Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עידכון מפות FBL 2021.03 ל iGO Primo/NGN אינו תקין!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היה לי את הגרסה ש-pasat04 הביא כאן בזמנו שמשתמשת ב FBL. עברתי ל-LUNA בגלל המחסור במפות fbl מעודכנות.

האמת שהיום אני עם הוויז רוב הזמן. הדיוק בזמן הגעה והדיווחים שווים לי את הפונקציונליות הלא קיימת בכלל בוויז לעומת העושר הפונקציונלי ב-IGO. כשיש צורך ספציפי אני פותח את האפליקציה או את המכשיר ניווט עם ה-IGO.

עריכה אחרונה על ידי tza
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 18 דקות, Blap כתב:

מעניין אותי, למה אנשים בוחרים להשתמש ב-iGo Primo כשיש Waze ו-Google Maps?

ווייז ניצחה את כל יישומי הניוט שקיימיים בישראל. אף מפה של יישום אחר לא מתחרה בעדכניות של מפת ווייז. גם לא מפת גוגל מאפ. יישומי הניווט האחרים קיימים כדי לשחק בהם ומקסימום להוות גיבוי למצב אוף ליין וכל עוד יש סלולר באוויר, זה כ"כ נדיר ובחזקת לא מתקיים.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לאייגו יש יתרונות עצומים בתחום תכנון מסלול בכביש ובשטח גם לטווח הארוך. בוויז אתה יכול מקסימום עצירה אחת באמצע לעומת מסלולים של ימים שלמים ומעלה שאפשר להכין באייגו. יש לי באייגו מפות שטח+מפות לווין + התאמה אישית של ממשק התוכנה עד לפרטים ושכלולים ברמות שא"א לחשוב עליהם עד שנכנסים לעולם הזה.

ועדיין 99% מהזמן אני עם וייז.. בזכות המפה המעודכנת והדיווחים. והיכולת לחזות זמן הגעה בדיוק מרשים (רוב הנסיעות שלי הם מעל 100KM לכיוון וזמן ההגעה קשה להערכה ומשמעותי לי).

עריכה אחרונה על ידי tza
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 14 דקות, tza כתב:

לאייגו יש יתרונות עצומים

זה נכון מאוד למשתמש מעל הסביר ולמשתמש שרוצה ליצור מסלול של עשרות נקודות חלוקה למשל וליצור להם אופטימיזציה אבל, למי יש כוח להעלות פה את כל הרשימה שלה :)

למשתמש הרגיל ביום יום, אייגו כבר לא רלוונטית והמפה שלה לא הכי עדכנית, בלשון המעטה.

לאחרונה, יצאה גירסה חדשה של סייג'יק עם מפות סבירות, האחרונה שבהן עדכנית אצלנו ל-2020.06 (העידכון הבא בחודש יולי) וההפתעה המרעישה היא, שיש לה גם TMC מצויין ב-יש-ר-אל!

אז יש במה לשחק.

חושו בטוב

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, tza כתב:

לי את הגרסה ש-pasat04

@pasat04, תוכל לעזור?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 18 שעות, tza כתב:

עברתי ל-LUNA בגלל המחסור במפות fbl מעודכנות.

גם מפות LUNA לא עדכניות, ממש לא.

גם לי נשבר לאחרונה מנושא תוכנות הניווט בארץ, בגלל חוסר העדכניות, משתמש בווייז.

בחו"ל, כשיתאפשר שוב לנסוע חופשי, אחזור לנווט באייגו ופרימו, שמאוד אהובות עלי.

• אהבתי 2

פורסם

אתה מתכוון שהמפות שיוצאות לא עדכניות וזה כמובן נכון. מה שאני התכוונתי שגם את המפות הלא עדכניות שיוצאות קשה להשיג ב- fbl..

• רעיון טוב! 2
פורסם

fbl זה סיומת הקובץ מפות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 28.6.2021 בשעה 13:17, eyalkar כתב:

האפליקציה  iGO primo israel החינמית
לא עולה אצלי בנייד מזה מספר חודשים.
דיווחתי על כך לחברה מספר פעמים
ולא קיבלתי התייחסות.

תמחק את הנתונים וה  cash דרך הגדרות המכשיר וזה יסתדר.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

ceyal - תודה רבה.

הסרתי את האפליקציה מהטלפון הנייד.
הורדתי אותה מחדש - ללא תשלום.

האפליקציה פועלת כמו בעבר
כאשר כל הנתונים/המסלולים הקודמים נשמר.
הגרסה העדכנית - 21 מארס 2019 (9.35.2.153810).

בוצע עדכון מפת ישראל - 01.2021.
בוצע עדכון חבילות מפות שטח של ישראל. 

עריכה אחרונה על ידי eyalkar
  • תוכן חדש...