Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"נציג בית לקוח"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניי, אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל אני אנסה.

יש לי ריאיון השבוע עם חברת השכרת רכב/ ליסינג גדולה למשרה של "נציג בית לקוח".

לפי מה שאני מבין זה בעצם להיות נהג ולקחת רכבים של עובדי חברה מסויימת שיש להם ליסינג לטיפולים /טסטים.

על פניו זו נראית לי עבודה סבבה כי אתה מסתובב עם הרכב בשקט שלך, יכול לשמוע מוזיקה והיום עובר.

מישהו עבד בזה פעם ויכול להגיד לי איך זה באמת?

כי אין כמו ניסיון אמיתי כמובן.

והאם אתם חושבים שהרכבים האוטונומים בעצם יהפכו את העבודה הזו ללא רלוונטית עוד כמה שנים? כי אני מחפש עבודה עד הפנסיה (כרגע אני בן 29).

תודה,

רוני

פורסם

גם אם היתה מתראיין למשרה של מנתח לב, לא הייתי מבטיח לך שהאוטמוציה לא תחליף אותךצבעוד 10 שנים.

פורסם (נערך)

37 שנה להיות נהג תפעולי? 

אם כבר תחשוב על זה כעבודה ראשונה, אחרי זה אולי בתוך החברה תצליח להתקדם.

שנה שעברה קניתי רכב מאוטוסנטר,הבחור שנהג איתי בדרך לבדיקה השנה כבר מכר לי את הרכב הבא שלי.

אומנם לא התקדמות מפציצה אבל בטוח מרוויחים כמה שקלים תוספת על המינימום ממכירות רכבי ליסינג.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני שעתיים, RonyZ כתב:

והאם אתם חושבים שהרכבים האוטונומים בעצם יהפכו את העבודה הזו ללא רלוונטית עוד כמה שנים? כי אני מחפש עבודה עד הפנסיה (כרגע אני בן 29).

מנקודת המבט שלי - כן.

מישהו יכול להבטיח את עצמו עד הפנסיה? כנראה שלא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עבדתי בעבר בתפקיד מסוג זה, ואשמח לשתף קצת.

בנציגות בית לקוח נותנים "שירות VIP" לחברה מסוימת המחזיקה (יותר נכון, חוכרת) מספר רב של רכבים מאותה הסוכנות.
לדוגמא, אם לחברת "פלוני" יש 10 רכבים של אלבר, היא כנראה לא תקבל נציגות בית לקוח. לעומת זאת, אם יש לה 80 - זה כבר סיפור אחר.

בנציגות אתה אחראי להיות בקשר עם מחזיקי הרכב, לתאם עבור רכבם טיפולים וטסטים, וגם בסופו של דבר לשנע את הרכבים למוסכים השונים.

יש נציגיות שיש בהן עובד אחד בלבד, ויש כאלה עם שני עובדים או יותר, כאשר אחד "מנהל" והשאר משנעים את הרכבים.

זאת עבודה נחמדה לבחור צעיר, ואם יש לך זיקה לעולם הרכב זה בונוס.

אבל כמובן שלא הכל דבש. יש בלת"מים, יש ימים של לחץ, ולעיתים קצין הרכב של החברה יכול לעשות לך לא מעט כאב ראש.

לפעמים יש אפשרות ליהינות משני העולמות: למשל, קרה שקיבלתי מתנה לחג גם מן החברה בה עבדתי, וגם מן החברה אותה משרתת הנציגות.
אם יש לך שאלות נוספות, מוזמן ליצור קשר.

יובל.

פורסם
לפני 24 דקות, Remedy כתב:

עבדתי בעבר בתפקיד מסוג זה, ואשמח לשתף קצת.

בנציגות בית לקוח נותנים "שירות VIP" לחברה מסוימת המחזיקה (יותר נכון, חוכרת) מספר רב של רכבים מאותה הסוכנות.
לדוגמא, אם לחברת "פלוני" יש 10 רכבים של אלבר, היא כנראה לא תקבל נציגות בית לקוח. לעומת זאת, אם יש לה 80 - זה כבר סיפור אחר.

בנציגות אתה אחראי להיות בקשר עם מחזיקי הרכב, לתאם עבור רכבם טיפולים וטסטים, וגם בסופו של דבר לשנע את הרכבים למוסכים השונים.

יש נציגיות שיש בהן עובד אחד בלבד, ויש כאלה עם שני עובדים או יותר, כאשר אחד "מנהל" והשאר משנעים את הרכבים.

זאת עבודה נחמדה לבחור צעיר, ואם יש לך זיקה לעולם הרכב זה בונוס.

אבל כמובן שלא הכל דבש. יש בלת"מים, יש ימים של לחץ, ולעיתים קצין הרכב של החברה יכול לעשות לך לא מעט כאב ראש.

לפעמים יש אפשרות ליהינות משני העולמות: למשל, קרה שקיבלתי מתנה לחג גם מן החברה בה עבדתי, וגם מן החברה אותה משרתת הנציגות.
אם יש לך שאלות נוספות, מוזמן ליצור קשר.

יובל.

היי יובל.

תודה על המידע.

יש לי עוד כמה שאלות אבל אני לא יכול לשלוח לך הודעה כי אין לי 20 הודעות בפורום עדיין.

אתה יכול לשלוח לי ואנסה לשלוח לך אולי אז זה ייתן לי.

• תוכן חדש...