Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך מומלץ לאאודי

מעבר לפיתרון נפתר ע"י חולגי,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בשעה טובה רכשתי אאודי.

הרכב אינו חדש והוא בן 3 משמע הרכב אינו באחריות,

אני מחפש מוסך מומלץ לאאודי באיזור המרכז. בהזמדנות זו אשמח להתייעץ האם הייתם נצמדים למוסך של היבואן או עקב העובדה שהרכב אינו באחריות הייתם ממליצים ללכת למוסך שמתמחה ברכבי VAG אך אינו מורשה של היבואן? (לדוגמא - מוסך רון).

תודה

פורסם

כן, מוסך רון הכתובת בשבילך.

אבל אתה צריך לדעת שלא מדובר במוסך זול, אם כי הוא פחות יקר ממוסכי היבואן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הייתי מטפל באוטו הקודם אצל רון

מרוצה מאוד, הגעתי אליו אחרי שנים של ייאוש מהמוסכים של היבואן

רק בגלל שזה אוטו חדש (יחסית) תוהה אם כדאי לטפל לא אצל היבואן.

אני לא מחפש זול, אני מחפש מקצועי ואמין 

עריכה אחרונה על ידי superb
הוספת שורה
  • פיתרון
פורסם

אין כבר אחריות + רכב מקונצרן וואג = מוסך רון.

זו המשוואה לדעתי (לפחות למי שיכול להגיע לאיזור המרכז).

ואם היית מרוצה בעבר - על אחת כמה וכמה.

(לפעמים אני מצטער שאין לי כעת רכב לטיפול אצלו).

alfa 156 2.5.

פורסם

לניסיוני משך שנים, רון מקצועי ואמין. עם זה חשוב לדעת שגם רכב שאינו באחריות, אך טופל משך כל התקופה במוסכי שירות של היבואן, עלול להזדקק לשרות של " רצון טוב " מצד היבואן. את זה די בוודאות לא תקבל אם העברת את הטיפול למוסך "חיצוני" ליבואן. 

פורסם
לפני 5 שעות, superb כתב:

רק בגלל שזה אוטו חדש (יחסית) תוהה אם כדאי לטפל לא אצל היבואן.

לא מבין את הקשר. מוסך יבואן זה לא הבטחה לאיכות, בטח כשמדובר בצ׳מפיון מוטורס. אם הייתי קונה רכב מקונצרן VAG, הייתי הולך לעשות טיפול ראשון אצל רון או אופיר. אני לא סומך על צ׳מפיון בשום דבר ומספיק לקרוא קצת באינטרנט או ללכת אליהם פעם אחת כדי להבין מדוע. וגם - התקלה הכי גרועה שתהיה לך, תוכל לסדר אצל רון, במקצועיות ובמחיר נוח. לא פעם צ׳מפיון עצמם הביאו רכבים אל רון כי הם לא הצליחו לסדר תקלות. 

לפני כשעה, רועי5 כתב:

עם זה חשוב לדעת שגם רכב שאינו באחריות, אך טופל משך כל התקופה במוסכי שירות של היבואן, עלול להזדקק לשרות של " רצון טוב " מצד היבואן. את זה די בוודאות לא תקבל אם העברת את הטיפול למוסך "חיצוני" ליבואן. 

אני אישית מעולם לא שמעתי על מקרה כזה, זה מן איום כזה ״של פעם״ שאני לעולם לא זכיתי לראות אותו מתממש. אם במקרה הגרוע שלדוגמה הלך לך מנוע, אתה חשוב שהיבואן יבוא ב״רצון טוב״ לעזור לך? אני ממש לא. זה אולי נכון אם הרכב זלג מעבר לתקופת האחריות ואז יש לך תקלה קריטית - אבל גם אז יכולים לעשות פוזות.

2016 BMW M235i.

פורסם

רון מוסך מעולה. אבל לרכבי אאודי אני בוחר ב טי גי בפתח תקווה.

כל חברי בעלי רכבי המותג מטפלים אצלם. 

מוסכי היבואן יקרים להחריד ונוטים להחליף חלקים ללא הבחנה. לטי גי יש גם חלפים משומשים עם אחריות , הם בעלי מאגר חלפים יעודי לרכבי קבוצת vag

תעקוב אחריהם ברשת https://www.facebook.com/p/מוסך-טיגי-100063707825330/?locale=he_IL. ותוכל להתרשם.

• רעיון טוב! 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...