Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב כזה בתקציב כזה מצריך כיסים עמוקים (לעיתים אפילו מ-א-ד עמוקים) מדובר בכלי רכב לא זולים לאחזקה, ואם הפרוטה איננה מצויה בכיסך - לא הייתי ממליץ על אף אחד מהם. היחיד שאולי הייתי מסתכן ורוכש בתקציב הזה היא המאזדה 5.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם מאזדה 5 קטנה מדי,

אפשר לחפש מיצובישי גרנדיס. 

אבל לפי מה שראיתי בלוח יד2, 

רכבים עם נתונים טובים עולים יותר מהתקציב.  ומה שכן נכנס ל 20 אלף ( אחרי משא ומתן ), עם קילומטראז' גבוה מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אולי רנו גראנד סניק דיזל . לא זוכר איזה גיר יש לו אבל מנוע אם טופל כמו שצריך יכול לסחוב מאות אלפים בלי הפתעות

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

המלצתי לחבר בתקציב דומה לרכוש גרנד סניק בנזין רכב אמין מנוע וגיר של ניסאן קשקאי, 2013 לפני שנה הוא רכש ב27,000 שח  רכב מאוד שמור ומלוקק, לדעתי זאת התמורה הכי גבוהה לכסף. 

לשלילה צריכת דלק גבוהה הוא מודד כ1/7

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני שעה, nepet כתב:

אולי רנו גראנד סניק דיזל . לא זוכר איזה גיר יש לו אבל מנוע אם טופל כמו שצריך יכול לסחוב מאות אלפים בלי הפתעות

אין גרנד סניק דיזל בתקציב הזה ואם יש, הוא כנראה צריך תיקונים בחמש ספרות.

גרנד סניק בנזין הוא בהחלט אופציה אפשרית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גיר 5 הילוכים בחדש...

רנו לוגאן ידנית ואפילו אוטומטית,

מרווחת האבה יותר מהמאזדה, מושב אחורי ראוי גם לנוער מתבגר, בידנית אמינה ונוחה מאוד.

חסכונית יחסית בדלק ואחזקה זולה.

לי הייתה כזו לא מעט שנים, 

• תוכן חדש...