Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מפגש חברי CarsForum - מיקום מועדף | הצביעו כעת!  

116 הצבעות

1. 1. מהי העיר המועדפת עליך שבה יתקיים המפגש הבא?

הסקר סגור ולא ניתן להצביע בו יותר

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, יוסי פרנקוס כתב:

יש תאריך או שזו שאלה באוויר?

התפרסם סקר לבחירת התאריך.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

לא מבין צפונים שמתנגדים לראשלצ אבל מעדיפים את תל אביב (רק הפקקים לתל אביב זה הזמן העודף של עוד 10 דק נסיעה לראשלצ)

ובנימה אגואיסטית לחלוטין - חניון תת קרקעי של ביג פאשן אשדוד - מושלם עבור מפגש. מוצל, יש מקום לקנות אוכל ושתיה ובגלל שהחניון חצי תת קרקעי יש תאורה סבירה פלוס פלוס.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 3 שעות, yuvalganim כתב:

ובנימה אגואיסטית לחלוטין - חניון תת קרקעי של ביג פאשן אשדוד - מושלם עבור מפגש. מוצל, יש מקום לקנות אוכל ושתיה ובגלל שהחניון חצי תת קרקעי יש תאורה סבירה פלוס פלוס.

לא יודע מה איתך, אבל אני אישית לא מסוגל לבלות בתוך חניון תת קרקעי יותר מכמה דקות - לא מסוגל לנשום את כל הגזי פליטה שיש שם.

• אהבתי 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 דקות, vadim6385 כתב:

לא יודע מה איתך, אבל אני אישית לא מסוגל לבלות בתוך חניון תת קרקעי יותר מכמה דקות - לא מסוגל לנשום את כל הגזי פליטה שיש שם.

מסכים. מעדיף קרחת יער על הכרמל.

פורסם

היי בנות, שאפו על הרמת הכפפה. 

אתן את השני סנטים שלי לגבי בחירת המיקום: רוב החניונים שבדקתי, אין בהם צל או גג נורמליים (אצטדיון פ"ת, אצטדיון נתניה, סופר לנד, איירפורסט סיטי). בחלקם יש מקומות לשבת בהם ליד כמו בתי קפה (איירפורט סיטי, סופר לנד) אבל מניסיוני במפגשים, מתכון כזה הופך מהר מאוד למצב בו קבוצות קטנות של אנשים תופסות כל אחת שולחן ונוצר מצב שלא יכולים להיות כולם ביחד.

החורשה שהציע דיסקו היא אחלה, אבל הוא כנראה שכח שבפעם אחת שצילמנו שם, הגיעו שוטרים לבדוק מה אנחנו עושים כל כך הרבה זמן ליד בסיס של חיל המודיעין, אז נראה לי שזה יכול להיות מתכון למפגש אחד, אבל לא הרבה יותר מזה. מה גם, אין באיזור שום מקום שאפשר לקנות בו שתיה/אוכל.

חניונים סגורים (של קניונים) גם סובלים מהבעיה של מקום חנוק ולא כיפי, וגם מזה שברובם צריך ללכת לפחות 3-4 דקות כדי להגיע למקום שמוכר אוכל/שתיה. 

המקום ש"ניצח" באותה פעם שעשיתי את סיור הלוקיישנים מספק לדעתי שילוב מצוין של מספיק צל, מקום לשבת בו או לקנות משהו לאכול/לשתות, והוא גם ליד פארק ענק, אז אפשר להגיע כל המשפחה, לקפוץ להגיד שלום לאנשים במפגש, ולהמשיך משם לטיול עם המשפחה. החניון מאחורי אצטדיון רמת גן (המקום אליו עברנו אחרי שגורשנו מבני ברק) היה מקום שני קרוב למדי, כי שם אין את הפארק וצריך ללכת קצת יותר רחוק כדי לקנות אוכל/שתיה. 

ועצה אחרונה - אל תתחילו עם סקרים על כל דבר, כי בחיים לא תגיעו להחלטה. תמיד יהיו כאלה שכלום לא טוב להם, כאלה שימשכו לקיים את זה בתאריך שמתאים להם (אבל לא לאף אחד אחר) ויתלוננו ש"למה זה לא בחניון של הבניין שלי". תחליטו על תאריך או תדירות מסוימים, מקום/ות ספציפיים והיידה. מי שיכול להגיע, יגיע.

• רעיון טוב! 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

כפי שהסברתי. הוא לא באמת תת קרקעי. הקירות בצדדים פתוחים זו בעצם קומת קרקע כאשר יש מעליו חניה עילי (שהוא קומה ראשונה).
כל הקירות הסובבים פתוחים לחלוטין ויש זרימת אוויר.

אבל בכל מקרה זה לא יהיה הלוקיישן אז חבל על הדיו :)

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 18 שעות, יוסי פרנקוס כתב:

יש תאריך או שזו שאלה באוויר?

רק בשביל לראות את היוזר שלך פעיל היה שווה לי להכנס לשרשור!

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 6 שעות, פבל כתב:

מה גם, אין באיזור שום מקום שאפשר לקנות בו שתיה/אוכל.

לא בעיה.

אם המפגש ייערך בחורשה 

נארגן שולחן כיבוד מלא,

כולל שתייה חמה וקרה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

מבין ומעריך את זה, וזה אכן לא בעיה ומאוד נחמד בפעמיים הראשונות, אח"כ זה נהיה קצת קוץ בגרון, לדאוג שתמיד יש מגוון מספיק רחב, לצאת מספיק זמן מראש כדי לעצור לקנות קרח, למצוא כלי קיבול לקרח, וכמובן זה אומר שאתה חייב להגיע ראשון ולצאת אחרון. הייתי עושה את זה, ובסוף עדיף לכולם למצוא מקום שבקרבתו אפשר שכל אחד ממשתתפי המפגש יוכלו לקנות לעצמם שתיה/אוכל. 

• רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...