Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 125i M Sport בדרכה לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפי מה שנאמר לי על ידי מנהל בכיר ביבואן, גרסת ה2.0 טורבו של הF20/F21 בדרכה לישראל וכבר הוזמנו ממנה מספר יחידות (ואפילו אחת ידנית).

העלות: בין 230 אלף ש"ח ל260 אלף ש"ח כאשר הגרסה הסטדנרטית של ה230 אלף מגיעה עם חבילת הM Sport יחד עם קסנון או פנסי LED. להבנתי הגרסה הבכירה היא עם סאנרוף וחבילת M Sport Plus.

הרכב מגיע עם מנוע 2.0 ליטר טורבו (Twin Scroll), כ220 כ"ס וכמובן הנעה אחורית. שימו לב שצ'יפ בסיסי בעלות של כמה אלפי שקלים בודדים מעלה את ההספק לכ280 כ"ס.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיע הזמן שקמור ישכילו לשווק גרסאות בין ה-120i ל-135i.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה אותו מנוע כמו ב220?

איציק, קמור כבר לא היבואנים של BMW אלא דלק מוטורס.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כן גיא, אותו מנוע 2 ליטר טורבו שב220

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מוזר כי לאחרונה ביקרתי אצל היבואן ושאלתי שוב על הדגם (בדקתי כבר כמה וכמה פעמים בעבר), ותשובה היתה שלילית

פורסם

רק תיקון קטן.זה מנוע של 228\328.טורבו 2 ליטר עם יחס דחיסה נמוך.פה מייצר 215 סוסים .תוכנה מביא אותו ל 300.סטייג 2 קרוב 320-330סוסים.והרכב לא מגיע לארץ .לא יודע ממתי המידע של פותח ויכול להיות שהדברים השתנו

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

320 כ"ס על המנוע הזה והראש מתחיל לגעת במכסה מנוע

עדיף לחכות ל B48 שיהיה מנוע חזק יותר פיזית

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו,בעיה במנוע הזה זה המומנט לגורם לסדקים בראש..לא הספק

פורסם

אני גם די בספק ש F21\20 תקבל את המנוע החדש.רוב הסיכויים רק בשלדה הבא שהיא הנעה קדמית.אז...בעייתי :wink:

פורסם
לפי מה שנאמר לי על ידי מנהל בכיר ביבואן, גרסת ה2.0 טורבו של הF20/F21 בדרכה לישראל וכבר הוזמנו ממנה מספר יחידות (ואפילו אחת ידנית).

העלות: בין 230 אלף ש"ח ל260 אלף ש"ח כאשר הגרסה הסטדנרטית של ה230 אלף מגיעה עם חבילת הM Sport יחד עם קסנון או פנסי LED. להבנתי הגרסה הבכירה היא עם סאנרוף וחבילת M Sport Plus.

הרכב מגיע עם מנוע 2.0 ליטר טורבו (Twin Scroll), כ220 כ"ס וכמובן הנעה אחורית. שימו לב שצ'יפ בסיסי בעלות של כמה אלפי שקלים בודדים מעלה את ההספק לכ280 כ"ס.

נשמע מעניין מאוד

מה הבבדלים בין m sport \plus ?

• תוכן חדש...