Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, מרק10 כתב:

לצבא הרוסים יש מספיק נשק מתקדם בכדי להרוס ולפגוע ולכבוש כול יעד באוקראינה.

כן, כמה אבות טיפוס שהרכיבו לטובת מצעד צבאי כזה או אחר, אבל אין ממש כסף לשים את זה בייצור המוני.

לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

חוץ מזה שהרבה יותר קל לבן אדם שרוצה לחיות את החיים שלו בשקט לקנות את הסיפור של הניאו נאצים ולא להסתכן בכלא או יותר גרוע.

בדיוק, האזרח הפשוט שגר אי שם במוסקבה או נובוסיבירסק, יעדיף לשים את עצמו מחוץ לזה, כל עוד זה לא נוגע בו אישית.

נאצים מסוממים השתלטו על אוקראינה? טוב אחי, מה שתגיד, שיהיה בהצלחה, יש ליגת האלופות היום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בינתים המקורות שלי ברוסיה מדברים על בירורים לגבי גיוס נרחב של אנשי קבע לשעבר/מילואים, ושזה הדיבור במקומות העבודה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כתבו על זה גם בתקשורת, שהרוסים רוצים לגייס כל מי שיש לו עבר צבאי כלשהו. יש להם עוד איזה 800 אלף חיילים. זה שמעדיפים להביא מבחוץ מעיד כנראה כמה הרמה נמוכה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני נמצא בקבוצות של אנשי IT דוברי רוסית בישראל, בימים האחרונים יש גלים של הצטרפות לקבוצה ורואים שם הרבה מהאנשים שמובילים את ההייטק ברוסיה. למשל כמעט כל הC LEVEL של SKYENG עולים לארץ ולרגע זאת אחת מחברות ההייטק המובילות ברוסיה.
עוד בוסט של מוחות לתעשיית ההייטק בארץ.

לפני 11 שעות, hans כתב:

סיפרו את זה במשך כ-50 שנה, וכל מה שיצא מהסיפור זה פיתוחים משוגעים מצד המערב.

החל מה-sr-71 המוגזם (והמיותר לגמרי) וכלה ב-f-16/f-15 שהם פחות היותר התגלמות המושג מטוס קרב. בשטח. בקרבות. בשרידות. בפיתוח לאורך זמן של טייסת וטייסים, פלטפורמות לשדרוגים וכיו"ב.

לא בהצהרות, לא בפרופגנדה, לא בשיאי מהירויות שלא מעניינים אף אחד (ע"ע מיג 25).

פעם אחר פעם המערב פיתח איזו "תשובה מוחצת" לאיום רוסי, ואז אופס, נוחת איזה עריק עם האיום שבגללו השקיעו עשרות מיליארדים, ומתגלה כמלכודת מוות מעופפת לטייס.

אף אחד כבר לא מאמין להם.

אני חושב שהזלזול בסובייטים לא במקום. להזכירך הF15 פותח אחרי שהאמריקאים שמו את ידם על המיג-25 ובעקבותו האמריקאים פיתחו את אסטרטגיית העליונות אווירית שלהם שמבוססת על צימוד מטוסים קטנים זולים ורב תכליתיים כמו הF16 עם מטוסים גדולים לעליונות אווירית (F15).
אל תשכח גם מה טילי הנ"ט המונחים של הסובייטים עשו לנו במצריים ואני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לאויבים שלנו בששת הימים ויום כיפור היו T64.

פורסם
לפני 2 דקות, Gavrik כתב:

עוד בוסט של מוחות לתעשיית ההייטק בארץ.

קיבלתי גם כמה קורות חיים של עולים חדשים מרוסיה דווקא. בהחלט יש תנועה. לא יודע באיזה סדר גודל אבל יש

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אגב בינתיים נראה שהמלחמה באוקראינה מחממת את הגזרה שלנו ושאסטרטגיית הנטראליות של ישראל לא עובדת כ"כ.

יש דיווחים שרוסיה מגייסת חיילים בחיזבאללה להילחם באוקראינה ובתמורה הם יקבלו מענק כלכלי וחימוש של הארגון אחרי שב2016 רוסיה התחייבה בפני ישראל לא לחמש את הארגון.
https://www.israelhayom.co.il/news/world-news/middle-east/article/9435833

השגריר הרוסי טוען שפעולות ישראל בסוריה הן ניסיון לגרור את רוסיה למלחמה מול ישראל, ראיתי כתבות באתרים רוסיים על כך שפעולות ישראל הן הכנה להתבססות נאטו בסוריה, האם נראה בשנים הקרובות חיילים רוסיים שבאים לטהר את מדינת ישראל נגד ארגונים נאו-נאצים לאומניים וכתגובת הגנה מול התבססות נאטו? מעניין מה אז תומכי רוסיה בשרשור יגידו....😆
https://www.maariv.co.il/news/military/Article-906656

לדעתי ישראל חייבת להפסיק עם הפוצי-מוצי כלפי רוסיה ולהסביר להם בשפה שהם מבינים שלפעולות עוינות נגד ישראל תהיה תגובה מקבילה.
משלוח מוגבל של חימוש לאוקראינה שיעשה לרוסים כאבי ראש יכול להעביר את המסר שבתגובה לחימוש חיזבאללה אנחנו נחמש את אוקראינה.

פורסם
לפני 3 דקות, Gavrik כתב:

שפעולות ישראל הן הכנה להתבססות נאטו בסוריה

טוב אתה יודע, יש סמים מאוד חזקים בשוק...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, Gavrik כתב:

אני חושב שהזלזול בסובייטים לא במקום. להזכירך הF15 פותח אחרי שהאמריקאים שמו את ידם על המיג-25 ובעקבותו האמריקאים פיתחו את אסטרטגיית העליונות אווירית שלהם ...

אין פה זלזול. יש פה מנה הגונה של פרופורציות.

מה שכתבת בדיוק מוכיח את טענתי - יש מיג 25, מטוס מדהים מבחינת מהירות עם ראדאר פח אשפה.

בקיצור מלכודת מוות מעופפת.

הוא לא עשה כלום בשטח חוץ מלעודד את ארה"ב ליצור את המודל המושלם של טייסת/חיל אוויר.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, David32 כתב:

טוב אתה יודע, יש סמים מאוד חזקים בשוק...

ובנט הוא סוג של ניאו נאצי.

וגם ניתן להשיג סמים מאוד חזקים באופן חוקי לגמרי, כל עוד יש לך מרשם רופא, אז הרבה מאוד אנשים פה על סמים כאלה ואחרים.

בקיצור, ניאו נאצים מסוממים השתלטו על ישראל.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 55 דקות, Gavrik כתב:

אני חושב שהזלזול בסובייטים לא במקום. להזכירך הF15 פותח אחרי שהאמריקאים שמו את ידם על המיג-25 ובעקבותו האמריקאים פיתחו את אסטרטגיית העליונות אווירית שלהם שמבוססת על צימוד מטוסים קטנים זולים ורב תכליתיים כמו הF16 עם מטוסים גדולים לעליונות אווירית (F15).
אל תשכח גם מה טילי הנ"ט המונחים של הסובייטים עשו לנו במצריים ואני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לאויבים שלנו בששת הימים ויום כיפור היו T64.

ה-F-15 פותח לפני שהאמריקאים שמו ידם על המיג-25, בהתבסס על מה שהם העריכו שהוא מסוגל לעשות. בפועל, אחרי ששמו עליו יד, גילו שהוא מאד מהיר וטס מאד גבוה (ולכן הצטיין כמטוס צילום), אבל בקושי עובר 4G וחסר כל ערך כמטוס קרב. התרומה המובילה שלו לתעופה היא באמת פיתוח ה-F-15, כנראה מטוס העליונות האווירית המוצלח בכל הזמנים.

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

כתבו על זה גם בתקשורת, שהרוסים רוצים לגייס כל מי שיש לו עבר צבאי כלשהו. יש להם עוד איזה 800 אלף חיילים. זה שמעדיפים להביא מבחוץ מעיד כנראה כמה הרמה נמוכה. 

כמה מתוך ה800 אלף הם חיילי חובה?

הבנתי שהוא לא יכול לשלוח חיילי חובה מחוץ לגבולות רוסיה. בשביל לעשות את זה הוא צריך לשנות את החוק ולהביא על עצמו עוד ביקורת וכעס מצד הציבור הרוסי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעה, Gavrik כתב:

לדעתי ישראל חייבת להפסיק עם הפוצי-מוצי כלפי רוסיה ולהסביר להם בשפה שהם מבינים שלפעולות עוינות נגד ישראל תהיה תגובה מקבילה.
משלוח מוגבל של חימוש לאוקראינה שיעשה לרוסים כאבי ראש יכול להעביר את המסר שבתגובה לחימוש חיזבאללה אנחנו נחמש את אוקראינה.

לדעתי אנחנו לא צריכים לשלוח שום נשק לאוקראינה ולהמשיך במדיניות כפי שהיא היום.

לאיים על רוסיה בתגובה מקבילה ? נו באמת...אנחנו כמו דוד וגולית מולם.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אולי זו הדלפה מכוונת של הממשלה הרוסית בכדי להשיג מטרה מסויימת ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 2 דקות, מרק10 כתב:

הם יכולים להציק לישראל, מאוד, אבל לא יותר מזה. למכור קצת נשק לחיזבאללה ולאיראנים, אבל זה לא שובר שוויון. 

במזרח התיכון ישראל היא המעצמה האזורית, לא רוסיה. כח אווירי משמעותי הם לא יכולים להפעיל, אם יתחילו לנסות להפיל מטוסים של חיל האוויר הם יקבלו מבצע דיכוי הגנה אווירית שיגמור את השוק לתעשיות הביטחוניות שלהם לעשורים. 

גם בים הם יכולים לחטוף, מה נשאר להם, גרעין? 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לפני 4 דקות, מרק10 כתב:

בשנות ה-70 ישראל נלחמה ויכלה לברית המועצות. אז עכשיו? לפחד מול רוסיה?

• תוכן חדש...