רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,616 נושאים בפורום הזה
-
בשנת 93-94 נכנסו 3 פעמים לסוכנות טויוטה ורכשנו אחד אחרי השני קורולות חדשות מהסוכנות. אחת שנת 93 אוטומטית עבור סבא וסבתא שלי, אחת 93 ידנית עבור דוד שלי (זה אחרי מספר שנים של סבל עם אלפא ספרינט שהאכילה אותו מרורים) ואחת 94 אוטומטית עבור ההורים שלי. הראשונה לעזוב את המשפחה הייתה הקורולה הידנית של דוד שלי שקיבל רכב מהעבודה, הרכב שירת אותו במשך 5 שנים בכבוד. אנחנו מכרנו את הקורולה שלנו אחרי 8 שנים כדי להשתדרג לאופל אומגה מקוללת. גם אצלנו לא נרשמו תקלות רציניות והרכב נכנס כל שנה למוסך לטיפול שגרתי. אבל השרשור הזה לא עוסק ב-2 הרכבים הנ"ל אלא ברכב של סבא שלי, שנמצא אתנו כבר מעל ל-21 שנה ומסרב בתוקף לתלות את המפתחות. בתור ה"מכונאי המשפחתי" קבלתי "בעלות" על הרכב בשנת 20…
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
רציתי לשאול למה אנשים לא מסתכלים על נתון האטה במקום על האצה? למה יצרן לא מפרסם נתון האטה? עם כל הכבוד כשהולכים לקנות רכב (בעיקר אלה שקונים ישר מהחברה) קודם כל יותר חשוב לבדוק את הבטיחות שלו. ואחרי זה להסתכל על האצה.
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 999 צפיות
יש בנמצא מערכות בדומה למוביילאי שמתריעות מפני התנגשות ? יש לי ברכבים שברשותי (רנו קאדגאר ו סיטרואן c3 ) מערכות בטיחות שונות ולכן הן לא זכאיות להנחה באגרה שמערכת מוביילאי נותנת, לכן אני מחפש משהו לנהג צעיר שיתריע מפני התנגשות על ידי צפצוף
הודעה אחרונה מאת המהיר הזהיר, -
-
- אחראי פורום
- 52 עוקבים
- 100 תגובות
- 14.1 אלף צפיות
כמו בכותרת. רק כמה כללים: -העניין הוא שהרכב הבא חייב להיות שדרוג מבחינת איכות(כול אחד והפרמטר שלו למה נחשב לאיכות), זאת אומרת לא לקנות רכב כי הוא חסכוני יותר בדלק, או בגלל שהוא זול יותר, או כול סיבה כספית אחרת. -וזה חייב להיות שדרוג ריאלי עבורכם, לא שידרוג מאלטו ל-מרצדס AMG חדשה. כמו כן, אשמח אם תציינו מהו הרכב שממנו הייתם משרגים, ומה ברכב הבא עושה לכם את זה והייתם קוראים לזה שדורג. השאלה אגב מגיע ממקום שיש לי רכב משפחתי בן כמעט עשור, והייתה לי הזדמנות להתקדם לסופרמיני כמעט חדשה שע"פ כול הפרמטרים תהווה שדורג, עד שאתה נכנס אליה ופשוט לא בא לך. אז סתם מעניין אותי לראות מה אחרים חושבים.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אז יש לפורד עכשיו טנדר קומפקטי. מחיר התחלתי 20 אלף דולר (בארה"ב). בארץ מאמין שזה יהיה 200 אש"ח לפי החישוב של "תוסיף אפס". יחידת הנעה היברידית בגירסת בסיס, עם צריכת דלק מוצהרת של 17 קמ"ל. יש גם מנוע 2.0T עם 250 כ"ס עם הנעה כפולה. השאלה - למה לא מביאים את זה לארץ? טנדר קומפקטי וחסכוני יכול להיות להיט פה, כמובן בתנאי שיהיה אמין כמו פוקוס דור ראשון.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
קניתי לפני כמה חודשים קיה נירו 2018. כרגע אני כמובן עדיין מאוד מרוצה מהרכב. מעניין אותי לדעת לעתיד איך אתם מחליטים שזהו הגיע הזמן למכור את הרכב? גם מעניין אותי לדעת - אם נניח שמבחינה כספית אין לי בעיה לקנות רכב חדש במלוא הסכום, האם עדיף לי מבחינה כלכלית למכור את הרכב אחרי כמה זמן כדי לקנות אחד חדש יותר בתוספת כסף שלי לכסף של המכירה, או שאולי עדיף להיות עם הרכב אפילו 10 שנים שהוא ימות אצלי ורק אחרי זה לקנות רכב שלם מ-0?
הודעה אחרונה מאת stum, -
Mobileye
מאת ilanelkarif- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם לפני חודש הרכב שלי הלך טוטאלוס . פירקתי את המובילאיי שהתקנתי לפני כשנתיים. המערכת עובדת מצוין אבל , אני מבקש להתקין אותה, ברכב אחר שקניתי ושתהיה רשומה במאגר הרכב לעניין ביטוח. לא לעניין טסט, אני מוותר. דיברתי עם חברת מובילאי, והם אמרו לי שאי אפשר להעביר את המערכת, ואני בכל מקרה זכאי להתקנה של מובילאיי, ברכב שלי, עם החזר בטסט ורישום לשאלתי אז מה אני אמור לעשות עם מכשיר המובילאי, הם אמרו אין מה לעשות, אפשר לזרוק לפח. אני באמת לא מצליח מה זה ,מכשיר בטיחות כזה יקר לזרוק לפח בגלל עניני בירוקרטיה. בקיצור מבולבל ולא יודע מה אפשר לעשות. אם מישהו יודע משהו בעניין אשמח לדעת תודה
הודעה אחרונה מאת LPG, -
קשה לי להבין מדוע לוח מחוונים דיגיטלי נחשב לפריט אבזור "יוקרתי". הנתונים המוצגים בלוח המחוונים הם נתונים הנמצאים במחשבי הרכב השונים והרבה יותר פשוט, נוח וזול להציג אותם עך מסך במקום רכבים מכאניים כמו מחוגים. בקקטוס הראשון שהיה סוג של רכב זול לייצור היה כבר לוח מחוונים דיגיטלי כעוד דרך להוזלת העלות. האם זו עוד קומבינה של יצרני או יבואני הרכב למכור לנו פריט אבזור זול במחיר יקר או בתחפושת של פריט אבזור "יוקרתי"?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 919 צפיות
אהלן, אני מחפש להזמין מ Amazon פילטר אוויר ופילטר מזגן תחליפיים למאזדה 3 שלי. יש כמה תחליפיים עם ביקורות ממש טובות, הרבה אנשים שם טוענים שהפילטרים נותנים את אותה איכות ואותה תמורה כמו המקורי, רק במחיר זול יותר. בכל אופן, כאשר אני נכנס להזמין חלק מסוים, בחלק מהמקרים אני נדרש למלא את תת הדגם המלא של המאזדה 3 שלי כדי לוודא תאימות. אז מבין הרשימה הבאה, במה עליי לבחור? * מדובר במאזדה 3 שנת 2016, נפח מנוע 2000.
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למיטב זכרוני טויוטה והונדה היו החלוצים של ההיבריד.הונדה היתה קצת נחותה בצריכת הדלק מטויוטה ועדיין היתה חלוצה. עושה רושם ששאר היצרנים התקדמו והונדה נשארה מאחור.לא רואה הונדה היבריד בכבישים.
הודעה אחרונה מאת tza, -
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
רוצה לקנות לי ולאבא הדרכת נהיגה כמתנה ליום הולדת. אני מכוון להדרכת נהיגה מתקדמת על אחד הרכבים שלנו, בשילוב התנסות של על BRZ או דומה לה. הייתי שמח למשהו מהנה וספורטיבי, אבל גם הזדמנות להשתפר ולחדד את נהיגת היום יום. מבדיקה שעשיתי אני מבין שכדאי להתמקד באחד מהם, שילוב של שניהם יוצא או יקר מדי (עבורי כמובן) או מתפרש על פני יותר משני מפגשים. אשמח להמלצות על חוויות מהדרכות דומות מנסיון של מי שעשה כזו בכלל, ובזוג בפרט. תודה!
הודעה אחרונה מאת GR8Day, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום פורום, אני אמור לבצע רכישת רכב חשמלי יד-2 מאדם פרטי מחר. נפגשנו פעמיים ואין נורות אדומות. בדיקות שנערכו ועברו בהצלחה: בדיקת הרכב והסוללה במוסך (מצב שניהם כחדש), עדיין לא היה טיפול (רכב בן מספר חודשים) - הבחור אומר שהזמין טסלה וזו הסיבה בגללה הוא מוכר רכב כמעט חדש פרטי רשיון רכב מול הרכב עצמו (מספרי שלדה, מנוע חשמלי, רישוי) פרטי זהות בעל הרכב מתעודת הזהות שלו מול פרטי הבעלים הרשום ברשיון הרכב אין ברשיון הרכב רישום על שיעבוד בוצע חיפוש משכון פעיל באתר משרד המשפטים והתשובההיא "בוצע חיפוש ולא נמצא מידע" בוצעה בדיקה באתר המסלקה של חברות הביטוח והתשובה היא "אין מידע על תביעות במאגר לרכב זה" לא ברור לי איך …
הודעה אחרונה מאת הלוחש למכוניות, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחר תלאות רבות ובעקבות דיון ישן בפורום הזה שעזר לי מאוד, החלטתי לערוך מדריך 2021 מעודכן עם הטיפים מהחוויה האחרונה שלי וריכוז של המידע הנוסף שמצאתי. הרכב הנידון: גרמני, בן 18 מצב מכני עייף, ויזואלי מעולה. פרק א'- הורדה מהכביש. פתוחה בפניכם האפשרות להוריד את הרכב מהכביש ולקבל באופן יחסי את מה ששילמתם עבורו בטסט. קובעים במשרד הרישוי וניגשים עם ניהול חשבון לסניף. לאחר הדרישות הדלות שלהם אתם תקבלו טופס כתום, מעכשיו הרכב לא רשמית לנסיעה ואתם צריכים להיפטר מהמספרים הצהובים. פרק ב'- פרסום הרכב. תרימו כמה טלפונים לחברה המפרקים תראו איפה אתם עומדים מבחינת כמה שווה הרכב (מחירון שמצאתי ברשת מופיע גם למטה). פרסמו את הרכב במרקטפלייס+יד2…
הודעה אחרונה מאת israflash, -
-
מאמר זה מתפרסם עם תוכן מעודכן שבעבר העליתי כפוסט באחד השרשורים בפורום. עלה בדעתי שמן הראוי לפרסם את אותו תוכן אבוד כמאמר על המוניות הארוכות, שחלקנו זוכרים היטב מסתובבות בכבישים לפחות עד התחלפות המילניום. החל משנות החמישים המוקדמות, שלט קונצרן קרייזלר בשוק המוניות הרגילות וה"ארוכות" עם מותגי דה-סוטו וקרייזלר. להלן דוגמאות לרכבים אלו, למשל שתי תמונות שצולמו ליד היכל התרבות בתל-אביב: הנה תמונה שצולמה מעל כיכר השעון ביפו: ועוד אחת, לכיוון מקדש הבאהיים בחיפה: בשנות השישים עודכנה הדה-סוטו וכמובן כללה גירסה ארוכה: ועל אף דכיעת המותג, השליטה של…
הודעה אחרונה מאת PriceDevil, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תהייה שעלתה לי, למה אנחנו לא רואים רכבים עם גגות שיש עליהם פאנלים סולאריים? במיוחד אם מדובר על רכבים חשמליים או הבירידיים, זה נראה לי כלכך obvious אבל משום מה זה לא המצב בכבישים, ויותר מזה היצרנים אפילו לא מציעים את זה בתור אפשרות. גגות זכוכית הרי כבר קיימים ויחסית נפוצים, כלומר טענות כמו שביר\עדין לא כלכך יתפסו. גג סולארי לא חייב להיות הדרך היחידה שהרכב מקבל טעינה לסוללה, אבל בהחלט יכול לתת בוסט נוסף גם בזמן נסיעה ובמיוחד בזמן שהרכב חונה(לא חושב שיהיה טעות לומר שרוב הרכבים בעולם, או לפחות בארץ כאשר הם חונים זה בחוץ) זו פשוט תהיה דרך מצויינת לחסוך באנרגיה, ברכבים חשמליים אני מאמין שזה יכול לחסוך 20-30% לפחות מהחשמל שצריך יהיה להטעין בעמדה, אם מדובר ברכ…
הודעה אחרונה מאת ZiggyMan, -
-
- אחראי פורום
- 18 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת mh53, -
-
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
האם ניתן למכור אותו לפירוק ללא צורך בפנייה למשרד הרישוי?
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
הגיע הזמן להחליף לעולל את מושב הבטיחות ברכב. כרגע הוא שוקל כ-9 קילו ואנחנו מחזיקים אותו בסלקל שתומך עד 13 ק"ג. אין בעיה למצוא מושב בטיחות טוב. הבעיה היא שאני - כרגיל - בא עם הדרישות הנורא נורא ספציפיות שלי, וכשמוסיפים על זה את ההבדלים בין ההיצע בחו"ל לבין זה שבישראל, כל הסיפור מתחיל להתחרבש ולהגיע לרמות מורכבות של דוקטורט ב"איך נשים חושבות". אני מנסה להיסגר על דגם, ועל הדרך להחליט - בעזרת מי מכם שיש לו ניסיון - האם הדרישות, כולן/חלקן, מהותי או קשקוש בלבוש. דברים שאין עליהם ויכוח והם מאוד חשובים: 1. מותג ידוע. לא מתכוון לקנות משום חברה "ישראלית" שאין לה שום סימוכין לפיתוח המוצרים ויכולה באותה מידה פשוט להדביק את הלוגו שלה על מוצרים סיני…
הודעה אחרונה מאת f31, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 874 צפיות
בעבר דיווחתי על השימוש ביונדאי i35 2013 שהייתה בשימושי כמעט 5 שנים ו300k. היונדאי הפגינה אמינות מדהימה. לפניה השתמשתי באוקטביה דיזל שהייתה הרבה פחות אמינה. כיום משתמש באוקטביה 1.5 ושמח לדווח שעד עכשיו היא לא מראה סימני שימוש ולא חוויתי אף תקלה למעט מערכת המולטימדיה שמורכבת בארץ ומתמזגת למקורית. לציין שהצמיגים הקדמיים נגמרים מהר אבל אני מייחס את זה למצב הכבישים אל מול המומנט של המנוע.... צריכת הדלק סביב 12 קמ"ל.
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
טסלה (כצפוי) עברה למקום הראשון, משאירה אבק לכולם, אבל נראה שהיא גרמה לשוק הרכב החשמלי להתעורר. אייווייס ו-SERES מתחילים למסור בעשרות. סה"כ נמסרו 2781 כלי רכב ( בטוח יותר, אבל זה מה שיש במאגר כרגע ) יצרן דגם הספק כ"ס 0-100 טווח מחיר גבוה מחיר נמוך כמות יבוא ישיר יבוא מקביל הערות ב.מ.וו. Mini Cooper SE 184 7.3 235 239000 190000 45 20 25 …
הודעה אחרונה מאת PriceDevil, -
- 13 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
עכשיו כשהרכבים החשמליים קצת יותר נגישים לא רואה הרבה סיבות לקנות רכב לא חשמלי השאלה אם זה יגרום להוזלת כל הרכבים הלא חשמליים? (חדשים/ משומשים)
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
- אחראי פורום
- 16 עוקבים
- 38 תגובות
- 8 אלף צפיות
אם אני קונה רכב בן 10 (נניח מאזדה 3 2011) האם עלי לצפות שהרכב יפתיע ויתקע? או שזה קורה הרבה יותר ברכבים בני 15?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, הרכב ממש כיפי לנהיגה. מאוד יציב ובטוח (מערכות בטיחות די אגרסיביות, אולי זה לטובה). שכחתי לבדוק את עניין הנעילה בזמן מסירת הרכב כי לפי המפרט ברמת הגימור אקזקיוטיב, הקילס גם פותח וגם נועל דלתות. להפתעתי, כאשר הגעתי הביתה, לא הצלחתי לנעול את הרכב ואז הייתי צריך להשתמש במפתח של הרכב.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
תהיות על צפי ירידת ערך של רכבי שטח מונעי בנזין ודיזל עם כניסת רכבים חשמליים לשוק בעוד מס' שנים. 1 2
מאת PUMA1965-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אני אוהב נסיעות שטח, ומתלבט לגבי רכישת ג'יפ לנדקרוזר חדש, החשש הוא שבעוד 3-4 שנים ערכו ירד חזק בגלל כניסת רכבי שטח חשמליים/פלאג אין/היברידיים. ניסיתי להתייעץ עם מומחים, חלק אומרים שאין חשש, ושיקח עוד הרבה זמן עד שיהיה רכב חשמלי עם מנוע חזק ועם מומנט חזק שיהיה מתחרה ויוכל להחליף את רכבי השטח של היום. חלק אמרו שיש אכן חשש שבעוד 3-4 שנים הערך של רכבי השטח של היום מאוד ירד, ולא יהיה להם ביקוש, כמו מה שקרה לטלויזיות הגדולות של לפני 10 שנים וכמו מה שקרה לפטיפונים, שנעלמו מהשוק. מה דעתכם, סיכון לקנות לנדקרוזר חדשה?
הודעה אחרונה מאת GS-egal, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, מכרה שלי גירדה עמוד בחניה עם הרכב החדש יחסית שלה (יונדאי, 2020). מה סדר הפעולות כרגע? מכיוון שהנזק יחסית קל - האם קודם מודיעים לביטוח, או שניגשים ישירות למוסך כדי להבין על מה מדובר, ובמקרה הצורך הם יבצעו את הפרוצדורה מול שמאי וחברות הביטוח? מצרף תמונות של הנזק.
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אחרי שמפעל תעשיות רכב נצרת שהרכיב את ג'יפ הסופה נסגר סופית ב 2019 ועוד קודם לכן בשטח שלו הוקם מרכז מסחרי, האם לדעתכם יש מקום לכתבה על אחד משני מפעלי האוטובוסים שפעילים בארץ? כתבה בפורמט של תופסים פרייר תורן, שולחים אותו לביקור במפעל, הוא מצלם ומנסה לזכור מה מסבירים לו. אחרי זה כותב בפורום את מה שהצליח לזכור ומוסיף התרשמות אישית. תענו בבקשה לסקר.
הודעה אחרונה מאת נהג חדש תקציב קטן, -
-
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
לפי טסלה האחריות לסוללה של מודל 3 SR+: 8 שנים או 160,000 ק"מ, המוקדם מביניהם, יחד עם שמירה על קיבולת סוללה מינימלית של 70% במהלך תקופת האחריות. ליצרנים\יבואנים אחרים יש כתב אחריות דומה, עם אחריות לקיבולת מינימלית של הסוללה בלבד. מה אומד באמת מאחורי המושג הזה "קיבולת"? אני לא רואה פה הבטחה למרחק נסיע מינימלי או לתפקוד תקין של הסוללה (זרם מינימלי שסוללה מסוגלת לייצר, מה שנדרש לתאוצה). לפי מה שאני מכיר מסוללות של טלפונים סלולריים, לפעמים הקיבולת של הסוללה היא עדיין 80%, אבל הסוללה כבר לא מתפקדת (לא מחזיקה צ'ארג' שנופל מהר מאוד או לא מסוגלת לספק זרם הנדרש לתפקוד תקין של הטלפון). מבחינת הקיבולת נטו, הסוללה נחשבת תקינה, אבל אי אפשר כבר להשתמש בטלפו…
הודעה אחרונה מאת Gopher, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, מחר אני צפוי לקבל את המאזדה CX30 . לאחר בדיקה קצרה מסתבר שמרכז המסירות הוא בעצם מוסך מרכזי של מאזדה (בניר צבי). בכל דבר שאני עושה ,אני אוהב להתכונן מראש , גם הפעם -אני מברר לגבי הטיפול ברכב , טרם קבלת הרכב . אשמח להבין אחת ולתמיד , האם בתקופת האחריות -3 שנים אני מחויב לטפל ברכב במוסך המרכזי או שישנן אופציות עדיפות ? תודה
הודעה אחרונה מאת noknok, -
"נציג בית לקוח"
מאת RonyZ- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ניי, אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל אני אנסה. יש לי ריאיון השבוע עם חברת השכרת רכב/ ליסינג גדולה למשרה של "נציג בית לקוח". לפי מה שאני מבין זה בעצם להיות נהג ולקחת רכבים של עובדי חברה מסויימת שיש להם ליסינג לטיפולים /טסטים. על פניו זו נראית לי עבודה סבבה כי אתה מסתובב עם הרכב בשקט שלך, יכול לשמוע מוזיקה והיום עובר. מישהו עבד בזה פעם ויכול להגיד לי איך זה באמת? כי אין כמו ניסיון אמיתי כמובן. והאם אתם חושבים שהרכבים האוטונומים בעצם יהפכו את העבודה הזו ללא רלוונטית עוד כמה שנים? כי אני מחפש עבודה עד הפנסיה (כרגע אני בן 29). תודה, רוני
הודעה אחרונה מאת RonyZ, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
אני לא יודע אם כאן זה המקום המתאים, אבל, מישהו יודע מה קורה בכביש ואדי ערה (65 מחלף עירון - צומת אום אל פאחם), אם היה שם אירועים חריגים/התפרעויות בשבוע האחרון (חוץ מחמישי בלילה שהיה שם לויה וחסמו את הכביש) ?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
מי מחובר 21 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 937 אורחים (הצג רשימה מלאה)