Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,
האם למקררי שארפ יש מיתוג שונה בארה"ב או אירופה?
נכנסתי אל איביי, יש שם כרגע בדיוק 3 פריטים מהמותג שארפ...
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שמות מותג אחרים ליצרן הזה.

פורסם

אני תמיד מוצא את מבוקשי כאן.

המשלוחים תמיד היו מהירים (אם כי לא  תמיד זולים) והחלקים איכותיים.

• אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

חזרתי לעדכן ולהתייעץ:

מדובר במקרר משני שיש למשפחה (גרים בבית פרטי והיא מבשלת המון).
הייתי אצלם השבוע והתקנתי תריס (דאמפר) שרכשתי אצל דובין. "יש לנו. בטח" אמרתי להם שאני לא מוצא אותו באתר שלהם, יש אולי משהו אחר? כי באתר שלכם רשום שהוא מתאים לשארפ 4 דלתות. "לא, לא. הכל אותו הדבר. זה יתאים". טוב. אז קניתי.
עלה 300 ש"ח.
הדאמפר לא התאים, איזה פלא. היה גבוה מדי.  נאלצתי "לחצוב" בתוך מכלול הקלקר ע"מ שישב נכון במקומו. גם התקע שלו ישב במיקום שונה אבל מילא. מאד התפלאתי כי יש לדובין זה חוות דעת חיוביות כאן. בסופו של יום הכל ניסגר והורכב חזרה למקומו.
כעת מסתבר שכל תא הקירור הפך למקפיא... הכל קופא.
פתחתי שוב הכל ופירקתי. חשבתי שאולי הדאמפר נתקע במצב פתוח. לא מצאתי משהו חריג, ברירת המחדל של התריסים הללו היא להיסגר באין מתח (כמובן שניתקתי המקרר מהחשמל לפני העבודה). 
כעת אני לא יודע מה הלאה. כבר השקעתי פעם בנבלה הזה פנאי וקצת כסף בהחלפת מתג האור וגם בייצור אטמי דלתות בהזמנה מיוחדת - ועכשיו זה.
מצד שני - הוא עדיין במצב מצוין יחסית. המדחס שלו אחלה.
המקרר הוא משנת 2010, לדעתי הגיע הזמן להחליף אותו, אבל לך תספר את זה להם (הוא היה מובטל תקופה ורק עכשיו מצא עבודה, והגברת עובדת בחצי משרה עם שכר די זעום).

מה דעתכם?
ואם להמליץ להם לרכוש חדש - איזה?
מדובר במקרר קטן יחסית, SJ-2150.

• תוכן חדש...