Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קרה בלילה. במשך כל הנסיעה השמשה הקדמית הייתה מלוכלכת אפילו עצרתי בצד וניסיתי לנקות עם מגבונים אך ללא הצלחה זה הפך את הראות ליותר מטושטשת. הגעתי לצומת מרכזית של יציאה מאיילון כשהכל היה מטושטש וסמכתי על וויז שאמרה לי לפנות שמאלה .פניתי שמאלה וגיליתי שאני נגד הכיוון וחסמתי עשרות מכוניות ברמזור ירוק ביציאה מאיילון שבמזל קלטו את הטעות שלי ועצרו. נכנסתי להלם למספר שניות שאחריהם איפסתי את עצמי ועשיתי פרסה על המקום כדי לצאת מהמצב. כעת אני מפוחד וחסר בטחון, אני שוקל לא לנהוג יותר. מה כדאי לעשות במצב כזה?

פורסם (נערך)

קודם כל מודה ועוזב ינוחם. בראשית ימי הנהיגה שלי קרה לי משהו דומה, ואני מאמין שכך גם לאחרים כאן ורבים כמוהם.

הכי חשוב לקחת את זה בפרופורציות ולהפוך את זה לחוויית למידה חיובית: להקפיד על נקיון השמשה מראש, להגביר ריכוז בהתקרבות לכל צומת (כן, כן, בירוק), לפעמים גם להאט קצת יותר, ולבחון מראש את הרמזורים ואת התנועה בכל הכיוונים החוצים את דרכך בצומת.

ככה גם תימנע מלעבור באדום או בכיוון שאינו מותר בצומת (או לפחות מפגיעה עקב כך), וגם תימנע (ככל הניתן) מפגיעה במצב שמישהו אחר יעשה זאת.

והנה משהו כדי לשים את הדברים בפרופרציות, וגם כדי להבין למה חשוב לבדוק (ולהמשיך לבדוק) שהצומת נשאר פנוי. מלבד לכל כיווני התנועה המתנהלים במקביל (כולל חיתוך נתיבים ונסיעה בנתיב הנגדי) שים לב גם להולכי הרגל:

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...