Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצעי רכב ינואר 2026...

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.cartube.co.il/מבצעי-רכב/מבצעי-רכב-חדש/מבצעי-אפס-קילומטר-לשנה-החדשה-ינואר-2026

איזו חגיגה ...

הסכין באויר והמחירים נחתכים..

דגמים שרק הגיעו לארץ כמו למשל הסיליון 5 של BYD בהנחה של 14K ומגיעה למחיר של 153K

האומודה אשר הושקה לפני שבוע -ים בהנחה של 13.5K ומוצעת במחיר של 171.5K

מלכת הליסינג טיגו 7 נמכרת בהנחה של 12Kומגיעה למחיר של 158K...

BYD סיל 5 , המקבילה של האיריזו 8 נחתכת ב 24K למחיר של 151K.

ואם בארזים נפלה שלהבת , מה תגידו על טוסון הייבריד במחיר של 183K כאשר הושקה ב 200K ..

אולי באיזה שהיא צורה שוק הרכב יחזור לשפיות יחסית ?

פורסם

אם אני מבין נכון, המחיר מחירון של רכב חדש לא ירד בכלום? הם עושים "מחיר" על רכב יד2 (כלומר יד 1 זה היבואן). 

זה טוב למי שרוצה לרכוש יד2  במחיר זול יותר אבל מי שרוצה לרכוש רכב חדש בלי בעלים קודמים משלם את אותם המחירים ההזויים שהיו עד עכשיו.

אני צודק? היבואנים לא עושים "טובה" ללקוח אלא לעצמם..

פורסם

רכב 0 ק"מ זה רכב חדש, פשוט ישב אצל היבואן מעל שנה. בהנחה גדולה זה משתלם.

אבא שלי רכש mg5 בהנחה של כמעט 50 אלף. מאשר הייתה רק כשהגיעה לכאן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רוב האתרים האלה, עובדים עם היבואנים ומן הסתם גם מפרסמים אותם, לכן צריך תמיד לשים לב לאותיות הקטנות. 

זה שזה פרסום בינואר 2026, לא מחייב שהרכבים שנת 2026, רובם הגדול כניראה 2025, וזה משנה במחירון מן הסתם 

למשל MG HS היברידית, מפרסמים ב 162 אלף, אבל אם הרכב הוא שנתון 2025 אז המחירון לוי יצחק אמור להיות סביב ה-150 אלף. 

זה לא משהו חדש, והרשות להגנת הצרכן כבר מודעת לטריקים האלה לפחות חצי שנה, חבל שעדיין לא עושים כלום נגד זה. 

פורסם

חגיגה? ירידת ערך על יד 2 מודל 2025 לרכב שאולי עמד שנה בשמש. הם צריכים להוריד כפול בשביל שזה יהפוך לקצת משתלם.

אלו רכבים שבעיניי צריך להוריד להם לפחות 25%-30% בשביל שיהפכו לדיל משתלם באמת.

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
בתאריך 31.12.2025 בשעה 17:08, 3n כתב:

https://www.cartube.co.il/מבצעי-רכב/מבצעי-רכב-חדש/מבצעי-אפס-קילומטר-לשנה-החדשה-ינואר-2026

איזו חגיגה ...

הסכין באויר והמחירים נחתכים..

דגמים שרק הגיעו לארץ כמו למשל הסיליון 5 של BYD בהנחה של 14K ומגיעה למחיר של 153K

האומודה אשר הושקה לפני שבוע -ים בהנחה של 13.5K ומוצעת במחיר של 171.5K

מלכת הליסינג טיגו 7 נמכרת בהנחה של 12Kומגיעה למחיר של 158K...

BYD סיל 5 , המקבילה של האיריזו 8 נחתכת ב 24K למחיר של 151K.

ואם בארזים נפלה שלהבת , מה תגידו על טוסון הייבריד במחיר של 183K כאשר הושקה ב 200K ..

אולי באיזה שהיא צורה שוק הרכב יחזור לשפיות יחסית ?

לא רואה פה שפיות. אלה בסכ״ה מחירי אפס קילומטר משהו שרץ הרבה שנים וחוסר השפיות במחירים משתקף גם שם. 

לדוגמא ב 2018 אח שלי רכש מאזדה 3  חדשה ב 0 קילומטר ב 115 אלף שקל. מניח שדוגמא מקבילה ב 0 קילומטר של היום זה עדיין עשרות אלפי שקלים מעל אז היחס בסכ״ה נשמר. 

זאת היתה עוד חצי בשורה אם היה מדובר פה ברכבי 00 מהיבואן שחתכו להם את המחיר ככה. זה בסכ״ה אותו מסלול שקיים שנים רק שחותך מחירים ממחיר מחירון הרבה יותר גבוה ומופרך זה הכל. 

עוד משהו וזאת רק דוגמא שאני מכיר ויודע באופן אישי לכן לא אתפלא אם זה נכון לעוד רכבים: הקרוסטרק שמוצע שם כמבצע נהדר של 158 אלף על מנוע 2 ליטר לעומת 177 מחירון. בפועל כרגע מוכרים דגם מתוח פנים עם מנוע חזק משמעותית של 2.5 ליטר עם כל התוספות (איתוראן שנדרש, כולל צבע רכב, מצלמות דרך, מרים שמשות וכו׳) על הכביש (לא כולל רישוי כמו במבצע הזה שלא כולל רישוי) במחיר נמוך יותר משמעותית מהמחירון המתואר של ה 177 לגרסת 2 ליטר (לפני תוספות) . 

זאת אומרת ההפרש לרכב חדש 00 עם מנוע משופר משמעותית ועוד כמה תוספות שיש במתיחה קטן יותר משמעותית מה 19 המתוארים על הכביש בפועל. עדיין נשמעת עסקה טובה? לא ממש. 

אז זאת דוגמא שאני ספציפית מכיר אבל לא אתפלא אם נכונה להרבה רכבים שם. הנקודה היא שלהשוות בין איזה מחירון שרירותי של היבואן ל 0 קילומטר זאת לא באמת אינדיקציה, בפועל יכולות להיות הנחות משמעותיות לרכב 00 שמחסלות את הטיפה אטרקטיביות שעוד אפשר לייחס למבצע פה. 

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

לא חגיגה ולא סכינים, אלו מחירים סבירים מבחינת היבואן, לדוגמא שלושת דגמי הצ'רי בקישור הם ברמת גימור Comfort, מראש לא מוכוונים לשוק הפרטי כך שצריך סיבה ממש טובה לרכוש רכב פחות מאובזר בגירסת ליסינג.

פורסם

רוב מכוניות יד 2 0 ק"מ היו באופן מסורתי ברמת גימור ליסינג והמחיר המוצהר שלהם היה פיקטיבי כדי לנפח את שווי צי הרכב של הליסינג (וגם לתת הנחות גדולות ביד 2 0 ק"מ?)

אם אני לא טועה השנה הצטרפו לחגיגה גם מכוניות מרמות גימור גבוהות יותר

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
בתאריך 1.1.2026 בשעה 14:07, נירו72 כתב:

חגיגה? ירידת ערך על יד 2 מודל 2025 לרכב שאולי עמד שנה בשמש. הם צריכים להוריד כפול בשביל שזה יהפוך לקצת משתלם.

אלו רכבים שבעיניי צריך להוריד להם לפחות 25%-30% בשביל שיהפכו לדיל משתלם באמת.

האומודה 7 רכב חדש לחלוטין, הסיליון 5 נחתה בארץ לפני מספר שבועות בלבד.

יש רכבים ותיקים ויש רכבים חדשים , צריך לברור היטב ולהבין מה אתה רוכש ואף להתמקח.

המחירים הללו מחלחלים לשוק והצרכן הנבון יודע לקחת את המחיר הזה לגשת לסוכנות ולהתמקח על המחיר.

פורסם (נערך)

לא ראיתי רכבים חשמליים בכתבה הזאת ולא ראיתי פרסומים אחרים על רכבים חשמליים במבצעים אטרקטיביים של יד ראשונה אפס ק"מ, למרות כל הכתבות הפופוליסטיות על מלאים ענקיים של רכבים חשמליים סינים שהיבואנים נתקעו איתם.

לא מעוניין ברכבי פלאג אין.

אולי יש כל מיני רכבי קרטון חשמליים סינים קומבינות מוטריות מדור קודם שאבד עליהם הכלח, שהיבואנים נתקעו איתם שאף אחד לא רוצה ושנמכרו בהתחלה במחירים מנופחים וגם כעת לאחר ההנחות שניתנות עליהם המחירים שלהם עדיין מנופחים, לעומת דור הרכבים החשמליים החדשים שהגיע לארץ לאחרונה במחירים מאד אטרקטיביים.

אבל לא ראיתי פרסומות עליהם חוץ מ- mg4 וג'ילי גיאומטרי במחירים לא אטרקטיביים בעיני.

אבל רכבים חשמליים מודרנים אין!

ואני מחפש קרוס אובר חשמלי מסגמנט c או d לקרוב משפחה שלי ובשמחה הייתי ממליץ לו לרכוש רכב יד ראשונה אפס ק"מ בהנחה מספיק טובה.

אבל אין לא מצאתי! אז מה זה כל הכתבות האלה על מלאים ענקיים תקועים? איפה הרכבים הללו?

אולי מוכרים אותם רק במגרשים בירכא וכו' ומגלים את המחירים רק למי שמגיע פיזית לשם? 

אם מישהו יכול להעלות קישורים למבצעים כאלה לקרוס אוברים כאלה אודה על כך או אם למישהו יש מידע לגבי רכבים שנמכרים במגרשים הללו וכו'.

עריכה אחרונה על ידי elielectric
פורסם
לפני 14 דקות, elielectric כתב:

לא ראיתי רכבים חשמליים בכתבה הזאת ולא ראיתי פרסומים אחרים על רכבים חשמליים במבצעים אטרקטיביים של יד ראשונה אפס ק"מ, למרות כל הכתבות הפופוליסטיות על מלאים ענקיים של רכבים חשמליים סינים שהיבואנים נתקעו איתם.

לא מעוניין ברכבי פלאג אין.

אולי יש כל מיני רכבי קרטון חשמליים סינים קומבינות מוטריות מדור קודם שאבד עליהם הכלח, שהיבואנים נתקעו איתם שאף אחד לא רוצה ושנמכרו בהתחלה במחירים מנופחים וגם כעת לאחר ההנחות שניתנות עליהם המחירים שלהם עדיין מנופחים, לעומת דור הרכבים החשמליים החדשים שהגיע לארץ לאחרונה במחירים מאד אטרקטיביים.

אבל לא ראיתי פרסומות עליהם חוץ מ- mg4 וג'ילי גיאומטרי במחירים לא אטרקטיביים בעיני.

אבל רכבים חשמליים מודרנים אין!

ואני מחפש קרוס אובר חשמלי מסגמנט c או d לקרוב משפחה שלי ובשמחה הייתי ממליץ לו לרכוש רכב יד ראשונה אפס ק"מ בהנחה מספיק טובה.

אבל אין לא מצאתי! אז מה זה כל הכתבות האלה על מלאים ענקיים תקועים? איפה הרכבים הללו?

אולי מוכרים אותם רק במגרשים בירכא וכו' ומגלים את המחירים רק למי שמגיע פיזית לשם? 

אם מישהו יכול להעלות קישורים למבצעים כאלה לקרוס אוברים כאלה אודה על כך או אם למישהו יש מידע לגבי רכבים שנמכרים במגרשים הללו וכו'.

חבל שאתה לא מוסיף גילוי נאות להודעות שלך. כל מי שיקרא את ההודעה שלך צריך לדעת עם מי יש לו עסק.

פורסם
לפני 9 שעות, 3n כתב:

האומודה 7 רכב חדש לחלוטין, הסיליון 5 נחתה בארץ לפני מספר שבועות בלבד.

יש רכבים ותיקים ויש רכבים חדשים , צריך לברור היטב ולהבין מה אתה רוכש ואף להתמקח.

המחירים הללו מחלחלים לשוק והצרכן הנבון יודע לקחת את המחיר הזה לגשת לסוכנות ולהתמקח על המחיר.

seres m5 נמכר כרגע ב 0 קילומטר ישירות מהיבואן. לפי מה שהבנתי, הם תלו תקוות גדולות בסינים והתאכזבו עד כה.ֿ

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 4.1.2026 בשעה 18:21, zaf כתב:

seres m5 נמכר כרגע ב 0 קילומטר ישירות מהיבואן. לפי מה שהבנתי, הם תלו תקוות גדולות בסינים והתאכזבו עד כה.ֿ

זה פשוט כל המתחרים של סרס (אקספנג G6, סקייוול) מוצעים במחירים נמוכים יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לדעתי היבואן של קיה, חשב שידחוף בכל מחיר וילך חזק ועכשיו מגיעה ההתפכחות,

גם את הEV6 הוא תמחר מוגזם ומשלם מחיר, גם את הנירו+ החשמלית כנ"ל - אז אולי זה דפוס של יבואן?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...