Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים בעיניי לא מסתכלים על זה נכון. אני גדלתי לאב מכונאי ובוחן רכב אז מן הסתם הושפעתי, אבל טסט בעיניי זה בגדר רע הכרחי כי אחרת אנשים ייסעו פה בלי בלמים בולמים וסרנים וכולנו חיים פה ויודעים שזו האמת. התשלום השנתי למשרד התחבורה שערורייתי, הבדיקה עצמה זה משהו חיובי בעיניי בסה"כ עם כל הנורות החלשות, מספר מחוק, פח, אפוד ושאר ירקות. פעם בשנה בודקים לאנשים אם הרכב בטיחותי ולא ימצאו עצמם בסיבוב בלי בלמים או בלי גלגל. משהו שכבר קרה בארץ. אני חושב שאדם צריך להיות מבסוט שאיש מקצוע בודק לו את הרכב אחת לשנה ואומר לו אם הוא תקין, ואם צריך לסדר משהו, והוא יכול לעשות נסיעות ביומיום או נסיעות ארוכות בלי חשש. האלטרנטיבות לבדיקה הזו גרועות בהרבה ולא בטוח ששום סכום כסף יפצה מישהו שמצא עצמו בלי בלמים בסיבוב עם המשפחה, או מול ילד שחצה את הכביש.

• אהבתי 1
פורסם

קרה לי פעם אחת שהמתנתי שעה ויותר בתור לטסט, וזה היה במכון שבו אי אפשר להחלץ מהתור אפילו לפני הבודקה בכניסה. לא חזרתי לשם למרות שהוא הקרוב ביותר לביתי. אבל זה גם עניין של מזל. לפני חודשיים הגעתי בסביבות 11 למכון שבו אני מעביר טסט בדנים האחרונות, מצאתי תור ארוך - עשיתי אחורה פנה, חזרתי כעבור יומיים כמה דקות אחרי הפתיחה ותוך 15 דקות הייתי בדרכי הביתה.

גם לי יש ניסיון של איזה 70-80 טסטים, ונדמה לי שלא פוסלים יותר מידי על שטויות. אבל זה קורה. לפעמים אני תוהה האם לא כדאי להשאיר איזה וישר קרוע כדי שלא ימצאו (או ימציאו) משהו יותר יקר או גוזל זמן. אבל בשנים האחרונות עברתי למדיניות של טיפול תקופתי לפני הטסט (נסועה נמוכה, אז אין בעיית תזמון), וכנראה שזה פותר את הבעיה.

וכדי לצדד בהעברת הטסט לבד - אבא שלי נהג לקחת את הרכב לטסט בעצמו עד גיל 91. לכל היותר נעזר באחד הבוחנים כדי להעביר את הרכב מעל הבור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגמרי בעד (לרכבים ישנים בעיקר)

אמא שלי הייתה עושה את זה שנים עם הרכבים שלה (כולם רכבים ישנים יש לציין)

הייתה משלמת למוסך הקבוע שלה משאירה את הרכב לכמה שעות (טיפול שנתי פלוס טסט) מוסיפה 150שח פלוס מחיר הטיפול ואוספת את הרכב עם טסט וטיפול. 

אם הייתה הולכת לבד בחיים לא הייתה עוברת טסט, ולא על דברים שמשפיעים על בטיחות הרכב…

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...