Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי רכב יד 2 ומתחרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תפרסם באתר יד2 חבל על הזמן שלך וגם קונה פרטי יגיע עם כל הכאבי ראש האלה של המימון והבדיקות,

תכנס לטרייד תקבל חצי מהמחירון וככה תחסוך זמן וגם אולי תמצא במגרש של הסוחר איזו ספייס סטאר שעברה תאונה או שתיים.

לא צריך להקשיב לאנשים עם ניסיון (חלקם גם משכילים מאוד) שכל התגובות שלהם נועדו לסייע לך לקבל החלטה נבונה.

אני מקווה שתקרא את התגובה שלי ותעשה בדיוק ההפך.

• אהבתי 4
  • מצחיק 8

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 11 דקות, Mr.Hybrid כתב:

כשזה גם חלק מהתגובה, יש פה פרדוקס והוא נכנס ללופ אינסופי

• אהבתי 1
  • מצחיק 8
פורסם

מזל טוב עלית על המהות של העצות בCF!

• מצחיק 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 4 שעות, farkash7 כתב:

חייב לשאול ואני לא בא להעליב או להתנשא חלילה ומצטער מראש אם אני נשמע גזען, מה יש לרוסים ממיצובישי ומה יש להם בפרט מהספייסטאר?

במקרה שלי אני עיראקי אשכנזי.

לפני 4 שעות, farkash7 כתב:

לפני שעתיים, Mr.Hybrid כתב:

אל תפרסם באתר יד2 חבל על הזמן שלך וגם קונה פרטי יגיע עם כל הכאבי ראש האלה של המימון והבדיקות,

תכנס לטרייד תקבל חצי מהמחירון וככה תחסוך זמן וגם אולי תמצא במגרש של הסוחר איזו ספייס סטאר שעברה תאונה או שתיים.

לא צריך להקשיב לאנשים עם ניסיון (חלקם גם משכילים מאוד) שכל התגובות שלהם נועדו לסייע לך לקבל החלטה נבונה.

קראתי והפנמתי.בכל מקרה נתתי לאישה שבוע של מחשבה.אעדכן...

• מצחיק 1
פורסם
לפני 20 שעות, farkash7 כתב:

חייב לשאול ואני לא בא להעליב או להתנשא חלילה ומצטער מראש אם אני נשמע גזען, מה יש לרוסים ממיצובישי ומה יש להם בפרט מהספייסטאר?

זה וסוזוקי SX4\קרוסאובר

STI 2004

פורסם

שמח לשמוע שהפנמת לגבי המכירה של הדאסטר - תמכור פרטי בלבד, מקסימום קח הלוואת גישור - זה שווה לך אלפי שקלים.

לגבי הרכב המחליף, תחשבו טוב, מהשרשור הזה עושה רושם שאתם אנשים שפועלים מאוד באימפולסיביות - חבל עליכם ועל כספכם.

לכו אולי על משהו דומה במימדים אבל אוטומט (הרי אשתך לא הייתה פוסלת את הרכב אם היה אוטומט), אולי תמצא דאסטר אוטומט??

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

דאסטר אוטומט זה כבר לא זה,

ה+ של הדאסטר דיזל 4X4 זה הידני,

החדשים זה עם אוריה זה כבר לא זה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני שעתיים, mh53 כתב:

זה וסוזוקי SX4\קרוסאובר