Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נדמה לי או שזה נהיה גרוע יותר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מגיע כבר לרמות שאי אפשר לסבול...

אני נוסע בכביש - לא משנה אם זה בנמיר או באיילון או בדרום או בצפון בעיר או בכפר בעמק או בהר - הם בכל מקום !!! זה נראה כאילו אין כבר אף אחד שנוסע כמו שצריך !!! אף אחד :x

יותר ויותר בימים האחרונים אני מוצא את עצמי כמעט בוכה ("כמעט בוכה" = "מדבר אל עצמי בקול עצבני") אף אחד כבר לא מאותת, אלא אם זה איתות שלאחר מעשה (שנשאר עוד שעה), אנשים אפילו כבר לא צופרים (בחיי) - גם לזה כבר אין להם כוח (והצופר לפעמים על המנוף של האיתות, הם פוחדים שתוך צפירה יצא להם בטעות איתות?), ג'יפים, עמוסים במשפחות וילדים קטנים וסלים של פיקניק (ומנגל) מזגזגים בין מכוניות בכביש המהיר במרווח שלא מספיק אפילו לחנייה (אלא אם אתה ג'יפ, עם קצת כוח תחנה בכל מקום), האופנועים והקטנוענים כבר ויתרו כנראה והם מוכנים להתאבד בכל רגע שייקראו לכך על ידי מנהיגם הרוחני (שהוא האופנוע עצמו) ... :cry:

כמות השטויות והטמטום שאני רואה היום בכביש ב-5 דקות הייתי רואה פעם ביום שלם. וזה לא שאני נהיה רגיש יותר. אם כבר הייתי צריך כבר להתרגל. לא, אני בטוח שזה לא אני, זה באמת נהיה גרוע יותר. כאילו שעמישראל הגיע לאיזו מסה קריטית של אדישות, מין ערבוב קטלני של ייאוש כלכלי, עייפות מדינית, עמימות בטחונית וזלזול תחבורתי שלא משאיר לאף אחד כוח, או עניין, או רצון לחשוב על אחרים או אפילו על עצמו.

זה כמובן לא רק בכביש. אני גר ליד פארק הירקון כבר כמה שנים, וכמות הלכלוך שעפה שם בימים האחרונים עולה על כל היקף טינופת שהיה שם בעבר. ברדיו כבר אין כלום חוץ מתכניות "המראיין צועק על המרואיין שיורד על המאזינים שמתקרצצים על המראיין (או להיפך)", דודו טופז כבר נשך כל דבר שאפשר לנשוך ואני חושד שהוא הוא נושך הישבנים בפרסומת של לי קופר (והשוטרת הערפדית שם היא רק להסוואה, ביומיום היא במתנ"א) וארצות הברית הופכת לאופציה יותר ויותר אטרקטיבית מיום ליום (אבל עדיין לא לגמרי. באיזה שנה יתחילו למכור שם אלפא רומאו?)

וזה עוד לפני שהקיץ התחיל !!! :shock:

אלוהים יודע מה הולך להיות פה ביולי-אוגוסט.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מוזר, אבל גם אני שמתי לב לזה. אני אמנם לא ממהר לצאת בהצהרות כמוך :wink: אבל זה באמת הפתיע אותי מספר פעמים בשבועות האחרונים. פתאום הכל נדמה יותר עצבני אפילו מהרגיל. בדרך חזרה הביתה מהצפון בשבת, למשל, נסעתי מאזור ראש הנקרה דרומה עד למחלף כפר שמריהו, נדמה היה כי כל הנהגים עצבניים בטירוף. נוסעים 130-140 תוך כדי זיגזוגים, מנסים לעקוף בכל הזדמנות, נדחפים... לרוב אני רגיל להיות הראשון בכביש, לעקוף כמעט את כולם, לגרום להם לפנות את הנתיב השמאלי כמה שניות אחרי שהגעתי מאחוריהם, פשוט על ידי העובדה שאני "יושב" להם על הזנב. עכשיו זה הרבה יותר קשה - נדמה כי כולם עשו איזה סוויץ' במוח - האביב הגיע, הקיץ מתקרב, צריך לנסוע כמו מטורפים.

או אולי זו תקופת החגים, מי יודע :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
וזה עוד לפני שהקיץ התחיל !!! :shock:

אלוהים יודע מה הולך להיות פה ביולי-אוגוסט.

צריך להכריז על מבצע לאומי לבדיקה ותיקון מזגנים לרכב (בחינם/מסובסד

ע"י המדינה :lol: ), או שהלך עלינו... :roll:

רציתי להוסיף קריצה בסוף, אבל הבנתי שלצערי זה לא ממש מצחיק. :roll:

MCS 2008

פורסם

אני נאלץ להסכים. לא יוצא לי ליסוע הרבה על הרכב במהלך השבוע, במיוחד לא בשעות

הנוראיות של הסטמפיד לעבודה או חזרה משם. אבל מדי פעם יוצא לי לדגום את הכבישים

בשעות יותר עמוסות, ושמתי לב שכל פעם שאני נחשף לזוועה הזאת, המצב מחמיר.

בפעם האחרונה שנסעתי בשעות שעוד יש רכבים על הכביש הגעתי ליעד מיואש לחלוטין,

עם טינה עזה כלפי המין האנושי.

פורסם
בפעם האחרונה שנסעתי בשעות שעוד יש רכבים על הכביש הגעתי ליעד מיואש לחלוטין,

עם טינה עזה כלפי המין האנושי.

אתה לא יודע שרק תרגול ממושך בפקקים כאלו ובכלל מול נהגים כאלו יחשל אותך מפני התחושה הזאת?? :wink:

ובאופן כללי - תקופת החגים מתאפיינת בצניחה משמעותית של רמת הנהגים... (רק אתמול בערב "הופתעתי" על ידי נהג חכם במיוחד שהחליט לנסוע ולא לאט באין כניסה, מולי)

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

אי ריכוז אינו רק בכביש :?

במהלך היומיים האחרונים(בעצם חצאי ימים) כבר הפסקתי לספור את כמות האנשים שכמעט דרסו אותי על מסלול הרישוי :shock:

אנשים פשוט עושים הכל מלבד להיות מרוכזים :x

(1)מושחחים בני לוויתם.

(2)מתעסקים עם הילדים ומוצאים זמן גם להסביר להם מה הבוחן בודק.

(3)סוגרים חלונות ומשוחחים בסלולר ושכולם יקפצו להם.

ועוד כהנה וכהנה...

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

רגע אחד,

מה - אתם רוצים להגיד שאנחנו לא חיים במדינת "הכל מותר" ?

וגם לא במדינת "הכל אפשרי" ?

כי לפי איך שאנשים נוהגים בכביש, רוב הזמן נדמה לי שנקודת המוצא שלהם היא שלכל פעולה שהם יעשו - הנהגים מסביבם כבר יתאימו את עצמם אליה, ושאין שום חוק שאוסר לנהוג בכל דרך שנראית להם ..

דני G.

פורסם
לא יודע מה איתכם במרכז, אבל אצלנו בחיפה , היקום המקביל, הכל רגוע ונינוח.

שלכם, מתן.

בסופ"ש האחרון הייתי באזור המרכז והרגשתי זאת על בשרי....

ב5 דקות נסיעה ברחוב הראשי של פ"ת בשעות הצהריים של יום שישי כמעט נכנסו בי 7 נהגים, בחיי ספרתי....

עושה רושם שהמושג לאותת ולבדוק אם הנתיב פנוי לא קיים באזור הזה....

פורסם

ואני הייתי בעכו ונהריה בסופ"ש ובמזל לא חזרתי הביתה במונית....

כמעט נכנסו בי 2 מוניות, משאית ו2 פרייווטים...

ישראלי זה ישראלי. אל תשכנעו את עצמכם שלא...

:-)

פורסם
לא יודע מה איתכם במרכז, אבל אצלנו בחיפה , היקום המקביל, הכל רגוע ונינוח.

שלכם, מתן.

בסופ"ש האחרון הייתי באזור המרכז והרגשתי זאת על בשרי....

ב5 דקות נסיעה ברחוב הראשי של פ"ת בשעות הצהריים של יום שישי כמעט נכנסו בי 7 נהגים, בחיי ספרתי....

עושה רושם שהמושג לאותת ולבדוק אם הנתיב פנוי לא קיים באזור הזה....

ימי שישי זה בכלל תירוץ טוב לנהוג כמו דביל מוחלט. אתה יודע איך זה - יום שישי כולם ממהרים לאנשהו. כולם מנסים להגיע לירקן או לסופר לפני שיגמרו התפוזים או הלחם, וזה סיבה טובה לחתוך כל מה שרק ניתן. עוד שלל תירוצים טובים לנהוג גרוע - גשם ראשון, חגים, פקקים והרשימה עוד ארוכה לצערי.

ולגבי איתות - יש דבר כזה? לא הוציאו איזה חוק שלא חייבים? 100%?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

החג אנשים נוסעים באופן מסוכן.

ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לטראנו שביום שבת באיילון דרום עבר על אי תנועה לתוך הנתיב שלי איפה שההתפצלות לירושלים וכמעט העיף אותי קיבינימאט אם לא הייתי לוחץ על הבלמים :mad:. ארצה גם להודות לכל השמאלנים והחותכים למינהם שגרמו לי להרגיש עירני על הכביש ואף לנסוע באופן אגרסיבי בשביל להמנע מתאונות, חג שמח לכם ולמשפחותכם שאותם אתם מנסים להרוג. מי יתן ותפגשו את העמוד הקרוב אליכם. מצמץ

פורסם

פה לא אמריקה, בריטניה, איטליה, צרפת וכו'.

פה ישראל, אין לנו כלום... כולם עצבניים, ולחלק גם לא אכפת למות.

ואני אומר: רוצים למות? עזריאלי מספיק גבוה, אבל בכביש זה בא

גם על חשבון אחרים!

רוצים להתפרק? תביאו ביד.

חאלס :mad:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...