Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב זמני והכי חשוב- סחיר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה המצב חברים?

אשמח להתייעצות אתכם בקשר לרכב זמני- תחילת עבודה והנסיעה בתחב"צ שוברת לי את הצורה.

עד שאמצא את הכלה המיוחלת (ג'ימני 2015+ אפצי') שוקל לחפש רכב קטנטן, ידני, זול והכי חשוב- סחיר.

התקציב תכלס הוא עד 20K עם רצון לא לעבור את ה15K.

כרגע חשבתי בעיקר על סוזוקי אלטו / סוויפט / ספלאש אך לא מכיר את השוק שלהיותר מאשמח להצעות לרכבים שאתם מודים לשוק שלהם ושלדעתם מתאימים כזמניים.

אחלה ערב!

אראל.

עריכה אחרונה על ידי Erel

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

סחיר*

תשמע, ידני זה פחות סחיר. השוק לרכבי מיני לוהט. אם אתה יכול לקנות אוטומטית סבירה - לך על זה.

מכל מה שרשמת הייתי מעדיף סוויפט אחכ ספלאש אחכ אוטובוס אחכ ללכת ברגל ואחכ אלטו.

• מצחיק 6
פורסם
לפני 1 דקה, Nakamichi כתב:

סחיר*

תשמע, ידני זה פחות סחיר. השוק לרכבי מיני לוהט. אם אתה יכול לקנות אוטומטית סבירה - לך על זה.

מכל מה שרשמת הייתי מעדיף סוויפט אחכ ספלאש אחכ אוטובוס אחכ ללכת ברגל ואחכ אלטו.

יש בזה מן האמת, אבל גם במכוניות הזולות חשבתי שקצת יותר עובד (בכל זאת מנסים לחסוך).

תודה על הפידבק!

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

לכמה זמן אתה צריך רכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפני חצי שנה רכשתי ספלאש ידנית 

רכב שמור נמכר תוך כמה שעות במחירון.

זה היה הזוי, פספסתי 2 מכוניות כי חיכיתי לערב.

עלויות אחזקה נמוכות מאוד, לא חושב שתהיה לי בעיה למכור אותו בשנייה ובסכום שקניתי. אחרי הכל, הרכב זול, וזול לאחזקה, ויש לזה ביקוש

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

השלישיה טויוטה אייגו\סיטרואן C1\ פיג'ו 107.

אמינות מאוד, רכבים פשוטים בלי יותר מדי הפתעות ואנשים מחפשים אחת במצב טוב בנרות, אז יחטפו אותה בכיף.

מה שכן, לא שיא הנוחות והן מרגישות יותר בנוח בתוך העיר.

• תוכן חדש...