Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,
בתהליך החלפת הרכב שאלתי את אחראי הרכב אצלנו אם יש אפשרות לקבל פוקוס אקטיב טורר, התשובה הייתה שחברת הליסינג לא מציעה לנו את הרכב.
אנחנו חברה גדולה עם מאות רכבים וגם ספקית הליסינג היא אחת הגדולות.
ההשערה היחידה שלי שהמחיר שמציע היבואן לחברת הליסינג כבר לא אטרקטיבי בשבילם.

האם דלק מוטורס לא מכוונים כבר לקהל הליסינג?

פורסם

190 מתוך 646 דגמי פורד שנמכרו מתחילת השנה, נמכרו לחברות ליסינג. הרבה פחות מבעבר.

שמירת הערך של פורד איננה כשהיתה בעבר בגלל הדגם הבעייתי של 2011-2015.

חברות הליסינג ספגו הפסדים גדולים בגלל זה, ולכן הן מתמחרות את דגמי פורד בערך גרט נמוך יותר - מה שמעלה את מחיר הליסינג, והופך אותו לפחות אטרקטיבי.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מעניין, לא חשבתי על עניין ערך הגרט.
מבאס, כי הרכב נותן תמורה מעולה והשווי שימוש שלו תחרותי ביחס למתחרות (בהנחה והטבת ההיברידיות תתבטל).

פורסם

בדיוק על זה רשמתי כאן:

https://car-pad.co.il/טיפים-ומחשבות/delekmotors/

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

תודה! קראתי עכשיו, ניתוח מעניין ומבאס.
בדיוק לקחתי קיה סיד SW. אם הפוקוס הייתה זמינה, הייתי לוקח אותה בעצימת עיניים ועם קצת התרגשות שהסיד לא מצליחה לעורר בי.

עריכה אחרונה על ידי דור--
פורסם

בתור אחד שהחזיק רכב כזה במשך שנה בערך, דגם stline, מכרתי אותה ומרוצה מאוד מההחלטה,

הרכב הזה לא עבר בקרת איכות כמו שצריך יש דברים ממש הפריעו לי כמו תקלות קטנות ,  רעידות בלתי נסבלות בשיוט, מולטימדיה מעצבנת וכו...

אך אני מאמין שהליסינג יברחו מהם מצריכת הדלק הנוראית, מחוץ לעיר דווקא מקובל, אך עירוני הכי רגוע שאפשר נע בין 7.5 ל8 פלוס ק"מ לליטר.

פורסם

לקורולה יש מולטימדיה מעצבנת לא פחות, אנשים מתלוננים בקבוצות וואצאפ על ניתוקים, אי קליטת לווינים, קפיאות, סאונד גרוע בשיחות ועוד ועוד, והקורולה נמכרת יופי :)

לא הייתי מייחס חשיבות יתרה למולטימדיה.

לגבי רעידות בשיוט, לא מכיר, לא יודע לומר, לי אישית זה לא היה מפריע ביחס לתמורה המתקבלת 

• אהבתי 1
פורסם

ישלי תחושה שבדלק מוטורס מתרכזים בביצי הזהב שמטילות מכירות BMW.

אצלנו בחברה צי המונה מאות רכבים כאשר ברחרת המחדל היא יונדאי איוניק או אלנטרה. כדי לקבל רכב אחר, צריך להיות בהסדר מיוחד וגם זה מותנה באישור...

בהסדר המיוחד אני יודע שקיבלו אוקטביה (כמוני) ומאזדה 3.

מישהי ביקשה פוקוס אקטיב טורר וסורבה.

אני לא מבין את דלק, הם נכוו קשות עם הפוקוס ותיבת ההילוכים, אך ערוץ הליסינג הוא הדרך הטובה להחזיר את הרכב לתמונה.

הם מציעים תמורה לא רעה למחיר: מנוע חזק ואבזור עשיר ביחד עם מראה פנאי נחשק.

את מדיניות ההנחות הנדיבות לשוק המוסדי הם מכירים היטב.

במחיר עוב לחברות הליסינג, הפוקוס תהיה אטרקטיבית תחברות הליסינג והעובדים ומאות פוקוסים יעלו על הכביש (במיוחד עכשיו כשהטבת המס לרכב היברידי עומדת להסתיים).

כאשר לפוקוס תהיה נוכחות, הוא גם יצליח להימכר בשוק הפרטי (אומנם במספרים נמוכים כי הוא לא גיפון... אבל בכל זאת).

הפוקוס גם תניב להם רווחים מחלקי החילוף... באמת לא מבין כותם

• מעניין 1
פורסם

לטענת דלק הם היו צריכים לקבל גב מהיצרן בחו"ל, וברגע שלא קיבלו מי שמשלם את המחיר זה המותג.

אם יש תקלה גלובלית, והיצרן לא נותן גב ליבואן, אז הוא לא יכול להתפלא שהיבואן לא דוחף את המותג.

בטח לשוק המוסדי שחטף כאפה עם הפוקוס הקודמת, בשביל לקנות שוב פורד היבואן יצטרך להתכופף, או שהיצרן יצטרך להתכופף.

אם אף אחד לא מתכופף, אז השוק המוסדי לא קנה ולא יקנה פורד, או יתמחר אותו כל כך גבוה, שהלקוחות של הליסינג בעצמם יוותרו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמו שזה נראה, סיכוי טוב שהדור הזה של פוקוס יהיה גם האחרון, אז נראה שלא מתאמצים יותר מדי לדחוף אותו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בדיוק היום הצטרכתי לבחור מכונית בליסינג. בגלל שהנסועה השנתית הצפויה כ-40 אלף סה"כ עליתי לקטגוריה של רכבים חסכוניים.

אז בחברת הליסינג (אלבר אני חושב) אין כרגע צפי לשום דגם דיזל מבחינת זמני אספקה. בכלל. 

אני ממש קיוויתי שיתנו איזו מגאן או (בחלום) פוקוס דיזל. 

בסוף הוזמנה איוניק (הברירה היחידה שנתנו לי מולה הייתה קורולה היברידית. המולטימדיה המקומית שברה אותי. והגיר. והמנוע הרועש והחלשלוש. בטח ביום שאקבל את הרכב טויוטה יתחילו להביא את ה-2 ליטר)

פורסם

עשית נסיעת מבחן על הקורולה?
היא לא מבריקה בביצועים אבל גם לא חלשה במיוחד.
מה שמנע ממני לקחת אותה זה כסא הנהג הלא נוח, ותנוחת הנהיגה הנמוכה מדי, גם ביחס לפרייבטים.

פורסם

דור תודה,

עשיתי נסיעה קצרה והיא דווקא הרגישה נוחה יחסית מבחינת התנהגות.

השילדה החדשה נהדרת. חד משמעית.

במישור הכוח והתיבה בסדר (ואומנם ברוב הנסיעות שלי זה יספק) בעוד שבשטח הררי ממש לא.

שתי הנקודות שציינת נכונות, כסא לא מספיק נוח וישיבה על הרצפה. אני היום בקקטוס שהוא גבוה בלי להיות ממש גבוה, אבל אני יכול לחיות עם זה.

תכלס, מולטימדיה איכותית מקורית הייתה מוסיפה המון נקודות לקורולה, כי יותר ממה שאני רוצה מולטימדיה איכותית אני יותר לא רוצה מערכת זבל איטית שמתקינים פה.

האמת שהייתי צריך להחליט בתוך 3 שעות כדי שישריינו לי רכב, יש ממש בעיות אספקה ואין צפי סביר להגעה של המון רכבים, אז לצערי לא ביצעתי שרשור התייעצות כמו שחשבתי לעשות, לא הלכתי לאולמות תצוגה לבדוק אבל תחושת הבטן שלי הייתה לכיוון האיוניק ולא הקורולה.

• תוכן חדש...