Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגד גנבי חשמל אפשר לעשות מפסק עם מפתח/צ׳יפ/קוד/אפליקציה.

לפני 3 שעות, Shmelov כתב:

אנשים מחנים GTI בפאבלות בברזיל ולא קורה כלום.😝

אנשים שמחנים GTI בפאבלות בברזיל זה אנשים שכולם יודעים טוב מאוד מה הוא יעשה לך אם תסתכל על האוטו שלו בצורה לא טובה.

זה כמו לראות S קלאס דנדשה חונה בשכונת מצוקה.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 53 דקות, Legend כתב:

סקרן לדעת כמה עולה לסלול קו מתח מהדירה/מחסן ועד לעמדת טעינה.

זה החלק המאתגר בסיפור.

יש על זה שרשור שלם, תריץ חיפוש על מילות מפתח רלוונטיות, אין צורך בשידור חוזר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

הנה עמדה פרטית ששייכת לבית מלון על המדרכה הציבורית בבוסטון. כפי שניתן לראות אלו עמדות טעינה של טסלה שזהות לעמדות שאנשים מתקינים בביתם. אין בעמדות האלו שום קורא כרטיסים, מסך, RFID או מנעול שמונע ממישהו לחבר לרכב ולטעון.

362727.jpg

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם

עם כל הכבוד וכמה שזה ילך בחו"ל, בארץ עמדה ציבורית מהר מאוד תגמר ברצח, מכות, ומה לא...

אני בלי עמדת טעינה פרטית שלי במחינה פרטית או בבית פרטי, לא אחשוב לרגע לקנות רכב חשמלי בארץ.

• רעיון גרוע 1
פורסם

די כבר עם מהלך המחשבה הזה?!!!

אתה רוצה שכולם ירוצו לעבור לרכב חשמלי בגלל שאתה בחרתה כך? ,המדינה שאתה גר בה שונה מהותית מישראל,

אני אסביר לך למה לא קרה, כי עדיין יש קמצוץ קטן מאוד של רכבים חשמליים,

היום יש סביב ה3.5 מליון רכבים שנוסעים על כבייש ישראל מתוכם רק 7500 חשמליות, שזה אפילו לא רבע אחוז אחד.

כאשר יהיו חצי מליון חשמליות בארץ תהיה כאן מלחמת עולם שלישית, אנרכיה, ומה לא...

בוא תראה את נהגי ישראל,

כבר עוקפים בשיירות מהשוליים/ תחנות הדלק/תחנות אוטובוס,

אתה יודע כמה פעמים בחודש יצא לי להתווכח עם נהגים אחרים שגנבו לי את החניה?

רוצה לראות כמה נהגים לא נכים חונים בחניית נכה? אפילו לכמה דקות? ועוד לא הגעתי לחניות שמסומנות לבעלי תינוקנות, זה לגמרי להמלצה בלבד במדינת ישראל,

רוצה לראות כמה חוסמים אותי בחניה כל יום?

ישראל זה לא אירופה ולא ארה"ב, וכאן כל עוד אין לך רכוש פרטי ביד חוקית שלך, ינסו לקחת לך אותו בכח בעל כורחך, סטו.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 דקות, wildlands2019 כתב:

אני בלי עמדת טעינה פרטית שלי במחינה פרטית או בבית פרטי, לא אחשוב לרגע לקנות רכב חשמלי בארץ

לדעתי אתה מגזים.
לפי ההיגיון הזה לא היית צריך לקנות בכלל רכב כי אין לך חניה פרטית, וכל עוד אין לך רכוש פרטי ביד שלך ינסו לקחת ממך אותו בכח.
נכון לעכשיו כן, למי שאין חניה פרטית לא כדאי לרכוש רכב חשמלי בגלל ששאין מספיק עמדות טעינה ציבוריות. אבל אל תצייר את זה כאילו בחו"ל חיים רק אנשים מנומסים ומתורבתים ופה כולנו ערסים מסוכנים ומשוגעים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, wildlands2019 כתב:

ישראל זה לא אירופה ולא ארה"ב, וכאן כל עוד אין לך רכוש פרטי ביד חוקית שלך, ינסו לקחת לך אותו בכח בעל כורחך, סטו.

אתה לא חושב שקצת הגזמת? כל פעם שאתה חונה חולית מאבטחים נפרסת במארב כוכב מסביב לרכב?

לפני 3 דקות, ch2856 כתב:

מפגע סבבתי נוראי. 

מה בדיוק מפגע בעמדת טעינה שמישהו מקים בחנייה הפרטית שלו? מה אתה פוחד, שאלקטרונים ינזלו על הכביש?

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם

תישפך אבקת חשמל

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, eladts כתב:

אתה לא חושב שקצת הגזמת? כל פעם שאתה חונה חולית מאבטחים נפרסת במארב כוכב מסביב לרכב?

לא יודע מי מכם צודק אבל אני כן יכול להבין את @wildlands2019

תגור בדרום ותקנה טויוטה קורולה,

אני אתחיל לספור את הדקות עד לפריצה.

יש אנשים שנרצחו בגלל ריב על חנייה,

אחד מהם היה חבר שלי.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...