Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עשיתי טיפול לרכב לפני שבועיים במקרה הסתכלתי על המד כמות השמן המנוע  במדיד ( מציין שהרכב עמד 24 שעות ללא תזוזה במשטח ישר ) ואני שם לב שכמות השמן גבוהה  מהנקודה העליונה מצרף תמונה , האם זה קריטי וצריך לגשת בשביל זה למוסך או שטיפה מעל זה לא נורא ? 

הרכב מיצובישי ספייס סטאר 2015 

IMG_3678.png

IMG_3677.jpeg

עריכה אחרונה על ידי ereznaa
פורסם

מוסך שמילא לי ככה מעל הקו העליון טען שזה זניח, ועדיין קיבל ביקור לשאיבת שומן. 

שאב כמה שהיה צריך והחיים שבו למסלולם. 

לא השארתי עודף שמן. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 7 שעות, ereznaa כתב:

עשיתי טיפול לרכב לפני שבועיים במקרה הסתכלתי על המד כמות השמן המנוע  במדיד ( מציין שהרכב עמד 24 שעות ללא תזוזה במשטח ישר ) ואני שם לב שכמות השמן גבוהה  מהנקודה העליונה מצרף תמונה , האם זה קריטי וצריך לגשת בשביל זה למוסך או שטיפה מעל זה לא נורא ? 

הרכב מיצובישי ספייס סטאר 2015 

כמות השמן במנוע ברכבך היא בסביבות 2.8 ליטר ואם עודף השמן הוא מעל 0.5 ליטר הייתי חוזר למוסך בכדי לרוקן את הכמות העודפת.

איזה כייף לי :)

פורסם

שאב קצת שמן מפתח המדיד בעזרת צינורית. 

יש מנועים שאפילו עם כמות עודפת קטנה עלול להיווצר בהם נזק לאחד ממחזירי השמן. 

קרה לי פעם לצערי באופל אסטרה. 

פורסם (נערך)

זניח. במוסך שאבא שלי מטפל שנים הוא שם לו כמעט חצי ליטר יותר ולא קורה כלום . המכונאי לא באמת בודק. 

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם
לפני 3 שעות, netanel1014 כתב:

זניח. במוסך שאבא שלי מטפל שנים הוא שם לו כמעט חצי ליטר יותר ולא קורה כלום . המכונאי לא באמת בודק. 

הכל נכון כל עוד אתה לא משלם את החשבון 😉... 

• תוכן חדש...