Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני/ משפחתית ב-60k.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אחלה אוטו(אמנם הוא קצת ״קשה״ בגלל הג׳אנט) אבל הוא היה אצל אח שלי קרןב לשלוש שנים ולא עשה שום בעיות למעט החלפת הטרמוסטט שזו תקלה ידועה במנוע הזה ועלות ההחלפה לדגם המשודרג יותר עולה איזור ה1500 ש״ח.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עשיתי אתמול סיבוב על הרכב של השכן.

הרכב יד 1 פרטית עם 75 על השעון. עליה לכביש 11/2020.

הייתה תאונה אחת מאחור עם 3% ולא ירידת ערך (ללא שלדה).

קוסמטית האוטו לא מדהים, עמד בחוץ 6 שנים והצבע מתחיל להיסדק, יש שריטות ועוד כמה מכות פח בפנים והריפודים קצת מלוכלכים (משפחה עם ילדים) אבל לא משהו סופר דרמטי.

נהיגה הרכב חזק מובנה יחסית לנהיגה 

הגיר מחליף חלק דומה לdsg כן הרגשתי קצת מכה בתאוצה מהירה (יותר ממה שהייתי מאיץ בה בנסיעה הרגילה).

מבחינת רעש האוטו לא שקט במיוחד אבל סביר לגמרי.

האוטו צריך לעבור טיפול 75 לדברי השכן לא עבר החלפת בית תרמוסטט. עבר רק טיפולים שוטפים למעט "החלפת ממיר משהו ממש בהתחלה".

הכניס אותי ללבטים קשים.

לוקח בחשבון שבעתיד ייתכן ותהיה לי בעייה עם הגיר מבחינתי זה סביר.

מבחינת סחירות ברור לי שהרכב הזה יותר סחיר "אוטומטית" ברמת גימור גבוהה עם מנוע חזק יותר. ועדיין זה רכב צרפתי והיא לא תמכר מחר.

הוא אומר שפרסם שבוע שעבר ביד 2 והשבוע פרסם ברשתות החברתיות ובקבוצות הוואטסאפ.

מה אומרים?

פורסם

למה לקחת רכב שניראה על הפנים ועם תאונה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב לא על נראה על הפנים אבל ברור לי שבמצבו מי שחשוב לו המצב הקוסמי יחשוב פעמיים.

מבחינתי זה נקודת פתיחה להורדת מחיר.

אצלי מצב קוסמטי נמצא נמוך יותר בסדר העדיפויות אחרי אמינות בטיחות טיפולים מסודרים נוחות וכד'.

לגבי התאונה קשה לי להעריך כמה מוריד בפועל. כאמור אם אין עניין בטיחותי זה משהו שאני מוכן לשקלל במחיר.

פורסם
לפני 41 דקות, urich כתב:

עשיתי אתמול סיבוב על הרכב של השכן.

הרכב יד 1 פרטית עם 75 על השעון. עליה לכביש 11/2020.

הייתה תאונה אחת מאחור עם 3% ולא ירידת ערך (ללא שלדה).

קוסמטית האוטו לא מדהים, עמד בחוץ 6 שנים והצבע מתחיל להיסדק, יש שריטות ועוד כמה מכות פח בפנים והריפודים קצת מלוכלכים (משפחה עם ילדים) אבל לא משהו סופר דרמטי.

נהיגה הרכב חזק מובנה יחסית לנהיגה 

הגיר מחליף חלק דומה לdsg כן הרגשתי קצת מכה בתאוצה מהירה (יותר ממה שהייתי מאיץ בה בנסיעה הרגילה).

מבחינת רעש האוטו לא שקט במיוחד אבל סביר לגמרי.

האוטו צריך לעבור טיפול 75 לדברי השכן לא עבר החלפת בית תרמוסטט. עבר רק טיפולים שוטפים למעט "החלפת ממיר משהו ממש בהתחלה".

הכניס אותי ללבטים קשים.

לוקח בחשבון שבעתיד ייתכן ותהיה לי בעייה עם הגיר מבחינתי זה סביר.

מבחינת סחירות ברור לי שהרכב הזה יותר סחיר "אוטומטית" ברמת גימור גבוהה עם מנוע חזק יותר. ועדיין זה רכב צרפתי והיא לא תמכר מחר.

הוא אומר שפרסם שבוע שעבר ביד 2 והשבוע פרסם ברשתות החברתיות ובקבוצות הוואטסאפ.

מה אומרים?

זאת הקליאו ביד 2 בצבע תכלת שרוצים עליה 69 אלף? 

כי אם כן, אני מאוד מקווה שאתה לא רציני... 

קליאו לא נסחרת במחירון, אפילו לא קרוב.

בטח שלא קליאו עם פגמים בצבע, תאונות, ושצריך להחליף לה בית תרמוסטט(הכרחי מאוד, מכיר מישהי שהלך לה מנוע בגלל זה) 

פורסם

כנראה שזאת האחת אני לא הצלחתי למצוא את המודעה ביד 2 בכל מקרה זה לא המחיר שאני אשלם מבחינתי מחיר לסגירה יהיה סביב התקציב שלי של 60.

פורסם

בכנות, גם אם יהיה נס והמוכר יצא מהר מהתסמונת של "פרסמתי רכב לפני שבוע, ואני לא זז ממחירון כי הרכב שלי הוא מושלם וטוב ומי שלא מבין את זה, זו בעיה שלו", ויהיה מוכן להתגמש גם לכיוון 60, אני עדיין חושב שזה יקר מדי. 

יש בפורום אנשים עם נסיון בפועל במכירה של הרכב הזה, אם הם ירצו לדבר על זה, תוכל לשמוע מה באמת הביקוש האמיתי בשוק היד 2. 

• אהבתי 1
פורסם

בוא נגיד שאני לא מחפש למצוא איזה שהיא מציאה במחיר שובר שוק רוצה לשלם מחיר הוגן בהתאם לשווי של הרכב. 

אתמול בבוקר הייתי באלדן הרכבים שהם הציעו לי עבור 60 וקצת אלף שקלים היו עלובים למדי סיאט איביזה הכי הכי בסיסית 2021 מהשכרה עם 110kkm. 

החיפוש ביד 2 נהיה מתסכל במיוחד מיליון סוחרים ורכבים שבורים. 

פורסם

איפה היית לפני חודש תגיד לי.…

לקח לאח שלי למכור את הרכב חודש וחצי ב62 אלף ש״ח כשהמחירון המשוקלל של האוטו היה 69.

הרכב שלו היה מלוקק ומטופל ללא תאונות בכלל, אני אומר לך את זה שתבין שב60 אלף אתה תוכל למצוא אחת כזאת מלוקקת.

פורסם

לא הייתי מגובש על עצמי בהתחלה רציתי ידני אחר כך רק פלנטרי עכשיו מוכן גם רובוטית.

אף פעם לא היה לי כל כך קשה לקנות רכב.

עכשיו ראיתי את המודעה פה במכירות של c5 aircross שגם באה בחשבון.

פורסם

אני ניסיתי למכור קליאו 5, 2022, יד 2.עם 19000 אלף שמטרה מאוד. לא היו טלפונים כשביקשתי 86 אלף.

בסוף נמסר לטרייד ב 65 אלף.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, urich כתב:

ראיתי את המודעה פה במכירות של c5 aircross שגם באה בחשבון.

לא  מכיר את המוכר ולא מכיר את הרכב, גם לא יודע מה השוק של הסיטרואנים הללו, אבל מדהים אותי שאפשר לקנות רכב כזה ב-50 אלף. 

פורסם

צרפתי.

פורסם (נערך)

הסיטרואן הזו בהחלט שווה הרבה יותר מ50 אלף ש״ח וזה אחלה עסקה וגם אחלה מנוע, אבל אמרת שאתה הולך לנסוע באיזור ה25 אלף ק״מ בשנה, צפה לצריכת דלק של 1 ל12 ק״מ גג במנוע הזה(יש לי את אותו המנוע והגיר ב5008 שלי).

שים לב שבסכומים שלך אתה יכול למצוא גם 3008 משנת 2019 עם אותו מנוע וגיר ברמות אבזור גבוהות יותר.

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/p1ih3twt?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=13&pagination=1

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/78bdvl3b?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=5&pagination=1

הקליאו תהיה חסכונית יותר אבל כמובן שלסיטרואן/פיגו יש את היתרונות שלה שזה גודל ונוחות.

נ.ב - אין לי שום קשר לאף אחד מהרכבים ואני ממש לא מכיר את הרבים הספציפיים במודעות.

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

פורסם
בתאריך 4.6.2026 בשעה 17:13, Jeka88 כתב:

תבדוק קליאו 1.3 rs line או קפצור ברמת אבזור אדישן 1.

תחליף בצורה יזומה את בית הטרמוסטט לדגם החדש ותהנה מאחלה רכב עם אחלה vfm.

אחי בדיוק מכר את הקליאו שלו לפני חודש והחליף אותה לקפצור של ההורים כי הוא היה צריך רכב גבוה יותר.

שני הרכבים זריזים ויש בהם את רוב מערכות הבטיחות שאתה צריך.

הוא מכר את הקליאו שלו ב62 אלף ש״ח והיא הייתה יש שנייה עם 90 אלף ק״מ משנת 2021.

שקלתי את המנוע הזה בגרנד קופה, איך יודעים אם מנוע כזה כבר התחממות או לא? לפי מה שהבנתי בבדיקת קומפרסיה אי-אפשר לראות? זה נכון ?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...