Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זיכרון ילדות מבני ברק:

מוניות מרצדס מוארכות 7 מושבים ב'מוניות גאולה' - מוניות שירות מבני ברק לירושלים. הנהגים הקפידו לסדר שורות נפרדות לגברים ולנשים. תמיד נתקעו כשהיו 2 נשים וחמישה גברים.

מעבר לכך, עקב גילי הצעיר לא הצלחתי אף פעם להמנות על הפרוטקציונרים שישבו במושב הקדמי, גם אם התנדבתי להמתין למונית הבאה...

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני זוכר שכשלמדתי בתיכון, בסוף שנות ה90, היינו נוסעים עם מוניות "עמל" מחיפה לנתב"ג וחזרה. אז הם השתמשו בוואנים פורד אקונוליין. אחרי שבועיים באירופה זה היה שוק תרבותי לא קטן חחח
הרכב מבפנים היה מלוכלך, מקרקש והדשבורד היה סדוק.
אבל כשהנהג היה נכנס לכביש 2, הוא היה לוחץ על הגז עד הסוף וממריא, הוא נסע יותר מהר ממה שרוב הנהגים נוהגים באירופה באוטובאן הגרמני...
בלילות הוא לא היה יורד מתחת ל140...
חותך מכוניות אחרות, עוקף מימין, לא מאותת.
זה לא הפריע לאף אחד מהנוסעים וכולם רק רצו להגיע כמה שיותר מהר הביתה.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

פורסם
לפני 9 שעות, TDI כתב:

ה-8 מקומות מגיעה בייבוא מקביל.

ניתן להפוך רכב מייבוא מקביל למונית?

רוב המוניות קאמרי מהדור החדש הגיעו בייבוא מקביל.

בשנים האחרונות יש ייבוא אישי של מוניות, קונים רכב דיזל לבן באירופה והופכים אותו בארץ למונית.

כבר יצא לי לראות מוניות מרצדס C ו-E סטיישן חדשות, GLE קופה, GLC, ב.מ.וו. 6GT...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 7 שעות, דניאל1983 כתב:

אני זוכר שכשלמדתי בתיכון, בסוף שנות ה90, היינו נוסעים עם מוניות "עמל" מחיפה לנתב"ג וחזרה. אז הם השתמשו בוואנים פורד אקונוליין. אחרי שבועיים באירופה זה היה שוק תרבותי לא קטן חחח

כן. מוניות אביב (שהזכרתי בפוסט קודם) ומוניות עמל.

השוק היה עוד לפני שנכנסת למונית - יוצא מהבניין הממוזג לחום הישראלי ושומע את צעקות הנהגים והצפירות, אחרי השקט האירופי.

דרך אגב, אל תשכח שהנהג הזה היה מחזיק ביד אחת את ה"מי פנוי באלנבי" וביד השניה את הסלולרי.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, itsik170 כתב:

בשנים האחרונות יש ייבוא אישי של מוניות, קונים רכב דיזל לבן באירופה והופכים אותו בארץ למונית.

כבר יצא לי לראות מוניות מרצדס C ו-E סטיישן חדשות, GLE קופה, GLC, ב.מ.וו. 6GT...

ממה שהבנתי למרצדס ישנו דגם דיזל המיועד למוניות (מתלים שונים, עיצוב פנימי שונה וכו') שאינו רכב דיזל סטנדרטי.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

השוק היה עוד לפני שנכנסת למונית - יוצא מהבניין הממוזג לחום הישראלי ושומע את צעקות הנהגים והצפירות, אחרי השקט האירופי.

דרך אגב, אל תשכח שהנהג הזה היה מחזיק ביד אחת את ה"מי פנוי באלנבי" וביד השניה את הסלולרי.

ותוך כדי זה גם מתעסק עם העודף שהיה עובר בין הנוסעים עד המושב האחורי

לפני 11 שעות, Mr.Hybrid כתב:

נמוך מאוד,

אני כילד בשנת 1997 הייתי בטוח שמיכל מלא במחיר 100 ש"ח הוא יקר ומיועד לעשירים בלבד

(לאמא שלי הייתה המכונית היחידה בשכונה)

בשנת 97 השתחררתי מהצבא וקניתי את הרכב הראשון שלי (והיחיד שהיה בבעלותי), מחיר ליטר דלק היה כ- 2.5 ש"ח ובמאה ש"ח הייתי מתדלק מיכל מלא

פורסם

כן, צודק, גם את זה אני זוכר... חחח
אחרי חודש בשוויץ ביציאה מנתבג היה אפשר להחנק מהחום והלחות.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

פורסם
לפני 19 שעות, TDI כתב:

ה-8 מקומות מגיעה בייבוא מקביל.

ניתן להפוך רכב מייבוא מקביל למונית?

בוודאי שאפשר. זה אפילו די נפוץ. כמעט 25% מהמוניות שעלו על הכביש מתחילת השנה הגיעו בייבוא מקביל.

• תוכן חדש...