רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,620 נושאים בפורום הזה
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חלק מידיעה שפורסמה במקור ב-Cartube.co.il מעוצב ומתוכנן לפי הדור הבא של סידור iCockpit הכולל גלגל הגה חדש וקטן שלא מפריע לקו הראייה ללוח המחוונים "10 הדיגיטלי עם תצוגת 3D ומערכת מולטימדיה חדשה ומתקדמת יותר עם מסך מגע "10. בנוסף נמצא תפעול אלקטרוני לתיבת ההילוכים, מדף ייעודי עם משטח טעינה אלחוטי למכשיר הסלולרי, אופציה למערכת שמע מבית FOCAL עם 10 רמקולים, תאורת אווירה, ריפודי עור משולב באלקנטרה עם אופציה לריפודי עור נאפה יוקרתיים, חלון גג פנורמי, תאורת LED מלאה עם אופציה לתאורה ראשית אדפטיבית LED Matrix ועוד. היצע המנועים מנוע 1.5 ליטר טורבו דיזל 130 כ"ס עם תיבת הילוכים ידנית או אוטומטית, וכן שתי יחידות הנעה היברידיות פלאג-אין (PHEV) HYBRID 180 e-EAT8 מציעה …
הודעה אחרונה מאת פבל, -
רכב לחתונה 1 2 3 4
מאת המהיר הזהיר- 28 עוקבים
- 52 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שלום לכולם!! מחפש לשכור רכב יוקרה לחתונה של חבר, בדקתי בחברות השכרה וכו' ומבקשים מחירים מאוד יקרים, לפחות ביחס לתקציב. מי שיודע איפה אני יוכל להשיג רכב במחיר טוב או בהשאלה יעזור לי מאוד. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת mottis, -
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מי שלא יודע מה זה, זה לקנות רכב ישן עם בעיות במחיר נמוך מאוד, לסדר את התקלה, קצת קוסמטיקה ולמכור ברווח, הולך חזק בארצות הברית ואירופה
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
החלפתי קלאץ’ ומשאבה לפני פחות מחודש ולאחרונה אני שם לב שאני לא יכול לשלב הילוך נמוך במהירות גבוהה. פשוט הידית קשה מאוד ולא נותנת להכניס הילוך נמוך. למשל רציתי האצה חזקה בכביש מהיר ובאתי להוריד ל3 (ושהסלד יעלה ל6) וזה לא נתן, או הפוך רציתי האטה חזקה להוריד להילוך 2 בערך 60/70 קמש וזה לא נותן. האם יכול להיות שיש מנגנון שלא נותן את זה. ואם כן איך זה שעד שהחלפתי קלאץ’ ומשאבה הייתי יכול להכניס הילוכים איך שהיה בא לי.
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
במידה ולא יקרה כלום, שבוע הבא אמורה להיכנס למליאה, ממשלה חדשה. את מירי רגב, שרת התחבורה היוצאת, תחליף השרה החדשה, מירב מיכאלי. נדמיין ששרת התחבורה החדשה, מבקשת לשמוע את הרעיונות שלכם, מה הייתם מייעצים לה?.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 614 צפיות
היי, מחפש לייבא רכב שקשה למצוא בארץ. מחפש המלצה מניסיון לסוכנות אמינה שיודעת לחפש רכבים ולהביא לארץ במחירים טובים ושירות מעולה. תודה רועי
הודעה אחרונה מאת roymor, -
ראיתי את ההודעה הזאת: וחשבתי שזה רעיון מצויין גם לקבל ראש שקט מגניבות וגם לקבל 2000₪. מה רע? השאלה מה באמת החסרונות של שימוש בממיר חליפי. ראיתי את ההודעה הזאת: מה ההגיון שזה יגדיל צריכת דלק? הממיר נמצא בין החיישן חמצן הראשון לשני והבנתי שהזרקת הדלק משתמשת רק בחיישן הראשון. לא? תכלס איזה חסרונות יש בהחלפה כזאת? ובמידה ויש עליה בצריכת דלק באיזה קנה מידה של עליה מדובר? אשמח לכל הארה/הערה תודה
הודעה אחרונה מאת tza, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי בוקר טוב,אז ככה יש לי רנו מגאן גרנד קופה ואני נהג חדש וקורעים אותי בביטוח אני משלם 11000 עבור מקיף,מישהו מכיר חברות יותר זולות ?
הודעה אחרונה מאת Yoles, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 811 צפיות
השאלה פשוטה: ברכב שלי המנוע מפיק 120 כ"ס. כאשר אני מפעיל מזגן צריכת הדלק עולה בערך ב 5%. אז או שהמזגן ברכב הוא בהספק של 6 כ"ס, מה שעל פניו נשמע לי לא הגיוני בעליל, בסלון יש לי 2.5 כ"ס שמקפיא שטח שגדול פי כמה. ברור לי שיש הבדל בין מזגן בתוך מבנה (גג בטון, חלון כפול וכו) שצריך לעבוד הרבה פחות קשה מאשר ברכב שבנוי כמו חממה, האפשרות השנייה (והלא הגיונית גם) היא - שהמזגן בנוי בצורה לא יעילה. מה באמת ההסבר?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 27 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
4 חודשים של ציפיה התנקזו לבוקר מסירה ב-9:40. הגעתי לנמל אשדוד עם אבא, חנינו ממש מחוץ לשער (10 חניות באפור). בדיקת זמנים קפדנית אצל השומר והיידה לאוהל. שני צעדים ומבט לשמאל ומצאתי את הרכב. LR לבן/שחור/18. הכי בסיסי ביייים של לבנות. מגיעים לאוהל, הרישיון כבר מוחתם עם המדבקה ונשלף בשניה. מאקטבים את האפליקציה. מחכים פחות מדקה להדרכה. בחור נחמד, מציג הכל, מראה הכל. שמעתי את התדריך הזה מיליון פעמים ועדיין, פתאום אני ילד שלא יודע כלום. עדיין לא מאמין שזה סוף סוף קורה. המדריך מבקש לנסוע קדימה וכמו זקנה אני עוד מחפש את ידית ההילוכים. נוסע חצי קמ"ש לסיבוב קצר, עוד אחד ארוך בשטח התפעול. הבלימה הג'נרטיבית מרגישה חזק, אבל לומדים אותה מיד, ובעיקר איך לווסת אותה ולדאוג שלא ת…
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
אני כבר 12 שנים נוהג ופעם אחרונה שנהגתי ברכב ידני היה לפני 9 שנים ואני רוצה לחזור לנהוג על ידני, אני בטוח שברגע שאני אשב על רכב ידני אני אדע לתפעל אותו, אבל אני בכל זאת רוצה לשמוע מנסיונכם. נניח אני עכשיו על הילוך רביעי 100 קמ"ש. מהן סדר הפעולות להאטת הרכב עד עצירה מוחלטת? אגב אני זוכר שכשלמדתי נהיגה אז בזמנו, מורה הנהיגה לימד אותי שבהאטת הרכב צריך בכל הורדת הילוך ללחוץ על דוושת המצמד מחדש. כלומר מחמישי לרביעי ללחוץ קלאץ' ולהוריד לרביעי ואז לשחרר קלאץ' ושוב ללחוץ קלאץ' ולהעביר לשלישי ואז שוב לשחרר קלאץ' וככה עד להילוך ראשון ועצירה מוחלטת. ואני תוהה מדוע צריך ללחוץ ולשחרר את הקלאץ' בהורדת כל הילוך עד להילוך ראשון ועצירה מוחלטת? לא יותר פשוט ללחוץ ע…
הודעה אחרונה מאת FoxLight, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 934 צפיות
מחפש רכב שמור עם קילומטראז נמוך והכי חשוב עם גיר ידני בדגש על מכוניות עם שלדה מהנה ומתקשרת (כמו המכוניות שציינתי למטה) המכוניות שעלו לי לראש הן - פוקוס דור ראשון (2000-2005) ידני קליאו 172 / RSI ידני פיגו 106/306 ידני מאזדה 323F ידני סיטרואן סקסו / ZX ידני פורד פיאסטה (1990-2001) ידני התקציב הוא עד אזור 25,000 מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה עידו
הודעה אחרונה מאת בנימין 2, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 766 צפיות
היי האם מישהו יודע מנסיונו האישי אם ישנה זכאות להחזר מע"מ או מיסים אחרים כאשר מייבאים רכב מחו"ל? הכוונה לזיכוי במדינת הרכישה - נניח גרמניה במידה ומישהו יודע או התנסה אשמח לדעת איך זה עובד ? הכוונה היא לרכישה מסוכנות ולא מאדם פרטי . תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת hdal, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
קודם כל מעריך את כל מי שענה לי ובעקבות הכיוון שלכם יש לי נתונים חדשים. דיברתי עם החשבת שכר שלנו, כעיקרון אם אני מחזיר את רכב הליסינג שברשותי עכשיו אני מקבל עוד 3000 ש"ח נטו למשכורת שלי. זאת אומרת במקום שאקבל עכשיו 12,000 נטו, אם אני מחזיר את האוטו אקבל 15,000 ש"ח נטו. כפי שאמרתי - הדלק עליי, בהתחשב שאני רוב השבוע אסע ברכבת, אז הנסיעות העיקריות יהיו בסופי השבוע. די מתלבט, מצד אחד יישארו לי 1500-2000 ש"ח נקי כל חודש לחשבון (שמאוד יעזרו לעו"ש) ומצד שני גם אם אני קונה רכב ישן, יכול להיתקל בבעיות שיהיו לא מעט כסף.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מי שנסע בכביש בחודשים האחרונים ראה שסללו כמה מפרצי חניה בכל כיוון , הייתי צריך לעצור שם היום להחליף גלגל בגלל פנצ'ר , המקום מסריח כמו משתנה וכמויות אדירות של זבל, לא מבין מה מסובך לשים שם פחים ולפחות שירותים כימים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
במסגרת טיפול שוטף, המוסכניק הודיע לי טלפונית שצריך להחליף את הרפידות והדיסקים ב-4 הגלגלים. אישרתי (מה ידעתי?). בדיעבד נראה לי שזה היה מיותר. אבהיר בהמשך. בהנחה שזה נכון, השאלה המרכזית היא - מה עושים עכשיו? כבר היו מקרים בעבר שחשדתי בהחלפות מיותרות שונות. את חלקן עצרתי, למשל קלאץ' שהודיעו לי שגמור, והחזיק עוד 200,000 קילומטר. כך שאם אני צודק, הייתי מעדיף שהטיפול יהיה "יסודי"/עונשי, ולא רק החזר העלות. או סתם להחליף מוסך. אני לא חושב רק על עצמי. שמעתי על שירות "בוררות" של איגוד המוסכים. האם זה מתאים? או שהם מטפלים רק במקרה הבודד? מה לגבי המועצה לצרכנות? אפשרות אחרת? כמובן שאני לא איש מקצוע. צריך שהגורם המטפל יוכל לבדוק אם אכן יש ממש בחשד שלי, ולהיות מסוגל לעמו…
הודעה אחרונה מאת nathun, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 36 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
לא, יוניון לא שינו טעמם או את דרכם. אבל יבואן מקביל אמיץ (אני מקווה) כנראה יביא אחת (או יותר) בקרוב. אני בדרך כלל לא נוהג להיות פוסטים דגמים שאולי יגיעו, אבל הדגם הזה נראה לי מעניין מספיק כדי לכתוב עליו עוד לפני שנחת כאן. מדובר על Toyota Supra GR תוצרת אוסטריה במפרט אמריקאי (קומבינציה כזאת הזויה יכולה לקרות רק בייבוא מקביל) יחידת הכוח כוללת מנוע 6 צילינדרים בטור בנפח 3.0 ליטר עם טווין טורבו ההספק עומד 335 כ"ס והמומנט על 50.5 קג"מ. המיאוץ מ-0-100 אורך כ-4.1 שניות. המנוע משודך לתיבה אוטומטית 8 הילוכים והכוח עובר דרכה לגלגלים האחוריים. המהירות המירבית מוגבלת אלקטרונית ל-250 קמ"ש. הדגם שיגיע לכאן, כולל את חבילת ה-Driver Assis…
הודעה אחרונה מאת ik3, -
-
- 12 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בשנתיים האחרונות אני לוקח רכב ליסינג מהעבודה. רכב מסוג יונדאי איוניק. אני מתחיל להרגיש שאולי צריך למצוא אופציה אחרת כי זה נוגס לי בסביבות 2800 ש"ח מהמשכורת. באם אני לא לוקח רכב ליסינג אני מקבל הוצאות רכב מלאות (ביטוחים + טסט) ו-950 ק"מ החזר חודשי כל חודש. אני מתגורר בפרדס חנה ונוסע כל יום לרמת גן. אין לי בעיה לנסוע ברכבת לרמת גן כל יום. בסופי שבוע לפעמים מטיילים כך שברוב השבוע אנחנו לא כ"כ נסע ברכב הפרטי והנסיעות הארוכות יהיו בד"כ בסופש. מה אתם מייעצים?
לא מאמין שכבר עברה חצי שנה, אבל זה הזמן לכתוב כמה מילים: למאמל"קים: הילדים צורחים מאחורה כשאני בעקיפה לוחץ פול גז. כשאני מפסיק - הם נרגעים לרגע ואז מבקשים שאעשה את זה שוב (מה אני בעל בית זיקוק ??). אם כל זה קורה גם קצת בסיבוב\עיקול - אז בכלל. בפעמים הראשונות שעשיתי את זה, היתה שתיקה רועמת (כנראה נבהלו) - ואז באו הצעקות. היום הם כבר יודעים לזהות את ההרגשה - ונראה לי שהם התמכרו לזה כבר מקום מאחורה יש בשפע והקטנה שלי (בת 6) מצליחה בלי בעיה ללכת מצד לצד - עד כדי כך מרווח. יורו 6.1 למנוע בנזין זה לא צחוק: כשאני פותח את מכסה תא המנוע אני ממלמל לעצמי "שמע ישראל" וסוגר. מפחיד. אני מבסוט מהאוטו ומבחינתי הוא הפתעה טובה שממשיכה להפתיע (רצי…
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 10 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
יואב יצא לפגוש את הנין של מי שאחראי במידה לא מבוטלת לשגעת הג'יפונים בישראל. האם ליונדאי טוסון החדש יש את מה שצריך כדי להמשיך להיות שם נרדף פחות או יותר לקטגוריה? https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3606/מבחנים/יונדאי-טוסון--מבחן
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 690 צפיות
אולי מאתים יותר לפורום יעוץ לרכישת רכב, היה לי ספק. מחפש רכב משפחתי, אמין, אמין, אמין, לנסועה של 30-35 אלף ק"מ בשנה, אני כרגע עם סוויפט ידנית שלא רוצה למות עם 235,000 ק"מ ולא רואה מוסך. בחיפושי אחר רכב מתאים לזוג עם 2 ילדים ו2 קפצה לי פרסומת של הקרוסאובר הייבריד. עכשיו רגע, נכון שהיא לא באמת היברדית, ונכון שיש עדיין מבילאיי, אבל, נתוני צריכת הדלק, שגם ככה היו טובים, לפי מה שהבנת השתפרו בעוד 2 קמ"ל, סביר להניח שעלות הסוללה הקטנה תעלה פחות מרכבים היברדים אמיתיים. או בקיצור, ב135,000 ש"ח מקבלים רכב חדש, שאמור להיות אמין, פשוט, ישיבה גבוהה. מה אומר הרופא?
הודעה אחרונה מאת mh53, -
כמה חבל לי, חבל לי בעיקר שמדובר על רכב מצוין, שפשוט פונה לנהג שאוהב לנהוג ופשוט נבלע בתוך ים של משפחתיות בינוניות. לצערו יצא לו שם רע בגלל דור קודם לא אמין, בגלל יבואן שלא משקיע במותג הזה, בגלל עם ישראל שאוהב לקנות בטוח כמו שאר העדר ועוד כל מיני סיבות. לא נתעכב על זה אבל סתם כואב לי כי זה פספוס. נתחיל מהתחלה, לפני שנה וקצת הגיע הזמן להיפרד מהקיה סיד שהייתה לנו, השתחררה קרן השתלמות והגיע הזמן להתחדש. התקציב עד 140 אלף ש"ח. רצוי רכב למשפחה של 4 נפשות עם בגז' גדול. נסועה שנתית 10,000 ק"מ. יש לנו בבית רק רכב אחד ורב הזמן הוא אצל האישה, היא כמובן בלי לחשוב ובלי נסיעת מבחן רצתה קיה ספורטג'. בדיוק כמו החברות שלה. אחרי עבודה מאומצת היא הסכימה לראות עוד רכבים לפני שמשאירי…
הודעה אחרונה מאת שליקו99, -
-
- אחראי פורום
- 18 עוקבים
- 34 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
כבר חודש מחפש סיאט איביזה ה בת 2-3 ביד 2. להתפעתי רוב מוחלט של הרכבים נמכרים מעל המחירון, כאשר חלקם גם מגיע ל-7-8 אלף מעל המחירון. בהתחלה חשבתי זה סתם אנשים שחיים בסרט, אבל משיחות עם אותם אנשים הבנתי שהם כן מצליחים למכור את הרכבים פלוס מינוס בסכומים הללו. רק לסבר את האוזן בשקלים, המחירון של איביזה 2019 הוא 70-72 אלף כאשר חדשה מהיבואן עולה סביב ה-100(אחרי מיקוח מינמלי). במבצעי מכירות הסכום יכול להגיע גם ל-95 אלף. אין בעיית מלאי לדגם. אז אני לא מבין, באיזה סיטואציה מישהו יעדיף לשלם 80 אלף על רכב בן שנתיים כאשר ב-100 אלף אתה קונה חדש עם ניילונים, אחריות, ומימון. אנשים עד כדי כך לא יודעים לחשוב מעבר ל-"20 אלף שקל הפרש"? או …
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
מאמר נחמד בכלכליסט שמודה, בכלל לא ידעתי על כך, היות ורוב הזמן אני עולה בענבה. ממחלף גלויות עד מחלף ענבה, מוגדר "כביש מהיר" ומותר לנסוע שם 110 קמ"ש. אולם ממחלף ענבה עד בן שמן, הכביש לא מוגדר כ"מהיר" ומותר שם 90 קמ"ש. מסתבר שהמשטרה בקושי אוכפת מהירות בקטע בין גלויות לענבה. אולם בין ענבה לבין שמן, ברוך השם, דופקים עבודה. מינואר 2021 עד יוני 2021, נתפסו 2,440 נהגים בעבירת מהירות בכביש 1. מתוך 2,440 הנהגים, פחות מ-30, נתפסו בקטע שמותר 110. זה מזכיר לי ויכוח שהתנהל פה לאחרונה (כמו תמיד) בנוגע לעבודתה של משטרת ישראל בכל הקשור לאיכפת עבירות תנועה והיה אחד שצידד במשטרה. איך ניתן לצדד כעת, במשטרה, באכיפה כזו מוזרה …
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 53 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
היי, הצבע הכחול מאוד יפה לטעמי , העניין שכל פנים הרכב שחור, סולידי , די יפה ויחד עם זאת- קודר . בא לי להוסיף קצת צבע . הזמנתי שטיחים דמוי עור בצבע קפה . לא כ"כ ברור איזה מחזיק לטלפון לקנות - אני מעדיף מגנטי . היום ארכוש מצלמת דרך. מה עוד הייתם ממליצים לרכוש ברכב חדש ? תודה
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
-
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני במקור קנדי וכבר בארץ 4 שנים. עד כה עבדתי בחברה ולכן יכולתי להצטרף לליסינג של החברה בלי לעשות המרת רישיון. יש לי רישיון קנדי כמעט כבר 6-7 שנים, ואני עוד מעט מתכנן לעזוב את העבודה. השאלה: האם אני (תושב עם רישיון קנדי) יכול לקנות רכב יד-שנייה (כמו כל אחד אחר) בלי לעשות עליה ובלי להמיר את הרישיון הקנדי לרישיון ישראלי? מאוד אשמח לתשובות!
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי אפשרות לקנות קורולה 2003 שעשתה קילומטרז' נמוך של 84,000 בלבד אני שואל האם זה שווה, כי הוא רכב ישן אבל האם הקילומטרז' הנמוך אומר שהוא בכל אופן עדיין טוב למרות הזמן שהוא על הכביש או שיש עוד סיבות שיכולת להיות בעיות נוספות ברכב קצת ישן? רוצים עליו 15,000 שווה ??? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן, רציתי לשאול, צריך לכבות את המזגן ברכב לפני שמכבים את המנוע? לפעמים אני משאיר את המזגן דולק, ואז בהנעה אוטומטית המזגן מתחיל לפעול... זה יכול לעשות בעיות בטווח הרחוק? עדיף להימנע מזה?
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ובפרט המקטע שבין מחלף סורק לבית קמה. תודה.
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 852 צפיות
🙏🙏🙏🙏
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid,
-
מי מחובר 12 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 840 אורחים (הצג רשימה מלאה)