Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבת שלום חברים.

למיטב הבנתי מצלמות אחוריות הפכו לנפוצות וזמינות מבחינת מחירים נוחים ולא יקרים.

איני מחפש מוצר hi-end אלא מצלמה אחורית פשוטה יחסית שרק תתן לי זוית ראיה טובה

ומקיפה בעת החניה לאחור.

הרכב הינו סיאט לאון 2010, יש לי RCD 510 מקורי כך שאולי ישנו ממשק שיכול להסתנכרן עם המצלמה (?).

להלן כמה דרישות חשובות:

1. הדבר החשוב ביותר הוא שההתקנה לא תהיה של גורם חיצוני, אלא שאקנה את המוצר ואהיה מסוגל

להתקינו בעצמי (יש לי חוש טכני מעבר למשתמש ההדיוט).

2. אני מעוניין לרכוש את המצלמה אונליין ולא בארץ (לא רוצה לשלם פי 2,3 או 4 לגזלנים פה).

3. תקציב - עד 250 ש"ח פלוס מינוס.

4. דבר אחרון ולא פחות חשוב, שהתקנת המצלמה לא תהיה כרוכה בקדיחה/הברגה כלשהי בפח הרכב.

תודה למגיבים,

ליאור

עריכה אחרונה על ידי THE-ONE

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לא יודע מי זה הרדיו המדובר, אך אם הוא מקורי מהיצרן ולא התקנה של היבואן, ככל הנראה לא תוכל לחבר אליו מצלמה בעצמך.

ישנו סוג אחד של מצלמות שאינן דורשות קדיחת חורים ברכב, והן מתלבשות במקום אחת מנורות לוחית הרישוי. ניתן למצוא בעלי אקספרס במחירים שנעים סביב 20 דולר.

מכיוון שככל הנראה לא תוכל להתחבר אל המערכת המקורית, תצטרך לבחור בין האופציות הבאות:

החלפת המערכת שקיימת ברכב.

התקנת מסך חיצוני מאחד הסוגים הקיימים בשוק (מראה/ קבוע/ מתקפל ידנית/ מתקפל אוטומטית)

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אולי הוא יכול. אבל אני לא יודע בוודאות. בגלל זה בהודעתי הקודמת בחרתי בניסוח הנ"ל.

מניסיון עם מערכות מקוריות של יצרנים אחרים, הם מגיעות נעולות לאופציה הזאת.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...