Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה חשובה.

יש לי אפלאוז 92 ידני.

איך אני בודק שמן גיר?

הבנתי שיש איזה בורג מתחת לרכב. ראיתי אצלי הוא ליד גלגל השמאלי.

אין לי מדיד בדיקה של השמן אבל ראיתי שביחידה הזאת (הגיר) למעלה (מכסה מנוע פתוח) יש איזה צינורית שנכנסת ויש עוד בורג דומה לזה שמתחת.

פתחתי את הצינורית ויש שם איזה חוט ברזל שנכנס לדופן של הרכב (כמו חיוט שנכנס בפנים) אז מה זה הדבר הזה. והאם באמת אני צריך לפתוח את הבורג למטה (כמו שראיתי בכמה הודעות קודמות) ולראות האם נוזל משם שמן. אם כן מה זה אומר שהשמן פול? כביכול הבורג זה מפלס גבוה או שצריך לבדוק אחרת.

ואם צריך למלות אז איך מלמעלה או מלמטה עם משמנת (מזרק).

תודה מראש לכל התגובות ואם צריך אני יכול לצלם את כל מה שאני הסברתי כאן.

פורסם

לגבי הבורג הבנתי אבל יש לי עוד כמה דברים שלא הבנתי.

למשל הבורג שמדברים עליו הוא ממש מתחת לאוטו וממש בתחתית המיכל כביכול בורג ריקון ויש בורג מלמעלה כפי שאמרתי כניראה בורג מילוי לפי מה שניראה לי.

אז לפני שאני מתחיל לעשות בלאגן ולא אדע אחרי זה מה לפתוח ומה לסגור מישהו מוכן לתת הסבר ממשי.

תודה רבה.

פורסם

אני לא בקיא בדייהטסו, אבל בד"כ הבורג התחתון הוא בורג ניקוז (להחלפת שמן) והבורג העליון משמש למילוי וגם בשביל לבדוק את מפלס השמן.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...