Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה בנוגע לרכב מהחברה, אני יכול לבחור בין קיה סלטוס/שברולט טראקס החדשה/צ'רי fx.

אני מחפש רכב נוח לנהיגה וגבוה ושיהיה עם כוח. איזה רכב לדעתכם כדאי לקחת?

פורסם

על פניו הייתי מתמקד יותר בשברולט ובצ'רי

לצ'רי יש יותר כוח זה מנוע 1.6 טורבו 180 כוח סוס לעומת השברולט עם מנוע 1.2 עם 140 כוח שאמרו להספיק לך...

אישית אני חושב שהייתי מעדיף ללכת על שברולט

פורסם

הצ'רי מאוד מבטיח על הנייר אבל מאכזב במציאות עם כיול מתלים מרושל והנדסת אנוש גרועה.

חבר שהתחיל עבודה חדשה לאחרונה התעקש על טראקס למרות שממש ניסו לדחוף לו צ'רי. שאר הצוות, כ-10 אנשים, נוסעים על צ'רי כבר כמה חודשים, כולם כבר חוו תקלה משביתה שאישפזה את הרכב במוסך. זה אולי פחות קריטי כשמדובר ברכב ליסינג אבל עדיין להיתקע, לחכות לרכב חלופי, בלי דלקן, בלי מנוי לשטיפה, בלי כניסות לחניונים, ולהעביר את כל הציוד האישי זה סתם מעצבן.

לטובת הטראקס תא נוסעים מאוד מרווח ועיצוב נאה. הוא חלש יותר מהצ'רי באופן דיי משמעותי.

סלטוס מעודכן אמור להגיע ממש בקרוב אבל יכול להיות שלחברות הליסינג יש עוד מלאי מהדגם היוצא.

פורסם

בנוגע לסלטוס, צריך לבצע נסיעת מבחן כדי לבדוק האם מתאים עבורך, בגדול רכב מיושן.

הצרי אינה ראויה לטעמי, המנוע אומנם גיבור , צריכת הדלק מזעזעת ויש הרגשה שהרכב אינו אפוי לחלוטין.

משאיר אותך עם הטרקס , באופן אישי הייתי בודק אפשרות לגיילי ואו BYD ונהנה לפחות מהטבת מס.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אוקטביה ללא ספק, מרווחת יותר עם דלת חמישית שימושית עם תא מטען ענק.

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

האוקטביה 1.5 יקרה בפער לא מבוטל אבל אישית גם אני הייתי מעדיף אותה. לטראקס יש מושב אחורי מרווח ומוגבה שמקל על הושבת וחגירת ילדים במושבי בטיחות, וגם תא מטען לא רע בכלל. לחובתו בגרסת הכניסה מחסור בפתחי מיזוג למושב האחורי אבל באופן כללי רכב מאוד מפתיע ביחס לשברולט וביחס לטראקס הקודם.

פורסם

לא בטוח שבליסינג (גם עניין שווי המס) האוקטביה תהיה יקרה יותר, והיא אכן לטעמי עדיפה על השברולט,
שני אחים שלי עם הצ'רי 7 מקומות - מאובזרת מצויין סוחבת מעולה וסה"כ לשימוש יומיומי היא נותנת תמורה מצויינת,
אני נסעתי שבוע שעבר על טראקס חדשה לחלוטין (אמנם סיבוב קצר אבל הספקתי לחוש את הרכב) והיא סבבה לגמרי, טיפה עצלנית אבל מעוצבת ונוחה.

• תוכן חדש...