקים/חוזרים וכו'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
איזו סיבה יש ל BMW לשמור בסוד את ההגעה העתידית של הרכב?

לא אמורה להיות להם מוטיביציה למכור כמה שיותר ? זה הרי רכב נישה ,שאין לא הרבה מתחרים בשוק!

בוא נאמר שהם הולכים לייבא את ה125 והם כבר מודיעים על זה ומקבלים הזמנות.

מה יקרה אם רשימת האיבזור תשתנה? המחיר ישתנה במעט?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הוצאתי אצל דלק מוטורס הרבה מאוד כסף על רכבים עד היום, התענינתי מספר פעמים בעבר וגם השבוע, ואני עדין מחכה שהנציג יחזור אלי...

פורסם

למה לחכות שנציג יחזור אלייך? אתה מעוניין ברכב תלך פיזית לסוכנות.. ברכבים שעוד לא הגיעו ארצה המידע שיתנו לכם זה אך ורק פנים אל פנים מניסיון

פורסם

לי לפחות אין זמן לרוץ לסוכנות על כל שמועה, או פוסט. בטח ובטח שהייתי שם לפני חודש בחיפוש אחרי רכב ושאלתי שוב על ה 125. התקשרתי בראשון, הנציג מכיר אותי, אמר שהוא חוזר בעוד כמה שעות, שהוא יקבל את כל הפרטים, מאז אני מחכה

כנראה שיש הרבה דברים פתוחים...

אני אחזור לארץ אני אדבר איתו שוב

פורסם
למה לחכות שנציג יחזור אלייך? אתה מעוניין ברכב תלך פיזית לסוכנות.. ברכבים שעוד לא הגיעו ארצה המידע שיתנו לכם זה אך ורק פנים אל פנים מניסיון

+1

לא תמיד נכון להסתמך על ציפיות לשירות מושלם כתנאי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
במחיר הזה היא לא באמת מתחרה במיאבארט, יותר נכון להן יהיה מאד קשה להתחרות בה - גם ביצועים עדיפים, גם שם יוקרתי יותר וגם שימושיות עדיפה.

+1000

אני מניח שיש כמה קונים מאוד ספציפיים שיעדיפו את הפיאטות, וגם אז, בוודאי שזו לא תהיה החלטה קלה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עוד פעם ההשוואה המוזרה הזו?

תראה כמה מיאטות A/B/C נמכרו עם גג קשיח ותבין שהמיאטות נמכרות בגלל הגג הנפתח שלהן אז איפה פה בכלל הבסיס להשוואה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תראה כמה מיאטות A/B/C נמכרו עם גג קשיח ותבין שהמיאטות נמכרות בגלל הגג הנפתח שלהן אז איפה פה בכלל הבסיס להשוואה?

רק שלא ל na ולא ל nb אין גג קשיח כמו של ה nc. ואני בכלל לא חושב שדלק נתנו בכלל את האפשרות לגג קשיח ''קסדה'' כמו שאפשר להתקין לדגמים האלה.

ובכול זאת אני מכיר מספר מיאטות עם גג קשיח, בחול זה בכלל פופולארי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
עוד פעם ההשוואה המוזרה הזו?

אני בדיוק שם. בהשוואה הזו. רוצה לחזור להנעה אחורית. הלב אומר לחזור ולקנות שוב מיאטה. אבל לאור המצב המשפחתי (+התחביבים), אם ה 125 תמכר בטווח המחירים האלו, אין ספק שהיא הבחירה ההגיונית והפרקטית.

• תוכן חדש...