Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, traka64 כתב:

לחתונה הראשונה שלי הגעתי עם פיאט אונו בה אני נהגתי והכלה ישבה לצידי.

לחתונה השניה הסיע אותי חבר בטויוטה קורולה ליסינג.

תתחתן כך או כך - אין משמעות לרכב.

חוץ ממך ומהכלה - אף אחד לא שם לב במה הגעתם...

רואים שזה לא סתם סטיגמות ויפניות יותר אמינות מדרעק איטלקי?!

• מצחיק 2
פורסם
לפני 10 שעות, המהיר הזהיר כתב:

זה לא בשבילי, זה בשביל חבר יקר שיש לו חלום ישן להגיע לחתונה שלו עם רכב יוקרה...

הנהג זה אני וכבר ויתרתי על שתיה באותו הלילה וכו'...

בתכל'ס אתם צודקים שלא משנה איזה רכב אבל זה חלום מתוק שלו ואני בתור חבר רוצה להגשים לו את זה בתור מתנה שלי לחתונה.

תודה רבה לכל העונים.

מה תודה רבה לעונים, אתה לא ענית לעצמך על ה2 השאלות העיקריות..

מה התקציב ? ואיזה רכב מבחינתך זה רכב יוקרה?

האם C300 חדשה נחשבת רכב יוקרה בעיניך ? או רק פורשה פנמרה ?? או שגם BMW E39 M5 יכולה להיות ?

לא תתן תקציב וכיוון לא נוכל לסייע, בנתיים הכל דיבורים בעלמה וחבל.

יחד עם זאת תצטרך להבין שדברים עולים כסף ויש דברים שהשקעה שלהם לא שווה את מחיר או שלא (ריגוש לנהוג בפרארי שעתיים בתמורה ל200$ יכול להיות יקר ויכול להיות זול לבעל המאה)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
לפני 24 דקות, המהיר הזהיר כתב:

אני צריך רכב שיראה טוב... גם C300 יהיה מעולה.

תקציב, עד איזור 400-500 ש"ח

בכנות , במחיר הזה קצת קשה למצוא משהו שיעלה על הדרישה שלך, אבל עם טיפה חוצפה ויוזמה תוכל להתארגן על רכב כזה אולי מחברת השכרה שיש בישראל.

הייתי יותר פונה לחבר טוב או לקרוב משפחה שאתה מכיר ומבקש ממנו ל24 שעות את הרכב בתמורה לטובה או ל400 שח... לך תדע אולי תצליח

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

יש גם אאודי A3 במחיר של כ450 ש"ח ל24 שעות בשלמה.

אבל מדובר ברכב יחסית קטן.

מציע לך לבדוק השכרה של סקודה סופרב. חיצונית היא מאוד מרשימה, הרבה מקום מאחור לזוג המאושר וברמת אבזור גבוהה גם די מפנקת.

אבל סקודה זה לא יוקרתי, מצד שני כתבת שיראה טוב.

פורסם

הכי פרקטי עם הקונסטרוקציות שעושים לכלות על הראש זה ברלינגו אבל אם זה החלום שלו והחלטתם להגשים לו אותו 400 שקל לא ידגדג את תחתית רכבי היוקרה (אולי משפחתית גדולה אבל לא יוקרה).

או שתעלו חזק בתקציב (בסביבות הכפול), או שתנסו לאתר חבר עם רכב כזה שיכול להשאיל אותו ליום החתונה תמורת רכב שכור לאותו היום או שתרדו מזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ב400 שקל אתה צריך למצוא איזה בעל רכב יוקרתי שיגיד לך שים את ה400 בצדקה וקח את הרכב לשמח את החתן והכלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

ב400 שקל אתה צריך למצוא איזה בעל רכב יוקרתי שיגיד לך שים את ה400 בצדקה וקח את הרכב לשמח את החתן והכלה.

יש כאלה שיגידו לך קח ותחגוג ויש כאלה שיתקטננו.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היה לי חבר עם חלום למרצדס בחתונה.

הכי יוקרה שהצלחנו לסדר זה הסופרב החדשה של חמיו של הנהג ביום החתונה (חתן צעיר שלמד איתנו). אבל החתן רוצה מרצדס....

הנהג הציע לבקש מחבר של חמיו !!! את הג'יפ מרצדס הדנדש שלו. החבר החצוף ביקש והבעלים נתן בלי למצמץ...

"רק סדרו לי חילופי".

"יש את הסופרב"

"סבבה. הרכב מתודלק עם טנק מלא תהנו ומזל טוב"

כל החתונה המרצדס שימשה כרכב הדגמה וניסוי לתאוצה לעשרים בחורי ישיבה נלהבים בגיל 21+-

בנס היא חזרה שלמה ועוד כל ההדגמות נערכו בעיר הקטנה שהוא גר. אין שכל אין דאגות:)

אבל זה רק סיפור אחד....

ערב אחד שאני כבר מאורס ועסוק בסידורים לחתונה. אחי הצעיר מתקשר אליי בבהילות-

"תחזור דחוף יש לי קורבט"

אני:@#$%$#@! שתית משהו מה קרה?

אביו של אחד החברים שלו (הם היו בני 18) היה רב לחוזרים בתשובה. כשאחד המשתתפים בשיעור בחור בן 20 הגיע עם הקורבט שלו.

הבן של הרב לא התאפק וביקש סיבוב. הנ"ל ענה לו שהוא בשיעור אבל אם הוא רוצה שיקחו את הרכב לשעה וחצי של השיעור.

הבעיה הגדולה שלבן של הרב לא היה רישיון אז הוא קרא לאחי. שנחת בישיבה עם קורבט:)

רק שתבינו את הקונספט להגיע לישיבה עם קורבט בגיל 18 זה שקול לנחות עם מעבורת חלל בחניה של המשרד שלכם....

גם כאן נשרפו לא מעט ליטרים באותו ערב . הבאסה שאני לא הייתי שם ויצאו לי העיניים מהתמונות והסרטונים.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

לך על שברולט אימפלה (באלדן): הרכב מרווח ומרשים,  יעלה פחות מהב.מ.וו שהציעו פה לפני

image.png

באלבר נראה שיש מחיר טוב לסדרה 3 אבל כתוב שם "או דומה". צריך לברר למה הכוונה בדיוק: אודי A4 או מרצדס C-class יעשו את העבודה
image.thumb.png.39430baa363133d029778c1620c24242.png

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi
  • אהבתי 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

היה לי חבר עם חלום למרצדס בחתונה.

הכי יוקרה שהצלחנו לסדר זה הסופרב החדשה של חמיו של הנהג ביום החתונה (חתן צעיר שלמד איתנו). אבל החתן רוצה מרצדס....

הנהג הציע לבקש מחבר של חמיו !!! את הג'יפ מרצדס הדנדש שלו. החבר החצוף ביקש והבעלים נתן בלי למצמץ...

"רק סדרו לי חילופי".

"יש את הסופרב"

"סבבה. הרכב מתודלק עם טנק מלא תהנו ומזל טוב"

כל החתונה המרצדס שימשה כרכב הדגמה וניסוי לתאוצה לעשרים בחורי ישיבה נלהבים בגיל 21+-

בנס היא חזרה שלמה ועוד כל ההדגמות נערכו בעיר הקטנה שהוא גר. אין שכל אין דאגות:)

אבל זה רק סיפור אחד....

ערב אחד שאני כבר מאורס ועסוק בסידורים לחתונה. אחי הצעיר מתקשר אליי בבהילות-

"תחזור דחוף יש לי קורבט"

אני:@#$%$#@! שתית משהו מה קרה?

אביו של אחד החברים שלו (הם היו בני 18) היה רב לחוזרים בתשובה. כשאחד המשתתפים בשיעור בחור בן 20 הגיע עם הקורבט שלו.

הבן של הרב לא התאפק וביקש סיבוב. הנ"ל ענה לו שהוא בשיעור אבל אם הוא רוצה שיקחו את הרכב לשעה וחצי של השיעור.

הבעיה הגדולה שלבן של הרב לא היה רישיון אז הוא קרא לאחי. שנחת בישיבה עם קורבט:)

רק שתבינו את הקונספט להגיע לישיבה עם קורבט בגיל 18 זה שקול לנחות עם מעבורת חלל בחניה של המשרד שלכם....

גם כאן נשרפו לא מעט ליטרים באותו ערב . הבאסה שאני לא הייתי שם ויצאו לי העיניים מהתמונות והסרטונים.

ילדים קקות
מתאים.

• רעיון גרוע 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אולי אפשר לסגור עם נהג מונית מרצדס. שיעמוד לרשות בני הזוג לשעה בזמן הנסיעה לאולם ובחזרה..

בעבר, עבדתי אצל אחת מיבואניות הרכב המייבאת גם מותג יוקרהנחשק והיה נהוג שעובד חברה שמתחתן  מקבל את אחד מרכבי ההדגמה ל 24 שעות של יום החתונה

פורסם
לפני 7 שעות, mcshmupi כתב:

לך על שברולט אימפלה (באלדן): הרכב מרווח ומרשים,  יעלה פחות מהב.מ.וו שהציעו פה לפני

image.png

באלבר נראה שיש מחיר טוב לסדרה 3 אבל כתוב שם "או דומה". צריך לברר למה הכוונה בדיוק: אודי A4 או מרצדס C-class יעשו את העבודה
image.thumb.png.39430baa363133d029778c1620c24242.png

נראה לי באמת אני אלך על הבמוו.  אוטו טוב ולא יותר מידי יקר.

תודה רבה.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• תוכן חדש...