Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המעבר לחשמל באמת הופך את התחום הזה ללא מעניין. צריך להגיד תודה שנולדנו בזמן הנכון להנות ממכוניות כמשהו נורמלי ולא איזה תחביב של עשירים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 שעות, EliC25 כתב:

הדברים האלו באמת מרגשים מישהו כאן? אני שואל ברצינות... כמעט כל רכב חדש שעולה היום לכביש, לא מושך לי את העין או את הלב. יוצאי דופן אלו רכבים שיוצאים מהשבלונה של היצרן ומביאים 'בשורה' כלשהי. לדוגמא אם מחר יודיעו שמשיקים את הג'ימני הארוך שמדברים עליו כבר עשור, הייתי מתרגש.

השיווק של הג'ימיני 5 דלתות התחיל ביפן ונסגר אחרי 4 ימים - צבר ההזמנות כרגע הוא ל4 שנים קדימה (-:

• מעניין 2
פורסם (נערך)

לפני 43 דקות, Derish כתב:

כן אה, במיוחד כש-89% מהחדשים בשוק זה זבל סיני שמחליד ומתחיל להתקלף עוד לפני שהגעת הביתה מהסוכנות. כך לפחות אצלנו בספרד, אולי בישראל המצב חיובי יותר.

יש כמה מותגים סיניים, אבל הם לא תופסים פלח שוק משמעותי,

וגם לא "זבל סיני" כמו שהיה בעשורים הקודמים.

חברות גדולות שעובדות בשת"פ הדוק עם חברות אירופאיות ותיקות כמו ק.ט.מ וב.מ.וו,

מייצרות עבורם מנועים ובמקביל מייצרות עבורם את הדגמים שלהם לשוק המקומי הסיני בחלק מהמקרים.

את השוק המקומי שלנו מובילות היפניות הוותיקות - הונדה וימאהה בעיקר, וגם דוקאטי וב.מ.וו מוכרות יפה.

את פלח השוק העממי והזול תופסים כאן קטנועים, וגם הם בהובלת הטייוואנים והיפנים,

אז אין כאן באמת את האופנועים הסינים הזולים והבסיסיים כמו שרואים במצרים למשל.

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • אהבתי 1
  • אחראי פורום
פורסם
לפני שעתיים, BoazB11 כתב:

מזל שנשארו האופנועים שמשמרים ועדיין מספקים תחושות ותשוקות

ומכוניות ישנות שיחסית קל לתחזק ולשמר.

• אהבתי 3

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 3 שעות, EliC25 כתב:

במה במוו חדשה גורמת לך להיזכר....?

לא חודב שאי פעם ישבתי בבמוו.

לעומת זאת רנו ישנים..

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 שעות, EliC25 כתב:

הדברים האלו באמת מרגשים מישהו כאן? 

לפני 4 שעות, sperial כתב:

להתרגש - לא. אבל להזכר בכמה דברים - כן.

לפני 3 שעות, EliC25 כתב:

במה במוו חדשה גורמת לך להיזכר....?

היה כאן איזה קצר, אבל אתם מסכימים.

גם אני לא ממש מבין מה מרגש בעוד ב.מ.וו חדשה, יפה ומרשימה ככל שתהיה (לרוב היא לא, אבל נעזוב את זה...) או בסתם עוד חשמלוק תוצרת סין.

יותר מרגש לראות את הרנו 19 הנבלה הזאת (גם לאבי הייתה כזאת, 92 1.7) או קיה סרס טנדר 😆

• אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 5 שעות, BoazB11 כתב:

המכוניות נעשו דומות אחת לשנייה

בהקשר הזה זה די מיתוס

בכל תקופה רכבים היו דומים אחד לשני

לפני 3 שעות, sperial כתב:

לא חודב שאי פעם ישבתי בבמוו.

לעומת זאת רנו ישנים..

דיברתי על הבמוו בתגובתי שאליה התייחסתי לכן היה נראה לי תמוה

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 24 דקות, EliC25 כתב:

בכל תקופה רכבים היו דומים אחד לשני

דווקא פעם לכל מותג היה יחוד משלו. רכב אמריקאי היה שונה לחלוטין מרכב אירופאי או מרכב אסייתי. היום החוויה ברוב המותגים די דומה והיא בעיקר פונקציה של המחיר. 

ולנושא:

PXL_20250204_092126604.jpg

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לאבא שלי הייתה רנו 19. רכב גישור. היה נחמד לנהוג בה.

שעבדתי בקרסו. היו מחליפים לה תרמוסטט מזגן. כמו פיסטוקים.

היה גם ריקול. באוטומטית. החליפו תפילטר. שמן של הגיר. או פילטר קולר. של הגיר. בכל זאת הרבה שנים.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, sperial כתב:

מזכיר נשכחות. מהתקופה ש(כמעט) כל המשפחה נסעה ברנו׳אים, לפחות 10, תלוי כמה מרחיבים את המעגל.

היה אז איזה קטע במשפחות רבות, שקונים מה שיש לבן משפחה. כי אם זה טוב לו אז בטח זה ״אוטו טוב״ .

במשפחה של אישתי אהבו את התוצרת (והצרה הבריטית) כי לדוד שהיה באנגליה ״היה כזה״ . אז במשפחה כיכבו פנינים כמו מוריס מרינה של אחד הדודים, אוסטין אלגרו , מאסטרו ומונטגו שהיו  לדוד אחר, וגם  ווקסהול כלשהיא. 

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 20 דקות, yohai71 כתב:

המכוניות המחרידות ביותר של תעשיית הרכב הבריטית

אתה מכיר משהו לא מחריד מהתוצרת להמונים באותן שנים? ואני לא מתכוון ליגואר ודומות אלא למכוניות העממיות.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...