Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי רכב יד 2 ומתחרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי קשר לזה שלקרוא לספייסטאר מכונית זה כמו לקרוא לגריזלדה מלכת היופי ולקלי באנדי פרופסור - השוק של הדאסטר חזק, תמכור לבד בכיף שלך ובסבלנות, זה שהיא לא אהבה את הרכב זה מקובל, אבל זה לא אומר שצריך לקפוץ מהצוק ולמכור אותו שלשום.

• אהבתי 2
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 4

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הדאסטר נוחה הרבה יותר מהפחית הנקראת ספייס סטאר.

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הדאסטר מכונית נוחה. נקודה.

יש לי חבר שהחליפו לו את הדאסטר בנזין 4X4 מהעבודה באטקה, הוא סובל מהגב, ומאוד מתגעגע

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בלי קשר לפוסט,אם האישה לא מרוצה אז נחליף.מעדיף אישה מאושרת בבית רכב שאני אוהב.בכל מקרה כבר פרסמתי רק בעבודה,ונראה איך יזרום.העסקת טרייד אין בגלל שלקחתי מימון על הרכב של 90 אחוז ואין לי כח להתעסק עם קונה פרטי.אם יש לעוד מישהו להוסיף משהו,אשמח.

פורסם

אני חושב שאתה שוב לפני צעדים פזיזים, תקרא שוב את עצות חברי הפורום ותקרב אותן ללבך, הן שוות הרבה כסף.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 5
פורסם

מה הלחץ האטומי למכור הרגע.

סבתא שלי (שנפטרה השבוע) תמיד אמרה הפזיזות מהשטן.

חכו שבועיים/חודש ותראו אם אתם מתחברים. במיוחד שהחלופה היא ממש לא העיפרון החד בקלמר.

מה היא לא אהבה בדאסטר?

פורסם

כבעלים של דאסטר דיזל 4X4 יכול לומר אל תמכור בטריד אין,

תמכור בפרטי יש לרכב הזה ביקוש גבוה מאוד,

אני חיפשתי אותו חודשים,

אין אותו הרבה בלוחות יש אותו הרבה על הכביש,

נתקלתי בככמה וכמה שביקשו מעל המחירון וקיבלו בסוף,

אל תהיה פזיז הדאסטר הוא מלך בקטגוריה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

למרות שעושה רושם שאתה נעול על ההחלטה שלך,

אני באמת מציע לך לעצור רגע ולקרא מה שכתבו לך בפורום, יש כאן עצות מאוד מועילות למצבך.

חבל שתעשה טעויות שאפשר למנוע(כמובן שלא יהיה סוף העולם אבל בהחלט טעויות ששוות לא מעט אלפים שאתה יכול להמנע מלשרוף סתם)

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

איך זה שאף אחד לא הציע להחליף את האישה, בשוק החופשי או בטרייד? 

• אהבתי 1
  • מצחיק 7

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חייב לשאול ואני לא בא להעליב או להתנשא חלילה ומצטער מראש אם אני נשמע גזען, מה יש לרוסים ממיצובישי ומה יש להם בפרט מהספייסטאר?

• מצחיק 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני הייתי ממתין קצת עם המכירה שכן יש אנשים שממש קשה להם להתרגל לרכב חדש (אחותי כזו, היא מחליפה רכב רק שממש חייבם כבר ואני כל פעם צריך לנהוג איתה מספר פעמים עד שהיא מתרגלת). אם תמכור עכשיו או עוד חודש לא יקרה שום דבר, גם לא במחיר. אולי היא תתרגל ואם לא? אז כן, אישה מאושרת שווה יותר מהפסד כספי סביר שכזה. אל תמכור דרך טרייד-אין הם פשוט ישחטו אותך במחיר, תפרסם ביד 2 במחיר מחירון משוקלל ותראה לאן הרוח נושבת. למזלך, רכשת רכב שמי שבוחר בו רוצה אותו ספציפית כי אין יותר מידי אופציות לרכבי 4X4 מודרניים יחסית בשוק. 

בהצלחה. 

פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

חייב לשאול ואני לא בא להעליב או להתנשא חלילה ומצטער מראש אם אני נשמע גזען, מה יש לרוסים ממיצובישי ומה יש להם בפרט מהספייסטאר?

צחקתי בקול 😂

אבל לגופו של עניין, אין לי מושג על מה אתה מדבר. כל המעגל שלי (רובם המוחלט רוסים) לא אוהבים את הספייסטאר.

דווקא אשתי שהיא ההפך מרוסיה עם ספייסטאר אבל היא כבר הייתה איתה עוד לפני שהכרנו. 

• תוכן חדש...