Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לאחרונה להיות בכמה מגרשי טרייד אין של היבואנים.

כמעט כול הנציגים בכול החברות ניסו לשקר בקשר למחירון הבסיס של הרכב שלי(כאשר שקלתי לעשות טרייד) , וגם במחירון של  הרכב שרציתי לקנות.

וכשאני אומר שקר, אני אומר מתכוון לשקר מוחלט, לא לחוסר שקלול חודש או יד. 

אז אני כן מבין, ולי קצת קשה יותר לספר סיפורי סבתא, אבל להרבה אנשים תמימים, שלא מבינים, זה מאוד קל. 

אז זה שזה לא אתי, כולם יסכימו, אבל הרבה יחשבו שזה "בעיה של הבנאדם שלא פותח מחירון".

אז אני לא בטוח כמה זה רק לא אתי, הרי בכול זאת המחירון זה לא רק "קו מנחה", אלא יש לו משמעות שכן חברות הביטוח מסתמכות עליו. אין איזה חוק של "גילוי נאות" בעניין? 

אגב, אני לא בא נגד הרצון של חברת הליסינג להרוויח. מצידי שירוויחו כמה שבא להם, אם הבנאדם שמולם מוכן לשלם על הנוחות של מפתח תמורת מפתח, זה עניין שלו בלבד. לי רק מפריע המרמה והשקרים שלא משקפים כמה זה באמת עולה לו.

פורסם

צודק לגמרי.

לא מסתדר לי שאנשים שמתכוונים לקנות רכב בכמה עשרות אלפי שקלים, "חוסכים" בקניית חוברת המחירון.

בכל מקרה , אני נוטה לא להאמין לאף מלה של נציג מכירות, גם אם יגיד שהיום יום שלישי, אני אומר שאני רוצה לבדוק.

אם כבר רוצים רכב ממגרש, לבדוק רחוק ממיקום המגרש.

בדקתי פעם במכון בראשון לציון שהיה קרוב יחסית למגרש, והמכון לא "גילה" שהרכב עבר צביעה.

• אהבתי 2

סלע

פורסם

חינוך.

וענישה קשה ללא הוכחת נזק, לדוגמא שלילת רשיון למגרש

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

מאחר שהיום המחירונים השונים זמינים לקהל הרחב. להסתכל במחירון ולהבין אותו זה שלב לפני שאתה נכנס למקום כדי לעשות טרייד. 

אף פעם לא להסתמך על מה שאיש מכירות אומר - בשום מקום. תמיד להטיל ספק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעתיים, zvit כתב:

אף פעם לא להסתמך על מה שאיש מכירות אומר - בשום מקום. תמיד להטיל ספק.

איכשהו זה הזכיר לי את זה:

Dead-parrot-2.thumb.jpg.616fcb7a63523feaca66c55d0db906d3.jpg

• מצחיק 11

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

למי שמחפש הרבה החוברת נוחה יותר לשימוש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ביום שסוחרי מכוניות יתחילו לדבר אמת, השמש תזרח במערב.

כתוב כבר במשנה בפרקי אבות לא לחתן את הבת שלך עם סוחר מכוניות משומשות. מה שמוזר, שיש אנשים שלא יודעים את זה.

• מצחיק 6

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

זה נכון שמצד אחד, המגרשים\חברות, משחקים עם המחירים לכיוון שלהם, כמובן.

ומצד שני, קבוצת לוי יחק טוענת, שהאחריות על התוכן, היא על המשתמש בלבד, וגם שהם אינם אחראים לטעויות שיימצאו בחוברת, ועוד משפטים בסגנון.

בקיצור כל אלה, משחקים לטובת מגרשים של הסוחרם. 

לקוח ש"ממהר" להחליף את רכבו, מול החברות הללו, תמיד יפסיד. לפעמים הרבה, ולא תמיד ייצא משם עם רכב כפי  שהוא רצה.

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

נפוץ ונורמלי כן, אך ממש ממש לא תקין @Hagaix

אין שום סיבה לקבל בשוויון נפש כאלו תופעות פסולות. It's Business הן אינן מילות קסם.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם

ברגע שמישהו יגיע עם זה לבית משפט, עד אז הם ימשיכו, בעצם גם אחרי כי בישראל המקסימום שהם יחטפו זה לקבל חזרה את הרכב שנרכש. 

פורסם

לא יעבוד.

בעל פה יגיד לך המחירון הוא X וצריך להוריד לך א ב ג לפי המצב של הרכב. במידה והוא קונה ממך.

במידה והוא מוכר לך יגיד לך המחירון הוא Y ואני מוכר לך בX.

בחוזה יהיה כתוב "הקונה ישלם / יקבל X עבור הרכב".

כשתבוא לתבוע, לא יהיה כתוב על שום מסמך שהמחירון הוא X.

השופט יאמר לך, אתה הסכמת לשלם/לקבל X על הרכב ולא וידאת מה מחיר השוק שלו.

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...