רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,618 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כבר כמה חודשים שאני לא מצליח להתחבר לוויז ברכב. אני מפעיל את הנקודה חמה מהפלאפון, אבל הוויז לא מצליח לאתר כתובות ולפעול. (העיגול מסתובב שוב ושוב [כאילו שהוא חושב] אבל לא מצליח להתחבר). איך ניתו לפתור את זה?
הודעה אחרונה מאת cars123456, -
-
- אחראי פורום
- 15 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
יצא לי לאחרונה להיות בכמה מגרשי טרייד אין של היבואנים. כמעט כול הנציגים בכול החברות ניסו לשקר בקשר למחירון הבסיס של הרכב שלי(כאשר שקלתי לעשות טרייד) , וגם במחירון של הרכב שרציתי לקנות. וכשאני אומר שקר, אני אומר מתכוון לשקר מוחלט, לא לחוסר שקלול חודש או יד. אז אני כן מבין, ולי קצת קשה יותר לספר סיפורי סבתא, אבל להרבה אנשים תמימים, שלא מבינים, זה מאוד קל. אז זה שזה לא אתי, כולם יסכימו, אבל הרבה יחשבו שזה "בעיה של הבנאדם שלא פותח מחירון". אז אני לא בטוח כמה זה רק לא אתי, הרי בכול זאת המחירון זה לא רק "קו מנחה", אלא יש לו משמעות שכן חברות הביטוח מסתמכות עליו. אין איזה חוק של "גילוי נאות" בעניין? אגב, אני לא בא נגד…
הודעה אחרונה מאת save, -
-
העידכון שפורסם כאן (ושאיני יכול להגיב בו, בשרשור), אינו תקין. https://carsforum.co.il/topic/382802-עדכון-מפות-לnavngo/page/72/?tab=comments#comment-6262233 בידקו היטב אחרי החלפת המפות ובצעו טסט סימולציה על מסלול אל יעד שבחרתם - האפליקציה מתרסקת! קובץ ה-poi תקין אך אין לו חשיבות כרגע. li0r tza URSH
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
המוקה תגיע עם חטיבת הכוח המוכרת 1.2 הספק 130 כ"ס וגיר אוטומטי פלנטרי עם 8 מהירויות. היא תגיע ברמת גימור גבוהה GS LINE הכוללת את כל מערכות הבטיחות המקובלות כולל בקרת שיוט אדפטיבית וזיהוי בשטח מת. למרות שבסיס הגלגלים של המוקה ארך יותר 2 ס"מ מבסיס הגלגלים של הדגם הקודם, היא קצרה ממנו בלא פחות מ-12(!) ס"מ. גודל תא מטען 350 ליטר. המחיר 138990 ש"ח
הודעה אחרונה מאת PriceDevil, -
-
מצאתי על הרכב שלי פתק שמישהו השאיר לי וטוען שדפקתי לו את הרכב, אבל לא פגעתי בשום רכב בשום צורה, לפחות עד כמה שידוע לי
מאת traveler1-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש לי רכב קטן. חניתי חניה מקבילית בצד הדרך במקום צר בין שני רכבים. נכנסתי לחניה מאוד בזהירות. בשום שלב לא הרגשתי מכה ולו הקטנה ביותר. בשום שלב לא לחצתי על הגז, אלא נסעתי רק עם הורדה חלקית של הרגל מהבלם. אני לא יודע להגיד אם בכל שלב עצרתי בגלל לחיצה על הברקס, ואכן לחצתי על הברקס, או שקרה שנגעתי מאוד מאוד קלות ברכב מאחורי או לפני. אם הייתה נגיעה, זה לא הורגש כלל. לא עלה בדעתי בכלל שיכול היה להיגרם נזק כלשהו לאחד הרכבים. כשחזרתי מצאתי על הרכב שלי פתק שטוען שדפקתי רכב, ושאם לא אצור קשר, הוא יתבע אותי. מהניסוח נראה לי שהכוונה לרכב שעמד מאחורי, אם כי זה לא חד משמעי. אין לי מושג במה מדובר. בדקתי את הרכב שלי ולא ראיתי עליו שום פגיעות או שריטות חדשות, שום סימני צבע, שום כלום. חזרת…
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 29 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
כשאתה רגיל להסתובב ביומיום עם ראם, לבחון מפלצת מגודלת כמו יונדאי פליסייד אמור להרגיש בערך כמו לעשות סיבוב במאזדה 3 בשביל האדם הממוצע. אז שלחנו את YNV לפגוש את יונדאי פליסייד, שהיא כמו מאזדה 3, בגודל של דודג' ראם. הנה מה שהוא חשב עליו: https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3610/מבחנים/יונדאי-פליסייד--מבחן-דרך צילום: דניאל סגל
הודעה אחרונה מאת מיכאל רדמיני, -
-
ברחוב הסמוך, במפרץ חניה רגיל, לא חצר פרטית, אבל חניה שמשוייכת לדיירים, אחד השכנים הציב עמדת טעינה. המחשבה הראשונה שעברה לי בראש הייתה "כמה זמן יקח עד שיחבלו לו, ישרטו לו, יבעטו לו". בפעם הבאה אחפש אם גם הציב בחצר/במרפסת מצלמה שמכוונת לשם. למרות שאני מעמיד GTI ברחוב הסמוך, לא בחנוה פרטית, לא חושב שהייתי מרחיק לכת עד כדי כך. מה דעתכם, זה צעד חכם, אמיץ או טפשות?
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
גירסת סיאט לסקודה קודיאק הדי פופולרית כאן נחתה בארץ בחסות הייבוא המקביל (אוטומקס) הטראקו היא גם הסיאט הראשונה שמגיעה אלינו מגרמניה. 0-100: 7.4 שניות הספק: 245 כ"ס טווח נסיעה על חשמל: 50 ק"מ מקומות: 5 בלבד (כנראה שבגלל הסוללה) מחיר: רשמי 289900 ש"ח (בפועל כנראה בסביבות 260 אולי אפילו קצת פחות) והנה היא עם לוחית רישוי ישראלית:
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 575 צפיות
דבר ראשון מצטער אם זה לא המקום הנכון, לא כל כך ברור לי לאן זה שייך. אני מחפש מצלמה עם התכונות הבאות ואני מקווה שלמישהו יש המלצה העברה קלה מרכב לרכב, אני נהג משאית ואני רוצה אחת שתיהיה גם לרכב שלי וגם על המשאית שאני נוהג עליה, צריך להעביר אותה פעמיים ביום (מהאוטו למשאית, מהמשאית לאוטו) איכות טובה (לא צריך 60fps, אבל איכות תמונה טובה שיהיה אפשר לקרוא לוחיות רישוי) צילום טוב בלילה (אני עובד מ7 בערב עד 5 בבוקר אז זה חובה) זווית צילום רחבה יחסית יהיה טוב גם דברים כמו GPS(מהירות ומיקום) ומד כוח G דו מימדי - אבל ממש לא חובה כרגע אני משתמש בטלפון (עם אפליקציה של מצלמת רכב) אבל אני צריך אותו לדברים אחרים כמו ני…
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
במשאיות ואוטובוסים יש 2 סוגים של בלימה. במשאיות עד 15 טון, זה "אגזוז ברקס". במשאית מעל 15 יש מושג שנקרא "בלימת מנוע", איך זה נקרא באנגלית?. ובנוסף, איך משאיות 30 טון לדוגמא, מצליחות לשמור על מהירות מאוד נמוכה בירידה, באופן קבוע?.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
אנגליה מול איטליה! מי יכל לחלום על גמר כזה - אבל ברצינות מי הארץ עם המכוניות היותר מדהימות? יש סקר! 1 2
מאת קרמבו-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
כבר איזה חודש טוחנים לי את הראש על היורו, ואני לא מבין בכדורגל, אני מתעניין בדברים של בנים בעיקר. ואז פתאום אני שומע שאנגליה מול איטליה וישר עולות לי לראש כל המכוניות המדהימות (ובואו, הפחות מדהימות שהארצות האלו העמידו) אז החלטתי לעשות סקר קטן... https://cars.walla.co.il/item/3447500 אגב, עצרתי את עצמי בכוח לא למצוא את המקבילות הבריטיות למולטיפלה והאיטלקית לטרנזיט, ומי המקבילה הבריטית לווספה ומלא דברים שעליהם אני יכול לדבר רק עם האנשים כאן.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 10 עוקבים
- 20 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
אהלן שלום, רכשתי לעצמי יונדאי איוניק שנת 2018 פרימיום. נרכש דרך אלבר 108 אלף ק"מ נורא שמורה חיצונית ומכנית. עכשיו העניין הוא כזה אני מגיע מלנסר 1.8 (2009) וחוויות הנהיגה משם להיברידי זה עולם שונה לגמרי. (יותר נהניתי לנהוג בלנסר תאמת, תמרון יותר קל האצה יותר חזקה ויושבת בכביש הרבה יותר טוב.) למרות שהלנסר היא גיר רציף והאיוניק כפול מצמדי 6 הילוכים הלנסר נתנה ביצועים הרבה יותר מרשימים וסל"ד נמוך במהירות גבוהה 100~120. עכשיו לעניין החלפתי את הלנסר נטו בגלל הצריכת דלק שלה (1 ל 9 בממוצע) שהיא הייתה צריכה לעשות כבר טיפול אחזקה להחליף כבר בולמים דיסקים רפידות ומה לא אז וויתרתי על העניין קיבלתי עליו כמעט 10 אלף בטרייד אין, אז היה לי שווה). עכ…
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הולך להיות פה מעניין. בקרוב, ביבוא של מטרו מוטורס... ההכרזה https://www.karmanewsroom.com/press_releases/karma-automotive-adds-karma-israel-to-expand-its-global-dealership-presence/ היצרן והדגמים https://www.karmaautomotive.com/
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
האמת שאני לא מפסיק את המיילים מעלי אקספרס רק בגלל הדברים המשעשעים שהם שולחים. היום קיבלתי מהם הצעה לקנות טנדר חשמלי במחיר ממש משתלם...
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
רציתי לדבר על המכוניות החדשות שכל השליטה על המזגן,רדיו ועוד מתבצעת מהמסך. אני שומע יותר ויותר אי שביעות רצון מבעלי מכוניות כאלה שהשימוש בשליטה מהמסך מסבה את מבטם ליותר מרגע מהכביש. קודם יכולת לשלוח יד מבלי להסתכל לכפתור הידני להגביר מיזוג למשל או להחליף תחנת רדיו. היום, צריך לעבור דרך כמה מסכים של תפריטים, לקרוא ולזהות את מה שרוצים לעשות , וכך בעצם פוגעים בבטיחות כי מורידים עיניים מהכביש. מצד אחד אני מברך על החידושים הטכנולוגיים שמוסיפים לבטיחות(בלימה אוטונומית , שמירה על נתיב ועוד), ומצד שני הצורך להסיט את המבט מהכביש בכל מקרה של צורך לשנות כיוון כלשהו. השלב הבא(אם טרם קיים כבר) הוא מערכות בקרה שיופעלו באמצעות פקודות קוליות.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
בקרוב עוד מצלמות?? נראה שתאבון המדינה להכנסות מדוחות - רק הולך וגובר, והיחידים שיסבלו - זה אנחנו.
מאת mudale222- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הכתבה מכאן: https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/HJ4oHDsnu - הצטיידות באמצעים חדשים אשר יגדילו משמעותית את כמות הדוחות. - ביטול עבירות ברירת משפט. פשוט נחטוף את הקנס והנקודות ללא משפט. - אי יכולת לדון עם התובע לפני המשפט. - קנס כפול ל"עבריין סדרתי" - כשאני מנחש שעבריין סדרתי זה מי שעדיין לא נמחקו לו הנקודות, או בקיצור כל מי שלא עבר שנתיים מעבירה קודמת. מבאס.
הודעה אחרונה מאת boy23, -
אחרי שני סיכומי תקופה עם רכבי מיני, החלטתי להצטרף גם. חמישה חודשים עם עכברון בצבע אדום. 3 שנים הסתדרתי יופי יופי עם אופניים חשמליים, אבל עם שני ילדים במסגרות ועבודה חדשה המרוחקת 16 ק"מ מהבית, עלה הצורך ברכב שני. חישוב זריז מראה שהרכב ייסע כ7500 ק"מ בשנה, ולפיכך הוחלט שהרכב השני יהיה "כמה שפחות אוטו בכמה שפחות מחיר". בינתיים חל שינוי בתכנית ובתחילת מרץ התחלתי לעבוד בראש העין, מה שמעלה קצת את הנסועה השנתית הצפוייה לכ10 אלפים ק"מ. חבר מהעבודה הקודמת העמיד את רכבו למכירה "על אש קטנה". יום אחד שאלתי אותו "אם העכברון עדיין רלבנטי". למחרת לקחתי ממנו את הרכב לסיבוב, הרכב מצא חן בעיניי ולחצנו ידיים. הרכב על הכביש מ6/2012, נמסר לי עם 80 אלף ק"מ. את המוכר אני מכיר קצת…
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. מבקש המלצה על גגון (שני מוטות רוחב) אלומיניום שמתאים לרכב עם קורות גג צמודות - פיז'ו 5008. תקציב- עד 600₪. תודה.
הודעה אחרונה מאת yo12, -
- 8 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום וברכה. האם מישהו יודע על מישהו שמחזיק טסלה ומוכן לתת אותה לזמן קצר (שעה, שעתיים) - בשביל החויה שבטסלה, בתשלום? אציין שאני צריך ביטוח לנהג חדש.
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
המיצובישי כבר בת 7, לא ילדה.. וכמו תמיד הגיע הזמן לסיכום. גם השנה הסיכום יתמקד בעלויות אחזקה ויהיה קצר. עוד פעם?? בעת עצירה בתמרור עצור, רכב גלש ופגע בפגוש האחורי של הספייס, הנזק לא גדול בעיקר שני מעיכות קטנות בפגוש וכמה סדקים של הצבע שנראים רק מקרוב. סגרנו ביננו על 500 שקל אחרי שקיבלתי הצעת תיקון מפחח, בנתיים לא תיקנו. העניין שהפגוש הקדמי שנבצע לפני כמה שנים דהה ומעט מתקלף, כמו כן גם הכנף מעל תא המטען שעשויה מפלסטיק. חושבים אם לצבוע לפני מכירה או להשאיר כך בנתיים. אחזקה השנה לא היה משהו מיוחד בטיפול והוא עלה כ-550 שקל. אם כי כמה חודשים לאחר מכן בדקתי את פילטר מזגן בגלל ריח בעת הפעלת המזגן, הוא לא הוחלף בטיפול אל…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
לפני 5 דקות, Shay Fishman כתב: אז אחרי שעברה שנה עם קצת יותר מ8,000 ק"מ וכאחד שמאוד אוהב לקרוא סיכומים מהסוג הזה, החלטתי לכתוב גם אחד על הרכב שלי נתחיל מהרכב עצמו, אישית מאוד התחברתי לעיצוב החיצוני של הרכב. במיוחד בfr שמשדר הופעה קצת שונה, מהגרסאות הפחות מאובזרות. פחות אהבתי את יציאות הדמה של "האגזוזים" הייתי מעדיף פתח פליטה מעוצב שבאמת קיים, ולא סתם פייק. עיצוב הפנים מרגיש קצת מיושן, בכל זאת הדגם משנת 2017. אבל בfr בנוסף לאבזור המכובד יחסית. מקבלים גם קצת נגיעות של דמוי עור, עם תפרים אדומים, תקרה שחורה, ותאורת אווירה ,שמשפרים קצת את התחושה בתא הנוסעים. איכות החומרים ממוצעת ביחס לקטגוריה, והחומרים בתא לא מתקרבים לקליאו לדוגמה, הפלסטיק נוקשה ברובו, אבל…
הודעה אחרונה מאת dbx22, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בחניה בעבודה רוסס חומר על כל הרכב שלי וכולו עם נקודות שחורות (איני יודע מה החומר אבל לא ניתן להוריד גם עם פוליש), מתלבט מה לעשות, האם להשאיר ככה או לעשות צביעה כללית של הרכב, ברור לי שצביעה כללית של הרכב דרך הביטוח זה בולשיט ומן הסתם הוא לא יפורק על מנת להצבע ותהיה ירידת ערך. הרכב לא עבר תאונות ועד היום אין לו תיקוני צבע, השאלה כמה צביעה כללית של הרכב תוריד מערכו וכמה בעיתי יהיה למכור אותו בעתיד?
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
פורסם לפני 19 דקות היי, יש לי פורד פוקוס 2007. עשתה 270 קמ ישנה בעיה בחיישן הדלק לפי המוסך שאליו הלכתי,שהתיקון ככל הנראה יעלה 800+ שקל בנוסף לפעמים בנסיעה עושה בעיות אך המוסכניק לא אבחן בעיה. שאלתי היא,כמה אוכל לקבל עליו במידה ואני מוכרת למוסך?
הודעה אחרונה מאת haimkm, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלומלום, בהמלצתי - חמי רכש ספורטאז' חדשה, וחברת הביטוח דורשת קודנית ועלוקה לניטור-פעולת-מנוע. קודנית אני רואה שיש. עלוקה כיצד אני בודק האם קיימת? מתקין מערכות שהתייעצתי איתו אמר שבדיקה אצלו תגלה, אך אשמח לדעת בעצמי.
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, רכשתי היום מאזדה 3 ברמת גימור sport שנקנתה כ0 ק"מ בשנת 2019. ברכב יש מובילאיי ולמרות שיש במולטימדיה את האפשרויות של בלימה אוטונומית וסטייה מנתיב - נראה שהן לא פועלות ברכב? מופיע לי בלוח שעונים אייקון קטן בצבע כתום כשאני סוטה מהנתיב אבל אין תיקון כפי שמצוין בספר הרכב. לגבי בלימה אוטונומית אין לי כ"כ דרך לבדוק אבל במערכת ברכב כן מופיע שקיימת אבל איך אפשר לדעת האם קיימת בפועל? בנוסף נראה שחסר הצג העילי שאמור להיות מעל הדשבורד ולהציג את מהירות הנסיעה? ולמה יש מובילאיי ברכב אם המערכות האלה קיימות? איך אפשר לדעת מה סירסו מהרכב כשחברת הליסינג רכשה אותו?
הודעה אחרונה מאת Rakuel, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 883 צפיות
שלום, המסך ברכב בהיר בצורה מוגזמת, בנסיעה באור יום לא ניתן לראות כלום. המערכת מקורית של הרכב, ניתן לסדר? ניתן לפרוץ את המערכת ולהתקין אנדרואיד?
הודעה אחרונה מאת בני מעפולה, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
-
בנובמבר 2020 רכשתי פיג'ו 208 אפס קילומטר מחבר אלבר. לאחר מספר נסיעות קצרות הבחנתי שהרכב מתנהג בצורה לא תקינה,העברת הילוכים אגרסיבית,טלטול,דפיקות בין ראשון לשני בזחילה,במהירות גבוהה העברה בין רביעי לחמישי עם תופעה שהרכב נזרק קדימה כאילו מישהו נותן לו בעיטה מאחורה. זוגתי יושבת לידי ברכב ושאולת למה אני נוסע אגרסיבי,,,אני נוסע רגיל ,,,מוזר. אתמול הסתיימה הסאגה ההזויה ולהלן הפירוט. כאשר הרכב מגיע ל 400 קילומטר על השעון אני מחליט לקפוץ למוסך מורשה ליטל,הקרוב לביתי כדי לקבל עזרה ולמצוא פתרון לבעיה. אני מגיע בצהריים,המוסך עמוס,ומקבל אותי בחוץ נציג של לובינסקי ושואל לפשר הבעיה. לאחר שהסברתי לו,השאלה הבאה שלו היתה : איפה נר…
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
היי חברים. השאלה שלי עולה בעקבות כך שאני כבר כחודשיים- שלוש מחפש כמה רכבים מתיישנים ופשוט לא מוצא. בין אם זה 106, איגניס ספורט או יאריס TS לא שבורה. עכשיו אני חורש כמעט כל יום את הפייסבוק (כולל קבוצות ייעודיות לרכבים) ואת יד2 ופשוט לא מוצא. איפה ואיך אתם מחפשים רכבים מעט יותר מיוחדים? תודה! תמונה להמחשה😉
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
מקווה שזה הפורום הנכון... נוצר מצב שמספר אחים וגיסים נוהגים על הרכב בבית ומסיעים בו את ילדי הבית + את ילדיהם שלהם ואת האחיינים. במצב רגיל, בו בד"כ בעל הרכב מסיע באופן קבוע רק את ילדיו ולעיתים רחוקות יותר ילדים אחרים, הסיכון לשכחה של ילד הוא גבוה מאד (ואנחנו שומעים על התוצאות), כל שכן במצב המורכב שנוצר בו רוב הנסיעות ברכב הם עם ילדים שאינם של הנהג. כמובן שהנהג משנה את התודעה ברגע הוא יוצא לנסיעה כזו ושאנחנו לא רגועים עד ששומעים שכל אחד ואחד הגיע ליעדו, אבל, וכאן מגיעה השאלה, איזו מערכת מומלצת בתור גיבוי למרכיב האנושי? מה הסוגים השונים של המערכות ומה מומלץ? אם יש אנשים שברכבם מוקנת מערכת כזו, אשמח לשמוע חוות דעת. התקציב לא ידוע ולא מוגדר כי אין לי שום ידע על מחירן…
הודעה אחרונה מאת amichaiS,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 968 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שחר 1
- ישה
- yoav911gt2
- Lexicon
- meir_gi
- איציק נ.
- DJI
- Markm4
- Itzik-b
- baer
- יבגניפ
- Moshe c