Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בחניה בעבודה רוסס חומר על כל הרכב שלי וכולו עם נקודות שחורות  (איני יודע מה החומר אבל לא ניתן להוריד גם עם פוליש), מתלבט מה לעשות, האם להשאיר ככה או לעשות צביעה כללית של הרכב, ברור לי שצביעה כללית של הרכב דרך הביטוח זה בולשיט ומן הסתם הוא לא יפורק על מנת להצבע ותהיה ירידת ערך.

הרכב לא עבר תאונות ועד היום אין לו תיקוני צבע, השאלה כמה צביעה כללית של הרכב תוריד מערכו וכמה בעיתי יהיה למכור אותו בעתיד?

עריכה אחרונה על ידי gucci3
פורסם

כמה יוריד ?

תבדוק מול שמאי ותקבל הערכה מדויקת .

ניסית לבדוק מול סדנאות דיטיילינג האם החומר ניתן להורדה ?

יש שיטות נוסות מעבר לפוליש אשר מסוגלות להעלים בעיות צבע , ממליץ לבדוק לפני שמבצעים צביעה כללית.

• רעיון טוב! 2

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תחפש דיטיילר טוב שיטפל בזה.

אני לא הייתי מתקרב לרכב בן 3 שעבר צביעה, זה חשוד מאוד.

היה והחלטת לצבוע בכל זאת, ממליץ לתעד את הנזקים שנגרמו כדי שבבוא היום יהיו לך הוכחות לקונה.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תלוי מתי תמכור אותו, ובעיה נוספת שיכולה להיות זה קילופי צבע/צבע דהוי לאחר כמה שנים עקב צביעה לא איכותית.

אישית לא הייתי קונה רכב די חדש שעבר צביעה כללית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם ניסית פלסטלינה? זה פתרון זול ועובד מעולה אפילו על בטון. יש כפפת פלסטלינה שאתה יכול להזמין אמזון/איביי בכמה עשרות שקלים או גוש פלסטלינה של 3M בכמה גרושים, ביחד עם מים וסבון עושה עבודה מעולה. אגב, על ההונדה ג'אז שלי טיפטפו המון טיפות צבע מבניין סמוך שהיה בבניה. כל האוטו היה כתמים! ל'חתי נוזל שמשות של פז, ערבבתי עם נוזל כלים של סנו, והפלא ופלא הכל ירד.

פורסם

לפני שנים קניתי גולף בהנחה מסיבית בשל כתם גדול שנשאר על מכסה המנוע בשל חומר שלא לבעליו ולא לי היה מושג מהו וגם אז אמר לי המוכר שפוליש לא עזר. לצערי לא זוכר כבר איפה זה היה, אבל אצל בעל מקצוע שהתעסק בדיטיילינג איפה שהוא בהרצליה אחרי חצי שעת עבודה הכתם נעלם. שווה לבדוק אצל בעל מקצוע אם ניתן להוריד, לפני שמתחבטים בשאלת צבע כללי.

פורסם

למה לא לקנות רכש שעבר צביעה?

הנה הרכב החדש של חמותי (בן שנתיים) - סובארו XV עמד לו בחניה של הבית, וכנראה בבית ממול עשו שיפוץ ועפו על הרכב מלא גיצים של חומר כימי או משהו כזה (לא זוכר כבר)

בקיצור, היה צריך לצבוע את כל הרכב צביעה כללית מחדש.

הרכב חדש, מלוקק עם קילומטראז נמוך (היא מורה ונוסעת בקושי 10 קילומטר ביום ממוצע).

צבע לא מפחיד אותי באופן אישי, כמובן שתמיד כדאי לבדוק אם אפשר להימנע

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

כי לא תמיד הצביעה המקומית מחזיקה מעמד כמו הצביעה במפעל והיא לא תמיד איכותית כמו במפעל. 

מבחינתי זה לא דיל ברייקר, אבל כן משהו שמוריד מהערך של הרכב. 

פורסם
לפני 13 דקות, yuvalganim כתב:

למה לא לקנות רכש שעבר צביעה?

הנה הרכב החדש של חמותי (בן שנתיים) - סובארו XV עמד לו בחניה של הבית, וכנראה בבית ממול עשו שיפוץ ועפו על הרכב מלא גיצים של חומר כימי או משהו כזה (לא זוכר כבר)

בקיצור, היה צריך לצבוע את כל הרכב צביעה כללית מחדש.

הרכב חדש, מלוקק עם קילומטראז נמוך (היא מורה ונוסעת בקושי 10 קילומטר ביום ממוצע).

צבע לא מפחיד אותי באופן אישי, כמובן שתמיד כדאי לבדוק אם אפשר להימנע

ישנן הרבה מאוד פגיעות פיזיות ברכב שאין להן שום משמעות מבחינת בטיחות או התנהגות, כלום, ועדיין מבחינת קונים רבים זו סיבה להגיד לא תודה, במקרה הפחות טוב, או לצפות להנחה מסיבית במחיר ( מה שגם ידוע כירידת ערך פסיכולוגית ) ביותר טוב. גם צבע כללי הוא כזה.

פורסם

קח שמאי פרטי (לא של הביטוח) שיקבע לך עלות תיקון וירידת ערך. תבע את הכסף ללא צורך בצביעה ותקבל את הכסף (ללא מעמ) אם תוכיח קשר כמובן בין אתר הבנייה לבין הטפטופים, או הודאה של הקבלן.

אני נגד סחטנות, אבל קבלנים צריכים ללמוד לעבוד כאן כמו בחו''ל, עם רשתות למניעת טפטופים.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

זה נראה כמו איכול כימי של הצבע, ואו זה המצב אין מנוס מצביעה כללית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לבדוק מול דיטיילר מה העלות והאם ניתן כלל.

לקחת את הצעת המחיר אל האידיוט שריסס את החומר מבלי לשים ז' על הרכבים ורכושם של אנשים אחרים ושישלם את זה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...