רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,618 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
האוסטין מאסטרו, שנולדה במקור מתוך פרויקט LC10, תוכננה ע"י בריטיש ליילנד (BL) להיות מחליפת האוסטין אלגרו והאוסטין מקסי. תחת צוות בהובלתו של ספן קינג (Spen King, לשעבר ראש מחלקת תכנון והנדסה של רובר הנחשב כאבי הרובר 2000 P6 משנת 1963, הריינג' רובר משנת 1969 והרובר 3500 SD1 משנת 1976), היא פותחה כמכונית קונבנציונאלית עם דגש על מרחב פנים ונוחות. הימים בהם BLMC (British Leyland Motors Corporation) יצאו בתכנונים הרפתקניים המובילים אל ביצועים בלתי מספקים, עברו סופית מן העולם. המכונית נועדה להיות חברה במשפחה של שתי מכוניות, כשלבד מההאצ'באק הייתה אמורה להימכר גרסת סדאן שתחליף את המוריס מרינה והליילנד פרינסס, ותתחרה בפורד קורטינה- מכונית זו אכן הופיעה בשנת 1984 ונקראה ה…
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 17 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
היי חברים, היום בבוקר נסעתי בז'בוינסקי מפתח תקווה לרמת גן לפני הפנייה לרחוב אבוחצירא. נסעתי על הנת"צ וברגע שאני בא לחצות את הצומת אני רואה כי יש מצלמה על הרמזור.אני חייב לומר שליבי נחמץ באותו רגע🤒😭 האם אתם יודעים אם הם שולחים דוחות על הנת"צ שם? מה גובה הקנס? תוך כמה זמן הדוח מגיע הבייתה אם בכלל? האם יש מה לעשות בעניין? האם יש איזו אפליקציה שמתריעה על מצלמות נת"צ?לצערי הוויז ל מתריע בנושא. אני מודה מראש מעומק ליבי לכל העוזרים והמסייעים
הודעה אחרונה מאת YULI1, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היי, בתהליך החלפת הרכב שאלתי את אחראי הרכב אצלנו אם יש אפשרות לקבל פוקוס אקטיב טורר, התשובה הייתה שחברת הליסינג לא מציעה לנו את הרכב. אנחנו חברה גדולה עם מאות רכבים וגם ספקית הליסינג היא אחת הגדולות. ההשערה היחידה שלי שהמחיר שמציע היבואן לחברת הליסינג כבר לא אטרקטיבי בשבילם. האם דלק מוטורס לא מכוונים כבר לקהל הליסינג?
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
-
בתחילת יולי הגיעה לפתח דלתנו הזמנה למבצע בדיקת קיץ חינם בצ'מפיון מוטורס. החלטנו לנצל את המבצע,ולקחת את הרכב שלנו (סקודה קארוק) , ועל הדרך לעשות גם את הטיפול הראשון. הרכב 11 חודשים על הכביש,2500 ק"מ על השעון. כן,הרכב בקושי נוסע,הוא רק משמש להוריד את הילדים במסגרות. ולא,אנחנו לא מוכרים ! (כבר הציעו לנו עשיריה מעל המחירון) קבענו פגישה,נסענו בלב שמח ולד זפלין ברקע, (מי שמבין,מבין) ישבנו מול יועץ השירות,ואז מזג האוויר השתנה לחלוטין,קיבלנו הצעת מחיר לטיפול ראשון ע"ס 918 ש"ח,ורשימה של בדיקות שלא היתה מביישת רמת תחזוקה של מטוס. אבל,אבל,אמרתם מבצע בדיקת קיץ בחינם ?! וחלק מהבדיקות שרשומות פה מופיעות גם בבדיקת הקיץ ! אני לא מבי…
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 28 תגובות
- 4 אלף צפיות
לאחרונה סקרתי את האוסטין מאסטרו: האצ'באק שעל הנייר הייתה בעלת נתונים הגיוניים ויעילים, אך התקשתה לתרגם אותם הלכה למעשה בשל גורמים שונים ולאו דווקא בשל בעיות האמינות הרגילות של בריטיש ליילנד\אוסטין-רובר. התוצאה הייתה אכזבה באולמות התצוגה וכמובן, במכירות. אך מה בנוגע לאחותה הסדאן הגדולה יותר, האוסטין מונטגו? באביב 1984, בדיוק שנה לאחר הצגת המאסטרו, הושקה המונטגו לאחר סאגת פיתוח ארוכה וכואבת עוד יותר מזו של ההאצ'באק. זכרו, המאסטרו הייתה נגזרת של המונטגו ולא המונטגו נגזרת של המאסטרו- אבל בכל זאת הוצגה לציבור שנה קודם לכן. מבולבלים או עדיין לא? אחרי כל תלאות בריטיש ליילנד עליהן סופר בסקירות קודמות, החדשות הטובות היו שהמונטגו הי…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 23 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום חברים, באאוטלנדר החדש שקניתי יש מערכת מוליטימדיה מקורית עם אפל קאר פליי אלחוטי ואנדרואיד אוטו בחיבור כבל (יש שתי אפשרויות לחיבור כבל, טייפ C או חיבור USB רגיל). הרכב מגיע גם עם משטח הטענה אלחוטי עם יכולת הטענה מהירה מאוד. חיבור הכבל מסבך את העניינים, היות ואני אוהב סביבת נהג נקיה, בלי חוטים ומעמדים ובלגנים, אז אני צריך לשלוף את הכבל מתא האיחסון, לחבר לטלפון, ואז גם הטלפון נטען בצורה איטית למדי, דרך הכבל. היה מאוד נחמד אם החיבור היה אלחוטי כמו באפל קאר פליי, וכך כל מה שהייתי צריך לעשות זה להניח את הטלפון על משטח ההטענה, הוא היה מסתנכרן לבד והכל היה עובד דרכו במהירות וביעילות (זאת פעם ראשונה שאני נפגש בחיבור אנדרואיד אוטו, מצאתי שהוא י…
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המשך שיתוף הפעולה עם car-pad מביא אותנו למירוץ המכוניות האיטי בישראל, כשעורך 'וואלה רכב' התקשר ובישר לי 'רשמתי אותך לסקר מירוץ מכוניות, ואתה מקבל רכב להשתתף', תהיתי מה רוח הנדיבות שנחתה עליו לצ'פר אותי באירוע שכולו בנזין, סמ"ק, כוחות סוס, ואדרנלין. 'דבר עם עדן מהיח"צ, היא כבר תיתן לך פרטים' הוא אומר לי, כשמהצד השני אני נשבע שיכולתי לשמוע חיוך. עדן מסבירה לי שהמירוץ הוא מרוץ שמארגנת יוניון מוטורס, יבואנית טויוטה, והוא המירוץ ההיברידי הראשון בישראל, 'אתם לא מתחרים על מהירות, או אחיזת כביש, אלא על חסכון בדלק, נהיגה ירוקה וידידותית לסביבה, תיאמתי לך את הרכב של רוברט מסוכנות 'דנאל' בכפר סבא, תהנה'. אז יוניון מוטורס באמת לקחה את הנושא ההיברידי לקצה, כמי…
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
טסט לרכב
מאת חומר למחשבה-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום הרכב לא עבר טסט, תיקנו את הליקויים שצריך, ושוב לא עבר בגלל שהאמברקס קצת משוחרר בקטנה ולא עד הסוף על פי מדיד התקן. יש לנו ביטוחים ושולם הטסט לרכב האם ניתן לנסוע ברכב עד לתיקום בשבוע הבא חמי הסביר שכן אפשרי לנהוג ברכב מה אתם אומרים???
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 4 אלף צפיות
שנה וחצי אחרי שהתחיל הייבוא, יוניון מוטורס מפסיקה לייבא את רכבי GAC הסיניים לישראל. בכתבה משתמע כאילו שהיבואן מפסיק את זה בגלל שהרכבים שהיו ללא תקינה אירופאית היו מוגבלים בכמות של 400 רכבים בשנה. כלומר שבשנה וחצי שהם פועלים, כלומר 2 שנות דגם, היה מותר להם להביא 800 רכבים. אבל למרות מה שכתוב בכתבה, בפועל על פי נתוני משרד התחבורה, נכון לעכשיו נמסרו רק 284 רכבים מסוג GAC GE3 שהוא הדגם החשמלי שיובא לארץ. כך שאפילו את הכמות הקטנה שמותר להם לייבא בשנה, הם לא הביאו. לא התנהלות רצינית מצד היבואן. לכתבה. https://www.themarker.com/dynamo/cars/.premium-1.10014353 מאגר הרכבים בישראל של משרד התחבורה. https://data.gov.il/dataset/private-and-c…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
נסיעת מבחן על פיג'ו 208 חדשה, גרסת פרימיום הבסיסית. ואלה הרשמים שלי על קצה המזלג ובלי ירידה לפרטים: עיצוב ואבזור: לפחות בעיניי, רכב יפייפה בצבע הצהוב שלוכד מבטים מכל עבר. הכי מרשים בקטוגריה, אלא אם אתם טיפוסים סולידיים שלא אוהבים למשוך תשומת לב. יש שיגידו שהוא צעקני מדי, עניין של טעם. מבחינת האבזור, יש כמעט הכל, מלבד בקרת שיוט אדבטיבית והתראה על שטח מת במראה שיש ב-gt LINE היקרה יותר. אין גג בשחור ועוד כמה אלמנטים עיצוביים, כמו הג'אנטים 17 במקום 16. לפחות עבורי מספיקה הגרסה הבסיסית, אם כי אין תמיכה צידית במושבים וזה כבר הבדל משמעותי. העיצוב הפנימי משדר יוקרה, להתאהב. ביצועים, התנהגות ונוחות. מלבד השהיית טורבו מורגשת, הרכב מאיץ נהדר והמעבר בין ההיל…
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
גם לא מסירים שיעבוד לביטוח רכב כי דורשים טופס העדר תביעות מלפני 3 שנים ואין. גם חייבו אלפי שקלים אחרי 4 שנות ליסינג בגין כתמין בריפוד וכביכול 'עלות החזרת הרכב למצב תקני'. מתכונן לעשות הרבה רעש ופרסום בנושא
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כבר תקופה שאני רוצה לעלות סיכום ביניים, לכל אותם סטודנטים שמחפשים רכב עד 15,000 שח. אז ככה הרכב נרכש לפני 7 חודשים, עם 155,000 קמ. הרכב נקנה ללא היסטוריית טיפולים מסודרת והמחיר היה בהתאם, היו כמה בעיות נקודתיות לסדר. ביום שנקנה נכנס למוסך לישור קו ענק (צנרת, מייצבים, משולשים, טיימינג ומשאבת מים, טיפול גדול, קלאץ) ובעצם כל מה שהיה צריך. הרכב נקנה לשמש אותי לנסיעות של 2.5 קילומטר ביום לעבודה בעיקר בחורף. אנחנו משפחה עם ילדה קטנה ולכן יש רכב משפחתי בבית לכל שאר הנסיעות. משום מה, הפור נפל וכיום 90% מהנסיעות מבוצעות בפונטו, יותר נוחה מבחינת חניה (הילדה דורשת בחניה אוטו קטן, אוטו קטן). אז היום אנחנו על…
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לכולם אשמח לעזרה, יש לי קיה ספורטאז 2015 ואני לא מצליחה לפתוח את התא מטען אם האוטו מונע. אין כפתור בתוך הרכב והאופציה היחידה לפתוח את התא מטען זה רק כשהרכב לא מונע דרך הידית שלו. יכול להיות שבאמת אין אפשרות לפתוח תא מטען אם האוטו מונע? או אפילו אם המפתח בסוויץ'? *הכפתור בשלט לא עובד, אין את האופציה *התא מטען לא חשמלי
הודעה אחרונה מאת lior2321, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סליחה מראש שאני נדחף פשוט זה ממש דחוף לי התקנתי מערכת מולטימדיה מסין בSX4 2010 סוזוקי המערכת אמורה לפעול מההגה ומשום מה לא מגיבה לי כלל לשליטה מההגה עזרה בבקשה תותחים
הודעה אחרונה מאת Or1999l, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
הכותרות האחרונות על סירובה של חברת "בן אנד ג'ריס" להמשיך את שיווק התוצרת שלה בישראל, החזיר אותי לסיפור החרם הערבי שהשאיר מחוץ לישראל את היצרניות היפניות המרכזיות במשך שנים. זווית פחות מוכרת שלו היא שיתוף הפעולה של רנו איתם שהביא את הסוף להרכבת מכוניות החברה בישראל. https://cars.walla.co.il/item/3449171
הודעה אחרונה מאת motior, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כחודש קניתי רכב יונדאי סנטה פה בנזין 2011. עד עכשיו היו לי רק מכוניות משפחתיות/ מיני ידניות. כשהייתי מתקרב ל-3.5 בסל"ד המנוע היה משמיע לי שאני צריך להרגע עם הגז.. (אני גר בים המלח ורוב הנסיעות שלי לירושלים אז הרכב עובד די קשה וצריך ללחוץ קצת בשביל לעלות במהירות נורמאלית). עכשיו לראשונה עם הסנטה פה אני מרגיש שהרכב מאיץ בקלות ובלי מאמץ מיוחד. עד שאני מגיע ל-4 סל"ד אני בכלל לא שומע אותו עובד וגם בין ה-4-5 הוא לא נשמע שהוא נחנק. השאלה אם בכל מקרה כמו שהייתי רגיל רצוי אף פעם לא לעבור את ה3.5 סל"ד בשביל לשמור על תקינות המנוע או שאם הוא לא נשמע ומרגיש מתאמץ מידי אין בעיה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 713 צפיות
התקנתי מערכת מולטימדיה מסין בSX4 2010 סוזוקי המערכת אמורה לפעול מההגה ומשום מה לא מגיבה לי כלל לשליטה מההגה עזרה בבקשה תותחים
הודעה אחרונה מאת daynush, -
הודעה אחרונה מאת Pavlik, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם! סיימתי תיכון, וקניתי ממש לא מזמן דייהו לאנוס ידנית ישנה (2001) - האמת, אני מת על האוטו, חיית שטח ביחס לרכבים האחרים שיכולתי לקנות 🙂 האוטו עצמו בצבע אפור, כמו המקורי, וחשבתי לצבוע חלק ממנו - לצורך העניין לשים פס או שניים מהקדימה לאחורה, או לצבוע רק את הפגוש הקדמי... מצרף תמונות - לא בדיוק מה שאני רוצה, אבל הרעיון הכללי. 1) אם אני צובע רק פסים, אני צריך לציין זאת ברישיון הרכב? (ללכת למשרד הרישוי?) 2) אם אני צובע את הפגוש, גם? ללכת למשרד הרישוי להחלפת צבע או וואט אבר? 3) אפשרי לצבוע את הג'נטים? (מבחינה חוקית) 3) לעשות משהו יותר "שובב" מזה על האוטו זה בעייתי? לצבוע בשני צבעים שונים לצורך העניין? 4) אם אני צובע בכללי, חלק קטן באוט…
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
-
שלום לכולם קניתי דאצ'יה דאסטר שנת 2015.הדגם הוא 4*4 דיזל עם 160000 ק"מ. הרכב היה בבעלות קודמת חברה,אך עבר בדיקה מטעמי במכון שאני בחרתי ויצא נקי מבחינת תאונות שילדה,מנוע תקין. כבר 3 שנים שאני ממש הייתי נעול על הרכב הזה וכל הזמן הזה לא יצא לי לממש את "החלום". לפני שבוע קניתי.בגדול האישה ממש לא אהבה את הרכב,הוא לא נוח לה.בהנחה שאני מוכר אותו אני יודע שכנראה אצא בהפסד של אלפי שקלים. כמה שאלות: 1)אם אני עושה טרייד אין,נניח על מיצובישי ספייס סטאר מ 0 ק"מ,כמה לדעתכם אוכל לקבל על הרכב? 2)האם בטרייד אין לא יעשו לי בעיות בגלל שקניתי את הרכב רק לפני שבוע?
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
לפני כמה דקות תדלקתי באוטו 100 ש"ח שהצגתי לקופאית את הכרטיס YOU היא אמרה שהם לא מקבלים אותו . הכרטיס YOU נותן הנחה בתחנות דור אלון כפי שצויין באתר של הכרטיס וגם על הכרטיס עצמו מופיע דור בנוסף בכל משאבה כתוב בגדול מצטרפים לYOU וחוסכים בדלק , אז איך אפשרי שבאתי אם הכרטיס הם לא קיבלו אותו ?
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש פתרון עיגון לצימיגג כי אני ממש לא סומך על רצועות הקשירה שמגיעות איתו והפתרון שאני משתמש בו היום של רצועות קשירה עם כננת ממש מסורבל ולא נוח. חשבתי על קורות רוחב של Thule שישמשו בעתיד למתקן אופניים אבל זה פתרון לצורך שעדיין לא קיים. אתם מכירים פתרון עיגון אחר? תודה
הודעה אחרונה מאת embedded, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, קניתי יונדאי איוניק 2021 חדשה. בנסיעה בעיר מד צריכת הדלק מראה 10km/L. האוטו היברידי. איך ומתי אפשר יהיה לראות צריכת דלק משופרת לאור ההיברידי ? תודה
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 27 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שיט, על הבוקר... איך שאני שונא את איזור התעשייה בראש העין. פעם שניה שאני חוטף שריטה שם (15 מטר מהפעם הקודמת שזה קרה שם) מטושטש הזוי "ניסה" להיכנס לחנייה במגרש חופשי כמעט ריק ודפק את קצה פגוש ימין קדמי שלי עם הפגוש האחורי שלו, נסע ברוורס ונכנס בי. מה שהורג אותי הוא שהמגרש היה ריק כמעט לחלוטין, הוא פשוט עצר קצת אחרי הכניסה ונסע אחורה... (הוא היה צריך לא לנסוע רוורס אלא לתת לי לעבור קודם.) בדיקה ראשונה מראה מעט שריטות ובטנת הפגוש השתחררה, מה שמטריד אותי בעיקר. דיברתי עם הפוגע ולקחתי פרטים, הסוכן שלי אומר שאפנה למוסך לקבלת עלויות. יש מישהו בסביבות ראש העין לפנות אילו? אני מעדיך לא לשרוף חצי יום עבודה על סידורים כאלה.
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 652 צפיות
שלום לי יש צימיגג מדגם ישן וחסר לי תופסן וו שנתפס ברכב עם חלק זכר שנכנס לצימיגג אשמח אם מישהו יודיע איפה אפשר לקנות
הודעה אחרונה מאת צביזון, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 512 צפיות
הייתי שמח לשמוע חוות דעת מבעלי פאביה סטייל 2010 גיר DSG או ממי שמבין בגיר הזה משנת 2010. אשמח לדעת גם איך לנהוג ברכב עם הגיר הזה בצורה נכונה.
הודעה אחרונה מאת OMRIA, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
4814 מכוניות 100% חשמליות נמסרו בישראל מתחילת השנה. טסלה מובילה עם 2911 יחידות. אחריה MG עם 736 יחידות (וכמות נאה של קרוב ל-200 כלים רק ביוני) אאודי ממשיכה להראות עוצמה עם 175 מסירות מתחילת השנה. מרצדס ממשיכה להתרחב עם 136 יחידות (38 מהן ביוני) יונדאי מעלה על הכביש רכבי הדגמה של איוניק 5 וקונה EV לקראתתחילת השיווק. קרסו כנראה ניקו את המחסנים עם כמה עשרות רנו זואי וניסאן ליף שעברו רישוי, נראה לי שבקרוב יהיו עליהן עסקאות מפתות מאד. סמל"ת מתחילים בשייוק ה-500E "על אמת" והעלו כמה יחידות החודש, היבואנים המקבילים כנראה מזדרזים להיפטר מהמלאי, וגם הם העלו כמה החודש. בתחום היבוא המקביל הגיעה שברולט בולט, ושתי חידות ראשונות של מ…
הודעה אחרונה מאת David32, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
https://www.facebook.com/omer.moav/posts/10226653190301519 נכון שתמיד רציתם מסמך קצר שמרכז את כל התשובות לטענות נגד אגרות גודש? אז קבלו: אגרות גודש – טענות ותשובות אגרות גודש, השם המקובל לתשלום עבור שימוש בכביש עמוס, משמשות כאמצעי לצמצום הגודש בכבישים. התשלום עבור השימוש בכביש העמוס נועד להחליף את הפקק – העמידה בתור לשימוש בכביש – כאמצעי לוויסות הביקוש בהתאם להיצע (קיבולת הכביש). טענות רבות עולות כנגד אגרות גודש, רובן ככולן מבוססות על חוסר הבנה: 1. אין אלטרנטיבה. מאחורי הטענה הזו עומדת הסברה שבהעדר אלטרנטיבה יש לאפשר לכל הנהגים המעוניינים בכך לעלות על הכביש עם הרכב הפרטי בשעות העומס. הטענה הזו פשוט שגויה. קיבולת הכביש …
הודעה אחרונה מאת RedLabel, -
היי חברים, מחפש המלצה למצלמת דרך, קיבלתי סחרחורת מרוב המידע שיש באינטרנט. הצלחתי למצוא שני דגמים מומלצים, הראשון - A129 duo. והשני - 70mai Dash Cam Pro Plus xiaom. אשמח לדעת אם למישהו מכם יש את אחד הדגמים והוא יודע להמליץ. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
-
- אחראי פורום
- 26 עוקבים
- 43 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
רכב שידוע לכם בוודאות שבילה הרבה בפקקים, למרות שהקילומטראז' יחסית נמוך והרכב מטופל בזמן, הייתם קונים או שוללים על הסף?
הודעה אחרונה מאת PASHUT, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 968 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שחר 1
- ישה
- yoav911gt2
- Lexicon
- meir_gi
- איציק נ.
- DJI
- Markm4
- Itzik-b
- baer
- יבגניפ
- Moshe c